zoolapi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μοιράζομαι μια σύνδεση adsl με τον αδερφό μου απο τον ένα όροφο στον άλλο με ενσύρματο modem router.Αυτός έχει το μόντεμ,κι εγω συνδέομαι απλά με το καλώδιο.Πώς μπορώ να συνδέσω και δεύτερο υπολογιστή με το ιντερνετ στο δικό μου σπίτι,που δεν έχω το Modem;Κι αν το κάνω ,ποιός υπολογιστής θα χάνει ταχύτητα;του αδερφού μου,η οι 2 δικοί μου κάτω,και πότε;όταν είναι σε χρήση,ή και κλειστός;σόρυ για τις πολλές ερωτήσεις,αλλα είμαι ψιλοάσχετη..
astrea966 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 στην ακρη του καλωδιου που καταληγει στο σπιτι σου βαζεις ενα switch και εκει πανω θα συνδεσεις τα pc με καλωδιο η ενα access point για ασυρματο ιντερνετ.οταν ειναι κλειστος καποιος υπολογιστης δεν γινεται να χανει ταχυτητα αφου απλα δεν δουλευει.δνε σου εγγυαται κανεις ποιο pc θα χανει ταχυτητα,ειναι αναλογα τη χρηση που θα κανει το καθενα τη συγκεκριμενη στιγμη
mastiknn Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 επισης αν θες να συνδεσεις κανενα laptop εχουνε ενσωματωμενο wi-fi οποτε μπορεις να μπεις κατευθειαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.