ATiTool Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 bullet απο το link που μου εδωσες δεν μπορω να κατεβασω το client δεν ξερω γιατι...τι πρεπει να κανω?
BossDoc Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 bullet απο το link που μου εδωσες δεν μπορω να κατεβασω το client δεν ξερω γιατι...τι πρεπει να κανω? Πρέπει να έχεις κάνει account ,login και μετα download. Δεν κάνεις δουλειά όμως γιατι και με τον παραπάνω τρόπο οταν πας να πατήσεις το GAME START θέλει identification με τηλεφωνο!
Lagoudisio Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια, οντως ζηταει verification. Οποτε εαν δεν εχετε φιλο Κορεατη ή εαν δεν βρειτε verified account δεν μπορειτε να παιξετε. Εγω ευτυχως εχω εναν Κορεατη και μου εδωσε verified account. Πριν λιγο εκανα login και επαιξα λιγο με το character creation(Δεν μπορεις να κανεις και τιποτε αλλο). Οριστε μερικα screens: http://img227.imageshack.us/g/terascreenshot201012310.png/ Και φυσικα, ο ενας και μοναδικος, ειναι ο Κυριος Λαγος:
Atreas21 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Προβλέπω στην Ασία να γίνετε χαμός με αυτό το game έχει όλα τα στοιχεία που αρέσουν στον έφηβο(σεξουαλικά καταπιεσμένο)κινέζο. Ομόρφα τοπία, manga αισθητική, ηρωισμός δίπλα σε χαρούμενες πόλεις που όλοι ζούνε ευτυχισμένοι. Το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί να αντέξει αυτό το ύφος στην δύση. Για να είμαστε ακριβείς.
ATiTool Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 μην ειρωνευεστε το παιχνιδι παιδια,σε οποιον δεν αρεσει,εχει θεματα και για αλλα παιχνιδια!
BossDoc Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Είχα 2 accounts .Βρήκα φίλο απο το facebook μου έδωσε το κινητό του ,ΑΛΛΑ θέλει ίδιο όνομα με το τηλέφωνο! Να δω θα ψηθεί να μου κάνει account!
BossDoc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Ο επιμένων νικά!! Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2011 από BossDoc
Lagoudisio Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Ο επιμένων νικά!! Χαχαχα... τι παιχτηκε? Εκανες γνωριμιες με Κορεατες? Nice! Λοιπον, εγω εχω φτιαξει προχειρα ενα char σε ενα server. Αμα ειναι να κανονισουμε σε λιγες μερες σε ποιον θα παμε. Αν θες σου στελνω το msn μου να με κανεις add.
Spyrus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) λάθος γράψε Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2011 από Spyrus
BossDoc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Βρήκα στο facebook ενα Κορεάτη με avatar char apo to game! Του ζήτησα να μου κάνει identify το account που είχα αλλά δεν μπορούσε(Πρέπει να είναι ίδιο όνομα και στο KSSN και στο mobile) Έτσι του είπα να μου κάνει με το όνομα του!! Είχε ενα δικό του και ένα της κοπελιάς του Δεν ήξερε οτι μπορεί μέχρι 3 account σε κάθε όνομα Του άνοιξα τα μάτια και μου έφτιαξε ένα! 20 server full απο 7 που λέγανε στην αρχή.... EDIT: 26 οι server !!!x 20k o server =520κ chars!!!!!! [email protected] είναι απλά είμαι σε VENTRILO server σχεδόν κάθε μέρα απο το Κinship στο Lotro με τα φιλαράκια (και ας μην παίζω ) Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2011 από BossDoc
Lagoudisio Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον. Τελευταιες πληροφοριες πριν ξεκινησει η KOBT. Για να μπορεσετε να παιξετε, θα πρεπει να εχετε verified account στην hangame. Για να γινει verified θα πρεπει να δωσετε Κορεατικο κινητο, οποτε μονο αν εχετε καποιον φιλο Κορεατη να σας το κανει ή να σας φτιαξει ενα account για TERA αυτος. Αν λοιπον εχετε verified account, τοτε πρεπει να κατεβασετε το παιχνιδι απο εδω(22gb). Η ΚΟΒΤ ξεκιναει την Δευτερα 10/1 στις 11:00 pm ωρα Ελλαδας. Υπαρχουν πολλοι servers για να επιλεξετε, αλλα οι περισσοτεροι απο εμας τους μη-Κορεατες θα παμε στον Mystel (미스텔). Επισης καλο ειναι να χρησημοποιησετε Κορεατικους χαρακτηρες για το ονομα του παικτη σας γιατι αλλιως μπορει να σας κανουν report. Τελος, ριχτε μια ματια εδω για μεταφρασμενα menu του παιχνιδιου. Για οτι αλλο χρειαστητε, πιστευω θα το βρειτε εδω. Καλη τυχη και τα λεμε στον κοσμο του TERA!
