Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ψηφιακή Nikon Coolpix S220

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα ... Το τριήμερο που πέρασα θα μπορούσε να ήτανε πολύ καλύτερο αν δεν είχα την πτώση της ψηφιακής μου φωτογραφικής μηχανής στην άμμο. Και ενώ όλα έδειχναν μια χαρά και εκεί που απομάκρυνα τους κόκκους της άμμου ο φακός κόλλησε και η ψηφιακή μου δεν έκλεινε βγάζοντας στην οθόνη το μήνυμα προέκυψε σφάλμα στο φακό.

Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να έχει συμβεί ; Γίνεται επισκευή ή να ετοιμαστώ για αγορά καινούργιας; :mad:

Δημοσ.

Απο εμπειρια θα σου πω οτι το ιδιο συνεβη στον κουμπαρο μου με μια sony P72 αν θυμαμαι καλα το μοντελο,την πηγα στο service της Sony στο Ν κοσμο, και μου ειχαν πει ενα ποσο τοσο αρκετο για να αλλαξουν τον μηχανισμο στο πορτακι του φακου,ουτε καν να συζητησουν για καθαρισμο ή κατι αλλο,και φυσικα ο δικος μου πηγε σε αγορα αλλης φωτ. μηχανης.Δεν θελω να σε επηρρεασω αλλα κρατα την με ανοιχτο το πορτακι αν μπορει να λειτουργησει οπως ειναι,και να τη βαζεις στη θηκη της,και οσο αντεξει.Ειναι λιγο ξενερωμα αλλα,τι να κανεις;

Δημοσ.

δυστυχώς δεν λειτουργεί και μου επιτρέπει να βλέπω μόνο τις φωτογραφίες.

μου δώσανε ένα τηλέφωνο από κύπρο να πάρω να συνενοηθώ να περάσουνε να την παραλάβουνε. Η αγορά έγινε από τι Πλαίσιο.

Πιστεύω με έναν καθαρισμό ίσως ξαναδουλέψει αλλά το θέμα είναι ότι είναι καλοκαίρι και αν γίνει τελικά το service θα μας τραβήξει κανένα 2μηνο σίγουρα

Δημοσ.

μου δώσανε ένα τηλέφωνο από κύπρο να πάρω να συνενοηθώ να περάσουνε να την παραλάβουνε. Η αγορά έγινε από τι Πλαίσιο.

Κυπρο; Για κοιτα εδω μηπως κανεις τιποτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...