BakariosG13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Λοιπον παιδια κατεβασα ενα patch για PES6 αλλα οταν κανω αποσυμπιεση τα part σε ενα φακελο το avast μου πεταει οτι βρεθηκε ενας ιος σε αρχειο του patch!Ρωτησα και μου ειπαν πως πριν αποσυμπιεσω και κανω εγκατασταση του patch πρεπει το antivirus να ειναι απενεργοποιημενο αλλα εγω φοβαμαι να εγκαταστησω το patch.Τι λετε?
alexziog Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Όλα τα antivirus προγράμματα όταν βλέπουν κάποιο patch,crack κλπ το εμφανίζουν σαν ιό.Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να τα απενεργοποιείς.Από πού το κατέβασες;Αν θεωρείς αξιόπιστο το site από το οποίο το κατέβασες συνέχισε,αν όχι μην κάνεις τίποτα!
NetworkMeltdown Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 για crack ναι για patch πάλι ναι εξαρτάται απο το αν το κατέβασες απο torrent
BakariosG13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Tα site ειναι αξιοπιστα!Ειναι το rapidshare και το sendspace!
alexziog Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Τότε πιστεύω ότι δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα...
the_eye Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Tα site ειναι αξιοπιστα!Ειναι το rapidshare και το sendspace! Αυτά είναι site που ο καθένας ανεβάζει ότι θέλει. Δεν σημαίνει ότι το περιεχόμενο των χρηστών είναι 100% ok. Έχει ιό το αρχείο σου κατά 99%
ss13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 BakariosG13 , αν είναι ιος κάνεις βήμα - βήμα αυτά και τελείωσες !! http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=214514
alexziog Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Αυτά είναι site που ο καθένας ανεβάζει ότι θέλει. Δεν σημαίνει ότι το περιεχόμενο των χρηστών είναι 100% ok.Έχει ιό το αρχείο σου κατά 99% Σύμφωνα με αυτό η rapidshare φιλτράρει το περιεχόμενό της.Οπότε δεν νομίζω να έχεις κάπιο πρόβλημα με το patch.
mimidon Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Σύμφωνα με αυτό η rapidshare φιλτράρει το περιεχόμενό της.Οπότε δεν νομίζω να έχεις κάπιο πρόβλημα με το patch. Δεν νομίζω να φιλτράρει για ιούς, αλλά για αρχεία εταιρειών. Επίσης, εάν το patch βρίσκεται σε zip με κωδικό, πως θα το κάνει;
flik Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Πρώτον το rapidshare είναι αξιόπιστο όσο είναι και ο χρήστης που ανέβασε το αρχείο. Το rapidshare δεν κάνει έλεγχο για ιούς φυσικά. Κάνει για παράνομο γενικά λογισμικό, και καμιά φορά διαγράφει και αρχεία αν περιέχουν κάτι τετοιο. Αφού το βρίσκει το avast μάλλον δεν θα είναι-φημίζεται για λάθος συναγερμούς. Αν το κατέβασες απο γνωστό site δεν υπάρχει πρόβλημα. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να το αποσυμπιέσεις, και πριν τρέξεις κάτι, το αρχείο που βρίσκει μολυσμένο να το ανεβάσεις στο virustotal.com. Με απενεργοποιημένο το avast. Αλλά δεν πιστεύω να είναι ιός
bluesattack Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Λοιπον παιδια κατεβασα ενα patch για PES6 αλλα οταν κανω αποσυμπιεση τα part σε ενα φακελο το avast μου πεταει οτι βρεθηκε ενας ιος σε αρχειο του patch!Ρωτησα και μου ειπαν πως πριν αποσυμπιεσω και κανω εγκατασταση του patch πρεπει το antivirus να ειναι απενεργοποιημενο αλλα εγω φοβαμαι να εγκαταστησω το patch.Τι λετε? Μπορει να ειναι ιος (το πιθανοτερο ) μπορει και οχι. Πηγαινε σε κανα αλλο υπολογιστη..(μην περιμενεις να σου πω που.. ) και τρεξε το να δεις .Ειναι απο κεινα τα μαραφετια που τα τρεχεις και σου δινουν κανα σεριαλ ? Κανε κοπυ το σεριαλ.Προσθετει τιποτα αρχεια στον υπολογιστη ?Απο κει και περα δεν ξερω..ισως μπορει να το εγκαταστησεις και μετα να τρεξεις το αντιvirus και να διωξει τα μολυσμενα αρχεια (που μπορει να μην ειναι και απαραιτητα ), η αν εισαι και τελειως γκαντεμης να σου μ@μησει το συμπαν.Καλα τα λεω παιδια η εχω μπερδευτει ?
Dimitris1948 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 το antivirus να μην το απενεργοποίησης ποτε είναι ιός σίγουρα τώρα αν θες να ρισκάρεις να κολλήσεις ιο για ένα patch του πες 06 δικό σου πρόβλημα Όλα τα antivirus προγράμματα όταν βλέπουν κάποιο patch,crack κλπ το εμφανίζουν σαν ιό.Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να τα απενεργοποιείς.Από πού το κατέβασες;Αν θεωρείς αξιόπιστο το site από το οποίο το κατέβασες συνέχισε,αν όχι μην κάνεις τίποτα! αυτό που λες δεν ισχύει έχω avast και δουλεύουν μια χαρά και δεν βλέπουν όλα τα crack και patch σαν ιό όπως λες, τα avast βλέπουν ιο εκεί που υπάρχει, σου προτείνω να κανεις ένα scan για ιούς στο pc
BakariosG13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Λοιπον παιδια ειπα να κανω μια ακομα αποσιμπιεση των part και αυτη τη φορα το avast δεν βρηκε απολυτως τιποτα!Μαλλον το avast ωρες ωρες τα παιζει!Ξαναεκανα scanαρισμα αλλα και παλι δεν βρηκε τιποτα το avast!!!Πειτε μου τι να κανω τλκ!
the_eye Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Λοιπον παιδια ειπα να κανω μια ακομα αποσιμπιεση των part και αυτη τη φορα το avast δεν βρηκε απολυτως τιποτα!Μαλλον το avast ωρες ωρες τα παιζει!Ξαναεκανα scanαρισμα αλλα και παλι δεν βρηκε τιποτα το avast!!!Πειτε μου τι να κανω τλκ! Δοκίμασε το αρχείο και σε άλλο pc με άλλο antivirus ή τσέκαρε το αρχείο εδώ. http://virusscan.jotti.org/en
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.