dimi5 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 γουατ ντου γιου μιν; Eλλαντα παλι αυτο εχει 61 ναι και δεν καταλαβα για ρηξε κανενα subtitle? εννοω τον κωστα να μας εξιγησει.......
UpToDate_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 ναι και δεν καταλαβα για ρηξε κανενα subtitle?εννοω τον κωστα να μας εξιγησει....... Λεω οτι αυτο το τροφοδοτικο που δειχνει το παιδι,στην Ελλαδα εχει 61 ευρα. Να ρωτησω κατι ακομα,τι τροφοδοτικο εχεις τωρα στο συστημα;
dimi5 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Λεω οτι αυτο το τροφοδοτικο που δειχνει το παιδι,στην Ελλαδα εχει 61 ευρα.Να ρωτησω κατι ακομα,τι τροφοδοτικο εχεις τωρα στο συστημα; ειχα και εκρουσε ενα της case και ειναι spire το ονομα tου και ειναι στα 420W
UpToDate_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 ειχα και εκρουσε ενα της case και ειναι spire το ονομα tου και ειναι στα 420W Eκρουσε να υποθεσω εννοεις οτι εκανε μπαμ... Ε πως να μην τα φτυσει με 420...ειδικα noname(ανωνυμο=μη γνωστο) τροφοδοτικο... Παντως αυτο που σου προτεινα παραπανω με τα 610watt θα σε υπερκαλυψει και για επομενα pc....μην σου πω οτι της καινουργιες γραφικων απο Οκτωμβριο και μετα...ακομα και high end γραφικων(απ'τις καλυτερες δηλαδη) θα τις παιζει στα δακτυλα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 +1 στο PC Power And Cooling στα 90κατι ευρω. Καλυτερα +10 ευρω και να το κρατησεις για κααααμποσα χρονια, παρα το αναποδο.
dimi5 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 +1 στο PC Power And Cooling στα 90κατι ευρω. Καλυτερα +10 ευρω και να το κρατησεις για κααααμποσα χρονια, παρα το αναποδο. δηλαδη δεν ειναι καλο αυτο τροφοδοτικο?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Ειναι οπως ηδη εχω πει απλα ΟΚ, οχι κατι εξαιρετικο. Βρισκεις και καλυτερα.
dimi5 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Ειναι οπως ηδη εχω πει απλα ΟΚ, οχι κατι εξαιρετικο. Βρισκεις και καλυτερα. δηλαδη δεν ειναι και σπουδεο ε?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Αυτο λεμε... Για το PUREPOWER RX παντα ε.
dimi5 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Αυτο λεμε... Για το PUREPOWER RX παντα ε. ακου εχω αποφασησει και νομιζω 8α το αγορασω ....και οτι γινει.....
UpToDate_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 ακου εχω αποφασησει και νομιζω 8α το αγορασω ....και οτι γινει..... Ποιος ο λογος να μην δωσεις αλλα 10 ευρω για το αλλο;
dimi5 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Ποιος ο λογος να μην δωσεις αλλα 10 ευρω για το αλλο; γιατι εχο ακουσει καλα σχολεια για την thermaltake
UpToDate_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 γιατι εχο ακουσει καλα σχολεια για την thermaltake Σχολια ναι....και επειδη; Eδω σου λεμε οτι ειναι καλυτερο και εσυ επιμενεις στα καλα σχολια...ε λοιπον υπαρχουν x καλα σχολια για το thermaltake...oκ...πολλαπλασιασετα επι 5(και λιγα λεω μαλλον για το 610αρι....) και βγαλε αποτελεσμα .
d3m0n Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Καλά τράβα πάρε το thermalFake αφού έτσι επιθυμείς....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.