Προς το περιεχόμενο

η αλλη αποψη για το aids

dimiman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδες, αφηστε το..δεν το κατεχουμε το θεμα, για να αναλυουμε, διαφωνουμε, συμφωνουμε, εξαγουμε συμπερασματα και οτι αλλο..Τα φακτς εντελως μπακαλιστικα ειναι οτι το ιος ειναι ο HIV, ο οποιος προκαλει το AIDS (συνδρομο επικτητης ανοσολογικης ανεπαρκειας) μετα απο μια λανθανουσα φαση, που μπορει να διαρκεσει χρονια και τα κοκτειλ φαρμακων (αν θυμαμαι καλα) δρουν κυριως στις διαδικασιες αντιγραφης-μεταγραφης του dna (πολυμερασες, αντιστροφες μεταγραφασες, κτλ..) . Ολα τ αλλα ειναι παραμυθακια της χαλιμας

Οτι δεν εχουμε ακομα τα τελεια ιατρικα μεσα για να θεραπευσουμε ολες τις ασθενειες, ειναι ηλιου φαεινότερον...Αλλα απ αυτο το σημειο, μεχρι να φτασουμε να μιλησουμε για παγκοσμια ιατρικη συνωμοσία των ιατρων, κατα των ασθενων, ε πιστευω οτι απεχει παρα πολυ.

btw εκει που επικαλειται τον Ιπποκρατη, ειναι μπουρδες. Οι γιατροι φυσικα και δε δινουν φαρμακα με σκοπο να βλαψουν τον ασθενη. Αλλα οι θεραπειες που εφαρμοζονται σε μερικες ασθενειες, πρεπει να ειναι επιθετικες (για να ειναι και αποτελεσματικες), που δυστυχως ενα ποσοστο των ασθενων ειναι αναποφευκτο οτι θα πεθανουν απ τις παρενεργειες τους (π.χ. καρκινοπαθεις).

υ.γ. Για μενα προσωπικα, ΟΤΙ δω σε εκπομπη του Χαρδαβελλα, ειναι ενα επιχειρημα για να πειστω για το αντιθετο..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:58 ----------

Άλλο HIV άλλο AIDS.Η διαφορά τους είναι στο οτι ο ιός έχει πιο απλά συμπτώματα που δεν καταστρέφουν το ανοσοποιητικό σύστημα.Αν εχελιχθεί ο ιός καταλήγει στην ανοσολογική ανεπάρκεια.Στο AIDS δηλαδή.Τα συμπτώματα αυτά πιθανώς να είναι θεραπεύσιμα με τη κατάλληλη θεραπεία ώστε αυτός που έχει προσβληθεί να σωθεί.Πάρτε για παράδειγμα έναν καλοήθη όγκο ο οποίος μπορεί να θεραπευτεί.

Συγκρινεις εντελως ανομοια πραγματα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:00 ----------

γκρρρ...εχω νευριασει απιστευτα με τον τυπο στο βιντεο και με τον καθε βλακα που βλεπει στην τηλεοραση και λεει μαλακιες!!!

πρωτον!!! χρονια τωρα εχουμε παψει να ειμαστε κακεντρεχεις και να μην πλησιαζουμε ατομα που εχουν aids.η πλειονοτητα τουλαχιστον..προσπαθουμε οσο μπορουμε να μην τους περιθοριοποιουμε.αν και υπαρχουν παραδειγματα αν θρωπων που επειδη ειχαν τον ιο τους απελησαν απο τη δουλεια τους.και γιατι???γιατι ειναι μπιμπ και δεν ενημερωνονται!!!

και οταν βγαινει εναν μ@λ@κ@ς στην τηλεοραση και λεει για τσαμπες το μονο που κανει ειναι να χειροτερευει την κατασταση.

ο ιος hiv ειναι κατι σαν τον καρκινο.παθαινεις καρκινο?δεν καθεσαι με σταυρωμενα χερια.ξεκινας φαρμακα και χημειοθεραπεια για να μην κανει ο καρκινος μετασταση και μετα τρεχεις και δεν φθανεις!αν καταφερεις και τον εντωπισεις εγκαιρα,κανεις χημειοθεραπεια,κανεις εγχειρηση και γλιτωνεις.διαφορετικα δεν ζεις.ετσι και με τον ιο.μολις δεις οτι εισαι οροθετικος ξεκινας θεραπεια ωστε να αποτρεψεις να γ@μηθει εντελως το ανοισοποιητικο σου συστημα σε περιπτωση που δεν βρισκεται σε καταστολη .αυτη στο βιντεο ειναι φορεας..ο ιος κοιμαται ακομη κι αν δεν συμβει το οτιδηποτε θα ζησει αλλα 12 χρονια ακομη...σωστα τα λεω γιατρε?

