Προς το περιεχόμενο

asus graphics card για να δω τη ξερετε...lol

dimi5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δες σε πια εφαρμοζει κανονικα αφου εχεις μονο vga καλωδιο....

φιλε προτων εχω τσεκαρει και ειναι τα ιδια και δεν ξεχωριζουν γιατι τα τοπο8ετισα και ταιριαζαν και τα δυο και δευτερον δεν μπορουσε κανεις να με βοηθησει πριν?..τρίτον τελικα το βρικα μετα απο πολλες προσπα8ιες μονος μου...δεν πειραζει αλλα ρε φιλε λετε οτι ειναι καλη αυτη η καρτα γραφικων και ξερεις πια ειναι η κανονικη 8ερμοκρασια της ειναι 68 βα8μους

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
φιλε προτων εχω τσεκαρει και ειναι τα ιδια και δεν ξεχωριζουν γιατι τα τοπο8ετισα και ταιριαζαν και τα δυο και δευτερον δεν μπορουσε κανεις να με βοηθησει πριν?..τρίτον τελικα το βρικα μετα απο πολλες προσπα8ιες μονος μου...δεν πειραζει αλλα ρε φιλε λετε οτι ειναι καλη αυτη η καρτα γραφικων και ξερεις πια ειναι η κανονικη 8ερμοκρασια της ειναι 68 βα8μους

Kαι ποσο θες να σου πιανει σε full load...30 βαθμους;;

Και..ειναι καλη.(επιδοσεις)

Δημοσ.
Kαι ποσο θες να σου πιανει σε full load...30 βαθμους;;

Και..ειναι καλη.(επιδοσεις)

ρε φιλε χωρις να πεζω και βραζει ενω η αλλη καρτα γραφικον που ειχα δλδ την 3850 ηταν 42 βα8μους ....ελπιζω να καει οπως και την αλλη

Δημοσ.
ρε φιλε χωρις να πεζω και βραζει ενω η αλλη καρτα γραφικον που ειχα δλδ την 3850 ηταν 42 βα8μους ....ελπιζω να καει οπως και την αλλη

Eλπιζεις να καει;:lol:

Oι 68 βαθμοι @ full load για την καρτουλα ειναι απολυτως μα απολυτως φυσιολογικοι...

Δημοσ.
Eλπιζεις να καει;:lol:

Oι 68 βαθμοι @ full load για την καρτουλα ειναι απολυτως μα απολυτως φυσιολογικοι...

οχι ρε φιλε προς 8εου φτου φτου δαγγωσε την γλωσσα σου απλος γιατι ειχα την 3850 και καεικε ρε φιλε ...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:50 ----------

οχι ρε φιλε προς 8εου φτου φτου δαγγωσε την γλωσσα σου απλος γιατι ειχα την 3850 και καεικε ρε φιλε ...

και στο τελος των 8ερμοκρασιων λεει οτι ο ανεμιστιρας ειναι 32%τι εννοει?

Δημοσ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:50 ----------

Εχεις καναν ανεμιστηρα να φυσαει στην γραφικων;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:51 ----------

Οτι ο ανεμιστηρας τρεχει με 32%.

Μπορεις να αυξησεις την ταχυτητα του ανεμιστηρα για να κατεβασεις τις θερμοκρασιες της γραφικων.

Δημοσ.
Εχεις καναν ανεμιστηρα να φυσαει στην γραφικων;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:51 ----------

Οτι ο ανεμιστηρας τρεχει με 32%.

Μπορεις να αυξησεις την ταχυτητα του ανεμιστηρα για να κατεβασεις τις θερμοκρασιες της γραφικων.

αυτη εχω και εχει ενα ανεμιστηραhttp://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.513350 αλλα πως μπορω να αυξήσω τον ανεμιστηρα ?δεν 8α εχει προβλημα δλδ δεν 8α καει αμαν δουλευει παραπανο?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:52 ----------

αυτη εχω και εχει ενα ανεμιστηραhttp://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.513350 αλλα πως μπορω να αυξήσω τον ανεμιστηρα ?δεν 8α εχει προβλημα δλδ δεν 8α καει αμαν δουλευει παραπανο?

ρε φιλε τι οταν βγαζει βραστο αερα το pc αυτο σημαινει οτι κατι δεν παει καλα?

Δημοσ.

-Ποσα ανεμιστηρακια εχεις επανω στο pc;

(το καλο airflow βοηθαει για να μην ανεβαζει θερμοκρασιες το κουτι,επισης συμαζεψε και τα καλωδια μεσα στο κουτι)

-Οταν εκανες install τους drivers της καρτας,δεν σου εμφανισε και ενα προγραμματακι;

(ATI tool)

Για δες αν μεσα απο αυτο μπορεις να ρυθμισεις την ταχυτητα του ανεμιστηρα.(fan speed κλπ)

Δημοσ.
-Ποσα ανεμιστηρακια εχεις επανω στο pc;

(το καλο airflow βοηθαει για να μην ανεβαζει θερμοκρασιες το κουτι,επισης συμαζεψε και τα καλωδια μεσα στο κουτι)

-Οταν εκανες install τους drivers της καρτας,δεν σου εμφανισε και ενα προγραμματακι;

(ATI tool)

Για δες αν μεσα απο αυτο μπορεις να ρυθμισεις την ταχυτητα του ανεμιστηρα.(fan speed κλπ)

ναι ναι ρε φιλε τα εχω βρει αλλα ακου εχω ενα που φεισαει στον επ3ργαστη ενα στιν καρτα γραφινκον και 2 που βγαζουν αερα δλδ τροφοδοτικο και ενα ανεμιστιρα πισω δεν εχω κανενα ανεμιστιρα να βαζει αερα στο pc..........

Δημοσ.
δεξι κλικ στο desktop > catalyst control center > ati overdrive > manual fan control > set 100% > airplane happines.... low temp.. αυτα..

αν το κανω αυτο που λες>8α καει>8α κανει παραπανω 8ορυβο......

Δημοσ.

Το μόνο πρόβλημα με την αύξηση της ταχύτητας του fan είναι ότι όταν ανεβάζεις φθείρεται ελάχιστα και φυσικά δημιουργεί θόρυβο που για κάποιους είναι ενοχλητικός . Να καεί δεν υπάρχει περίπτωση λογικά.

Δημοσ.

Αμα "βγαζει" ζεστο αερα ειναι το φυσιολογικο διοτι στο εσωτερικο η θερμοκρασια ειναι υψηλη..Δεν εχεις προβλημα..Τωρα αν για βραστο ενοεις οτι βαζεις το χερι σου και σε καιει ο αερας τοτε μεσα παρα ειναι ζεστα..Απλα φροντισε να εχεις καλο overflow..

Δημοσ.

Εγώ κόβω είτε μεγάλο τρολ είτε απάλευτο παλικάρι. Αδερφέ και το αμάξι σου όταν το οδηγάς πάλι ζεστό αέρα βγάζει. Λες να παθαίνει τίποτα? Έχεις βάλει το χέρι σου πάνω σε καμιά ηλεκτρική συσκευή τώρα τελευταία όταν δουλεύει η νομίζεις πως το PC λειτουργεί με παγωμένη μπύρα? Άντε γιατί καλοί καλοί άλλα αυτό το Thread έχει πήξει και λίγο στην βλακεία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...