Προς το περιεχόμενο

Ανοησια η αγορα ετοιμου pc

konandrio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφτιαξα αυτο το pc σε κομματια για να δω ποσα λεφτα χανει αυτος που θα το παρει ετοιμο.

Η διαφορα ειναι περιπου 450Ε, αν ψαχτεις λιγο μπορεις να το κανεις ποιο οικονομικο με ισως και καλυτερα κομματια.

• Moderators
Δημοσ.
Η διαφορα που βγαζω εγω ειναι με σχεδον τα ιδια κομματια που εχει το συγγεκριμενο pc.

Με ακριβως τι βγαζεις? :P

Δημοσ.
Με ακριβως τι βγαζεις? :P

Δεν υπαρχει το κουτι (θα ειναι σιγουρα ποιο φθηνο απο αυτο που εβαλα), δεν υπαρχει μαρκα μητρικης και μνημων ram(σιγουρα θα ειναι οι ποιο φθηνες) γι αυτο λεω σχεδον.

Δημοσ.
Δεν υπαρχει το κουτι (θα ειναι σιγουρα ποιο φθηνο απο αυτο που εβαλα), δεν υπαρχει μαρκα μητρικης και μνημων ram(σιγουρα θα ειναι οι ποιο φθηνες) γι αυτο λεω σχεδον.

Αν είναι το κουτί που δείχνει στη φώτο είναι το Coolermaster Cosmos S που κοστίζει λίιιγο παραπάνω από τα διπλά λεφτά απ αυτό που έβαλες εσύ. :-)

EDIT: Damn liopyr, damn

• Moderators
Δημοσ.

Καλα Major Fail το thread!

Εγω ακομα δε καταλαβα ποιο ειναι το θεμα?! Οτι οι ετοιμες συνθεσεις δεν συμφερουν? Σωωωωπα καλε, ισως αυτο να εξηγει γιατι γινονται εκατονταδες θεματα καθε μηνα εδω για προτασεις συνθεσεων...

Δημοσ.
Καλα Major Fail το thread!

Ηellooo!? Αυτο που πουλανε εχει 4870X2 2GB, εσυ εβαλες μια απλη...

Εγω ακομα δε καταλαβα ποιο ειναι το θεμα?! Οτι οι ετοιμες συνθεσεις δεν συμφερουν? Σωωωωπα καλε, ισως αυτο να εξηγει γιατι γινονται εκατονταδες θεματα καθε μηνα εδω για προτασεις συνθεσεων...

Έβαλε 2 απλές, αμέεεεεεεε.

Δημοσ.
Ahem.

Hello?

Cosmos S?

U know?

:o

Αν είναι το κουτί που δείχνει στη φώτο είναι το Coolermaster Cosmos S που κοστίζει λίιιγο παραπάνω από τα διπλά λεφτά απ αυτό που έβαλες εσύ. :-)

EDIT: Damn liopyr, damn

Εχετε δικιο, με μπερδεψε το ταμπελακι turbox, οποτε 360 η διαφορα. Και παλι ειναι παρα πολλα.

• Moderators
Δημοσ.
Έβαλε 2 απλές, αμέεεεεεεε.

Edited πριν ποσταρεις :P (μα καλα γιατι δε δειχνει οτι εκανα edit? αρα δεν εκανα! :P )

Παντως σοβαρα τωρα, οτι οι ετοιμες συνθεσεις δε σμυφερουν σε καμια περιπτωση ειναι γνωστοτατο.

Αφου πουλουσανε "gamer pc" με 9600Gt, και SLi PC με 2x9500GT...

Δημοσ.

Καλα μην βαρατε, απλα ειδα αυτο το ετοιμο και μου εκανε εντυπωση η τιμη και ειπα να το στησω, δεν κατηγορω το πλαισιο αντιθετα το προτιμω.

Υπαρχει πολυς κοσμος που αγοραζει ετοιμα, ειδικα αυτα που εχουν απο 700 ε και κατω ειναι χοντρη κοροιδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...