γ@μωτο!!!εχω νευριασει τωρα!

Μονο για τα bold: Σε ποια χωρα ζεις? Γιατι εγω ζω στη χωρα που απολυονται εγγυες γυναικες, οι παραπληγικοι και οι αναπηροι ειναι στα προθυρα αυτοκτονιας λογω της κοινωνιας στην οποια ζουν, και ενας σοβαροτατος λογος για να αποκλεισεις δια παντως καποιον απο πιθανο σου γνωστο (ουτε καν φιλο), ειναι να μη σου αρεσει το πουκαμισο που φοραει, ή το ρολοι του να ειναι εκτος μοδας..(σκεψου τωρα καποιον οροθετικο)...

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αν και υπαρχουν παραδειγματα αν θρωπων που επειδη ειχαν τον ιο τους απελησαν απο τη δουλεια τους.και γιατι???γιατι ειναι μπιμπ και δεν ενημερωνονται!!!

και οταν βγαινει εναν μ@λ@κ@ς στην τηλεοραση και λεει για τσαμπες το μονο που κανει ειναι να χειροτερευει την κατασταση.

ανεφερα τετοια συμβαντα με απολυσεις και κτλ...

κι απο σενα εξαρταται αν θα αφησεις να συνεχιστει αυτη η κατασταση με τις ¨τσαμπες"που βαζουμε.εχω δει πολλα παιδια σε προγραμματα κατα του aids και σιγα σιγα ευαισθητοποιουμαστε και αποτρεπουμε να γινονται τετοιες κινησεις.

το επομενο αφεντικο σε μια εταιρια θ εισαι εσυ..

φροντισε οταν θα πας 40 να θυμασαι αυτα που ειπες τωρα και να μην ξεχαστουν και θαφτουν κατω απο την επιθυμια σου για χρημα!

και ναι με επιασε η τρελα βραδιατικα!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:17 ----------

που θα μου χτυπησει και παλαμακια..ποιος?ο χαρδαβελας!"ας τα πουμε τα πραγματα ξεκαθαρα" πφφφφφφφφφφφ...χαζοι ανθρωποι..χαζοι!

Δημοσ.
Aνάθεμα και αν καταλάβατε. Καληνύχτα.

ψιτ..πηγαινε για υπνο τοτε κι ελα αυριο να μας εξηγησεις..εδω θα ειμαστε;)

η δημοσιογραφος λεει οτι κοντεψε να τυφλωθει..απο τα φαρμακα που της εδιναν για το aids..τα οποια τα επαιρνε μεχρι το 2006 αν θυμαμαι καλα?που ανακαλυψε την νεα εκδοχη για τον ιο

αρα πως ξερουμε πως αυτα τα φαρμακα δεν την βοηθησαν ωστε να μην ενεργοποιηθει καποιος ιος?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:58 ----------

και τι σημαινει οτι εισαι οροθετικος δηλαδη?αυτο γιατι δεν μας το εξηγησε?

Δημοσ.
[/color]και τι σημαινει οτι εισαι οροθετικος δηλαδη?αυτο γιατι δεν μας το εξηγησε?

Ρωτα το φορουμ, ολο και καποιος θα βρεθει...:-)

''Οροθετικος'' ειναι ο φορεας του HIV, το ατομο που δεν εχει παρουσιασει συμπτωματα..

Δημοσ.

@Μικρή Λουλού...Εγώ αναφέρθηκα στο βίντεο του τόπικ στάρτερ και απλά επεσήμανα οτι ο HIV δεν έχει καμία σχέση με τη τελευταία φάση της εξέλιξης του ιού που είναι η ανοσολογική ανεπάρκεια. θα μπορούσε να είναι μια ιάσιμη ασθένεια κατόπιν ''επιθετικής θεραπείας'' όπως είπε και o Chris_85 καθώς επίσης θα μπορούσε να είναι θεραπεύσιμη ακόμα και ψυχολογικά. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΑΝΙΟ το ξανά τονίζω. Εκτός αυτού αναφέρεται στον στιγματισμό, τη παραπληροφόρηση και την ευαισθητοποίηση όπως είπες πολύ σωστά και εσύ. Ρίξε μια ματιά στη τελευταία μου πρόταση του προηγούμενου μου post να δεις τι εννοώ.

Τώρα, μόλις είδα λίγα δευτερόλεπτα απ' το βίντεο του Χαρδαβέλα. Λέει η τύπισσα σε μία φάση οτι είχα ''πλήρη aids'' (λολ). Κατ' αρχάς είναι δυνατόν να έχεις φτάσει σε aids και να είναι ιάσιμη η ασθένεια; Anyway...δεν θέλω να το δω, απλά αν κατάλαβα καλά θέλει να πει οτι ο HIV είναι θεραπεύσιμος ακόμα και ψυχολογικά; Έτσι έγινε καλά. Αν ναι, τότε πρόκειται για ένα σπάνιο γεγονός. Γιατί όχι;

Τέλος πάντων...δεν θα το αναλύσω παραπάνω, δεν έχω όρεξη, έχω μισο ''Valkyrie'' να δω και γενικά πάλι μεσημέρι θα ξυπνήσω. Damned! Καληνύχτα και αυτή τη φορά οριστικό. =ρ

Δημοσ.

Πως δεν εχει σχεση ρε slyge87 ο HIV με το Aids?? Θα μας τρελανεις? Απο μονο του προκυπτει το aids?? Oυρανοκατεβατο? Ο ιος καταστρεφει Τ-λεμφοκυτταρα αρα προκαλει την ανοσολογικη ανεπαρκεια.

Υ.Γ. εκτος αν ειναι αργα και αλλο εννοουσες, αλλο καταλαβα..

Παντως ο αποκλειστικος υπευθυνος ειναι ο HIV (μαλιστα ΗΙV1 για να ειμαστε πιο σωστοι), για ολα οσα επακολουθουν..

Δημοσ.

Ουφ...το HIV έχει συμπτώματα που μπορεί να είναι ιάσιμα λέμε. Στο AIDS ψοφάς! Απλά μη στιγματίζουμε όλους αυτούς που είναι σε πρωϊμη φάση ακόμα.

Δημοσ.

Αντι να ασχολειστε με ανθρωπους που πιθανον να εχουν καποια ψυχικη διαταραχη,που απορρεει η οχι απο την ασθενεια τους, μηπως θα επρεπε να ασχολειστε με τους ΑΛΗΤΕΣ που δινουν τηλεοπτικο βημα σε τετοιους ανθρωπους?

Γιατι κατα τη γνωμη μου εκει βρισκεται η ανηθικοτητα.Για να κανουμε μοναδες τηλεθεασης βγαζουμε στο γυαλι αμφιβολου αξιοπιστιας ατομα που τα λεγομενα τους μπορει να κανουν κακο σε εκατονταδες ανθρωπους που μπορει αφελως να τους πιστεψουν.

Δημοσ.
Ουφ...το HIV έχει συμπτώματα που μπορεί να είναι ιάσιμα λέμε. Στο AIDS ψοφάς! Απλά μη στιγματίζουμε όλους αυτούς που είναι σε πρωϊμη φάση ακόμα.

Κανεις λαθος.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:20 ----------

Αντι να ασχολειστε με ανθρωπους που πιθανον να εχουν καποια ψυχικη διαταραχη,που απορρεει η οχι απο την ασθενεια τους, μηπως θα επρεπε να ασχολειστε με τους ΑΛΗΤΕΣ που δινουν τηλεοπτικο βημα σε τετοιους ανθρωπους?

Γιατι κατα τη γνωμη μου εκει βρισκεται η ανηθικοτητα.Για να κανουμε μοναδες τηλεθεασης βγαζουμε στο γυαλι αμφιβολου αξιοπιστιας ατομα που τα λεγομενα τους μπορει να κανουν κακο σε εκατονταδες ανθρωπους που μπορει αφελως να τους πιστεψουν.

Παρα πολυ σωστα και σιγουρα αξιζει ξεχωριστης συζητησης το θεμα που θιγεις.. Ειδικα ο Χαρδαβελλας, που το παιζει και δημοσιογραφαρα, ειναι αλητης απ τους λιγους..Και σε θεματα πολυ πιο σοβαρα(με την εννοια οτι επηρεαζουν περισσοτερους ανθρωπους, αμεσα), οπως η λαθρομεταναστευση, εχει κανει καταπτυστες εκπομπες.

Αλλα ξερεις που θα καταληξουν ολοι αυτοι για τη συνταξη τους ε? ΕΤ1/ΝΕΤ/ΕΤ3/Κρατικο ραδιοφωνο

Δημοσ.

Ρε παιδιά, τι να λέμε για τον Χαρδαβέλλα τώρα! Εδώ ο άνθρωπος έβγαζε άτομα που άκουγαν φωνές και νόμιζαν ότι τους μιλάει η τηλεόραση και αντί να τους στείλουν στον ψυχίατρο να βοηθηθούν οι άνθρωποι, τους έλεγαν ότι είναι ίντιγκο παιδιά και @@.