Heatspreader Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Τα γραφικά του φαίνονται πάρα πολύ όμορφα... Άντε να έρθει και Ευρώπη!
BossDoc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον. Τελευταιες πληροφοριες πριν ξεκινησει η KOBT. Για να μπορεσετε να παιξετε, θα πρεπει να εχετε verified account στην hangame. Για να γινει verified θα πρεπει να δωσετε Κορεατικο κινητο, οποτε μονο αν εχετε καποιον φιλο Κορεατη να σας το κανει ή να σας φτιαξει ενα account για TERA αυτος. Αν λοιπον εχετε verified account, τοτε πρεπει να κατεβασετε το παιχνιδι απο εδω(22gb). Η ΚΟΒΤ ξεκιναει την Δευτερα 10/1 στις 11:00 pm ωρα Ελλαδας. Υπαρχουν πολλοι servers για να επιλεξετε, αλλα οι περισσοτεροι απο εμας τους μη-Κορεατες θα παμε στον Mystel (미스텔). Επισης καλο ειναι να χρησημοποιησετε Κορεατικους χαρακτηρες για το ονομα του παικτη σας γιατι αλλιως μπορει να σας κανουν report. Τελος, ριχτε μια ματια εδω για μεταφρασμενα menu του παιχνιδιου. Για οτι αλλο χρειαστητε, πιστευω θα το βρειτε εδω. Καλη τυχη και τα λεμε στον κοσμο του TERA! Εγώ θα προτιμήσω άλλο server γιατί θα γίνει πολύ μπούγιο με ευρωπαίους εκεί και θα δώσουμε στόχο Άσε που δεν πρόλαβα στον συγκεκριμένο server. Είπαμε όχι BossDoc αλλά 보스 박사 경기에서 보자!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μιλάμε το character creation ήταν horny to the bone.. Μιλάμε όλα τα classes available από τώρα, και όλα είναι τόσο mawtaw.. δε ξέρω τι σκατά να διαλέξω! Μάλλον θα το πάω για Ranger.. Η ΚΟΒΤ ξεκιναει την Δευτερα 10/1 στις 11:00 pm ωρα Ελλαδας. Η αλήθεια είναι πως το έψαχνα αυτό.. 11 το βράδυ ρα; μίλα με το 24ωρο γ__ω το pm σου Επισης καλο ειναι να χρησημοποιησετε Κορεατικους χαρακτηρες για το ονομα του παικτη σας γιατι αλλιως μπορει να σας κανουν report. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που δεν έχω κάνει ακόμα.. πάντα αρνιόμουν, και πάντα τα ban πέφταν γύρω μου και εγώ εκεί ακάθεκτη. Έτσι όπως τα έχει κάνει η NHN όμως, δεν θα έχω και πολλή άνεση να κάνω 10 account όπως είχα στο C9 και στο Vindictus.. άρα μάλλον θα μπω και εγώ με κορεάτικο. So, Λαγουδίσιε και 보스 박사 πάμε για Mystel; Να ξέρετε πως οι διακομιστές μπορεί να λένε ότι είναι γεμάτοι, αλλά με το που ανοίξει η KOBT θα έχουμε ΟΛΗ ευκαιρία για Mystel. Άρα Mystel, και αν δε βρούμε (προλάβουμε) Mystel πάμε στον Dagon, αν δε βρούμε Dagon πάμε όπου νάνε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα