slygeo87 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 [ame] [/ame] Ο Ozzie Cox (John Malkovich) είναι ένας βετεράνος πράκτορας της CIA που χάνει τη θέση του εξαιτίας της αγάπης του για το αλκοόλ. Εκείνος όμως για να πάρει την εκδίκησή του γράφει τα απομνημονεύματά του από τα χρόνια στη CIA, χωρίς να αφήσει κανένα μυστικό κρυμμένο. Η Katie (Tilda Swinton), γυναίκα του Cox με τον οποίο όμως βρίσκεται σε διάσταση, κλέβει το μοναδικό cd που περιέχει τα απομνημονεύματα το οποίο δεν μένει για πολύ στα χέρια της. Το ξεχνά αφηρημένη στο γυμναστήριό της, όπου το βρίσκουν ο γυμναστής Chad Feldheimer (Brad Pitt) και η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, Linda Litzke (Frances McDormand). Αφού διαβάζουν το περιεχόμενό του δίσκου, οι δυο τους αποφασίζουν πως θα μπορούσαν να εκβιάσουν τον Ozzie Cox για να του επιστρέψουν το cd. Παράλληλα όμως η Linda θα γνωρίσει μέσω ενός site γνωριμιών, τον Harry Pfarrer (George Clooney) ένα γόη με αδυναμία στη γυμναστική που τυχαίνει να είναι και... ομοσπονδιακός πράκτορας. Ο Harry θα πειστεί να συμμετέχει στο σχέδιο εκβιασμού της Linda, μέχρι που όλα θα αρχίσουν να πηγαίνουν πολύ στραβά. Άπαιχτη κωμωδία, έριξα τρελό γέλιο με τον John Malkovich και τον Brad Pitt. Ωραία ερμηνεία και από τον George Clooney.Νταξ' δεν υπάρχει, must watch. Ποιός την έχει δει;
Freakster Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 /raises hand Εγώ γέλασα πολύ με την ταινία, οι φίλοι γέλασαν μόνο όταν άκουσαν την τιμή του ποπκορν στο κυλικείο :-/
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Πεθανα στην σκηνη με το τηλεφωνημα του Pitt στον Malkovich "Υour sensitive shiiiiiiit.....!"
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Must watch? Γιατι; Τι σου φταίνε οι καημένες οι ώρες μας; Ξεκίνησα με μεγάλες προσδοκίες να τη δώ με κάτι φίλους και καταλήξαμε εγώ να σφουγγαρίζω νομίζω και οι άλλοι να παίζουν τάβλι με την ταινία στο φόντο.. Καταπληκτική. Ναι... Καταπληκτικά αδιάφορη.. Ξέρω οτι 2-3 ακόμα αγαπητοί συμφορουμίτες το λάτρεψαν.. αλλα είναι γνωστή η ρύση για τα γούστα και τις κω$#%@πίδες.
slygeo87 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Must watch? Γιατι; Ήταν μια ωραία κωμωδία που συνδύαζε το γέλιο με το σοβαρό της κατάστασης. Εμένα προσωπικά μου άρεσε και την προτείνω να τη δείτε και εσείς. Χαλάρωσε. Μια ταίνια είναι.
john1987 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Παιδια αξιζει η πρωτη και η τελευταια σκηνη στο FBI. Κατα τα αλλα λιγα πραγματα και κλασικο "μπερδεμα" Κοεν.
klainmaingr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Ήταν μια ωραία κωμωδία που συνδύαζε το γέλιο με το σοβαρό της κατάστασης. Εμένα προσωπικά μου άρεσε και την προτείνω να τη δείτε και εσείς. Χαλάρωσε. Μια ταίνια είναι. Καλά δεν φρίκαρα κιόλας Απλά ξές... γραπτός λόγος κτλ κτλ... Η ένσταση μου είναι οτι δεν είναι κωμωδία.. Ας την πούνε κάπως αλλιώς.. δεν ξέρω.. αλλα κωμωδία δεν τη λές. Και ακριβώς eπειδή είχα ακούσει τα καλύτερα έπεσα πολύ απότομα ;p
Sellers Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Και εγώ την είδα χτες μετά την κριτική του slygeo. Αλλά μπάαα... Άσε που θεωρώ τον Κλούνει απο τους πλέον ατάλαντους ηθοποιούς. Αν δεν ήταν και ο Μάλκοβιτς μάλλον θα την είχα κλείσει στην μέση. Αν θέλουμε να δούμε κωμωδίες καταστάσεων, βλέπουμε βρετανικές που το έχουν οι άνθρωποι.
FocusX Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Οι Κοέν έχουν ένα ιδιαίτερο στυλ, αν σου αρέσουν δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου αρέσει και αυτό. Αν όχι, δε θα αλλάξει κανείς γνώμη γι'αυτους από αυτή την ταινία. Προσωπικά το απόλαυσα όπως και σχεδόν ότι άλλο έχουν κάνει.
Members gsarig Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Members Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Αν και γενικά την είδα ευχάριστα, δε νομίζω πως είναι από τις καλύτερες δουλειές τους... την είδα πριν από μερικούς μήνες και ήδη την έχω ψιλο-ξεχάσει
speedy23 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Ετσι νοιωθω και γω να πω την αληθεια.Παρ'οτι ειχε καλο καστ η ταινια μ'αφησε παγερα αδιαφορο και συμφωνω οτι δυσκολα το λες αυτο το πραγμα κωμωδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.