Είναι σοβαρά θέματα αυτά, άνθρωποι πεθαίνουν από AIDS σε όλη τη γη. Τέλος πάντων, τα επιχειρήματα περί συνομωσίας είναι καταφανώς ανόητα.

ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΝΤΑ.

Ακόμα κι αν δεν πιστεύετε ότι υπάρχει ο HIV, υπάρχουν ένα σωρό άλλες ασθένειες.

Δημοσ.
Κανεις λαθος.

Που ρε μαν κάνω λάθος, διόρθωσε με.

ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΝΤΑ.

Ακόμα κι αν δεν πιστεύετε ότι υπάρχει ο HIV, υπάρχουν ένα σωρό άλλες ασθένειες.

Αυτού του είδους τα σχόλια είναι λίγο άκυρα νομίζω. Ακόμα και να μην υπάρχει καν ο ιός (που δεν νομίζω οτι λέει αυτό το πρώτο βίντεο) δεν φοράς προφυλακτικό ΜΟΝΟ για τον HIV.

Δημοσ.

για να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα.

στο πρωτο βιντεο ο ανθρωπος λεει απλα οτι βαφτισαν aids εναν ιο που δεν καταφεραν να τον εντοπισουν.

στο δευτερο αυτη δε λεει πουθενα οτι θεραπευτικε ψυχολογικα.λεει οτι σταματησε να αργοπεθαινει οταν σταματησε τα φαρμακα.και οτι οχι μονο δεν εχει καμια παρενεργεια στο σωμα της αλλα και ουτε μεταδιδει τον ιο στον αντρα της.

ψαχνοντας στο ιντερνετ μπορειτα να βρειτε και αλλα ατομα σαν τους παραπανω που υποστηριζουν παθιασμενα αυτη την αποψη.

Δημοσ.
για να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα.

στο πρωτο βιντεο ο ανθρωπος λεει απλα οτι βαφτισαν aids εναν ιο που δεν καταφεραν να τον εντοπισουν.

Είναι λογική πλάνη. "Ο άγνωστος Χ θα λέγεται Ψ. Ο Χ είναι άγνωστος άρα ο Ψ δεν υπάρχει". Όλες οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν τέτοιες λογικές πλάνες.

στο δευτερο αυτη δε λεει πουθενα οτι θεραπευτικε ψυχολογικα.λεει οτι σταματησε να αργοπεθαινει οταν σταματησε τα φαρμακα.και οτι οχι μονο δεν εχει καμια παρενεργεια στο σωμα της αλλα και ουτε μεταδιδει τον ιο στον αντρα της.

Ας δούμε τι λέει σε τέσσερις προτάσεις:

"Παίρνω φάρμακα 10 χρόνια για να σταματήσω μια ασθένεια. Τα φάρμακα με κάνουν να νιώθω άρρωστη. 10 Χρόνια δεν έχω νοσήσει. Έχω σταματήσει τα φάρμακα εδώ και κάτι μήνες και δεν νιώθω πια άρρωστη".

Συνδέει πράγματα τα οποία δεν έχουν άμεση σχέση και αποσυνδέει γεγονότα τα οποία θεωρητικά έχουν σχέση. Λογική πλάνη κι εδώ: Αν χωρίσουμε τις τέσσερις προτάσεις σε ομάδες των δύο θα δούμε την αλήθεια όπως δεν μπόρεσε να τη δει το αδύναμο (στη Λογική) μυαλό της κυρίας.

1)"Τα φάρμακα με κάνουν να νιώθω άρρωστη.Έχω σταματήσει τα φάρμακα εδώ και κάτι μήνες και δεν νιώθω πια άρρωστη." Αυτό είναι πραγματικό γεγονός κι έχει να κάνει με τις λίγο πολύ γνωστές παρενέργειες των φαρμάκων.

2)"Παίρνω φάρμακα 10 χρόνια για να σταματήσω μια ασθένεια.10 Χρόνια δεν έχω νοσήσει". Αυτό είναι πραγματικό γεγονός που σχετίζεται με τη λήψη των φαρμάκων.

Δημοσ.
Ρε παιδιά, τι να λέμε για τον Χαρδαβέλλα τώρα! Εδώ ο άνθρωπος έβγαζε άτομα που άκουγαν φωνές και νόμιζαν ότι τους μιλάει η τηλεόραση και αντί να τους στείλουν στον ψυχίατρο να βοηθηθούν οι άνθρωποι, τους έλεγαν ότι είναι ίντιγκο παιδιά και @@.

Αλλο θέμα πιάνεις τώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...