Προς το περιεχόμενο

αποθήκευση data σε server .

gtroza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γειά στους κκ καθηγητές

σένα server θα υπάρχει μιά σελίδα

όπου μπορεί κάποιος να αξιολογεί μιά εικόνα

με τρείς επιλογές πχ ναί / αδιάφορο / όχι

μπορώ να πάρω τίς απαντήσεις με mail

αν θέλω να επεξεργάζομαι τα αποτελέσματα

πρέπει ή να "μαζεύω" τα στοιχεία απο κάθε mail κάθε αποστολέα

php Mysql Perl Js κλπ

ερώτηση:

αν θέλω να μαζεύω τα στοιχεία σε αρχεία .txt και όχι σε βάση δεδομένων

τι μπορεί να γίνει ;

ειδικά στην περίπτωση που στον server δεν βλέπω ή δεν μπορώ ακόμα να έχω πρόσβαση σε δυνατότητα php

οι γνώσεις μου γύρω απ' το θέμα

είναι κυριολεκτικά ερασιτεχνικές

και προτιμώ τα .txt γιατί μπορώ να τα χεριστώ εύκολα με λίστες

μη μάθω και sql ! :mrgreen:

ευχαριστώ προκαταβολικά

.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν κατάλαβα ακριβώς,

υπάρχει ήδη έτοιμη η σελίδα που στέλνει μέσω email σε μια διεύθυνση τις απαντήσεις των χρηστών με κάποια συγκεκριμένη μορφή

και θέλεις να φτιάξεις ένα ανεξάρτητο script που θα εκτελείται ανά τακτά διαστήματα, θα παραλαμβάνει αυτά τα emails, θα τα διαβάζει, θα απομονώνει κάποιες πληροφορίες που περιέχουν και θα τις αποθηκεύει σε ένα αρχείο txt, από το οποίο θα τις διαβάζεις εσύ μετά με ένα άλλο script;

ευχαριστώ nske !

υπάρχει ήδη έτοιμη η σελίδα που στέλνει μέσω email σε μια διεύθυνση τις απαντήσεις των χρηστών με κάποια συγκεκριμένη μορφή

ναί, αλλά μπορείς και να μήν στείλεις το mail

και θέλεις να φτιάξεις ένα ανεξάρτητο script που θα εκτελείται ανά τακτά διαστήματα, θα παραλαμβάνει αυτά τα emails, θα τα διαβάζει, θα απομονώνει κάποιες πληροφορίες που περιέχουν και θα τις αποθηκεύει σε ένα αρχείο txt, από το οποίο θα τις διαβάζεις εσύ μετά με ένα άλλο script;

αυτή είναι η μιά περίπτωση, δηλαδή μετά στο δικό μου pc, να επεξεργάζομαι τα στοιχεία των mails

η ερώτηση είναι:

αν μπορώ να κρατάω στον server αρχεία και να γίνεται εκεί η επεξεργασία (εκτός mysql)

μάλλον πρέπει να νοικιάσω χώρο και να παίξω !

ευχαριστώ nske, για την προηγούμενη απάντηση και.... για την επόμενη ! :mrgreen:

.

η ερώτηση είναι:

αν μπορώ να κρατάω στον server αρχεία και να γίνεται εκεί η επεξεργασία (εκτός mysql)

Ναι φυσικά' date=' ανάλογα τον server θα υποστηρίζει κάποιες γλώσσες (τουλάχιστον PHP) με τις οποίες θα μπορείς πολύ απλά να γράψεις σε αρχεία.

Ένα παράδειγμα στην PHP εδώ.

Ναι φυσικά, ανάλογα τον server θα υποστηρίζει κάποιες γλώσσες (τουλάχιστον PHP) με τις οποίες θα μπορείς πολύ απλά να γράψεις σε αρχεία.

Ένα παράδειγμα στην PHP εδώ.

ευχαριστώ πολύ nske !

θα δοκιμάσω

καλημέρα

ευτυχώς που άλλαξες avatar, μόλις είχα φοβηθεί ! :mrgreen:

.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...