Προς το περιεχόμενο

LG 22LH2000 Δεν βρίσκει αναλογικά κανάλια

klong

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από λίγο πήρα την παραπάνω τηλεόραση και όταν έκανε αυτόματο συντονισμό μου βρήκε μόνο τα ψηφιακά κανάλια. Ακόμη και με μη αυτόματο συντονισμό όταν κάνω αναζήτηση (σε TV και όχι DTV) δεν βρίσκει κανένα κανάλι. Αν κάποιος έχει αυτό το μοντέλο help please.

Οποιοδήποτε μοντέλο της σειράς LH2000 να έχει κάποιος ας μου πει πως συντονίζουν τα αναλογικά κανάλια.

Από το κατάστημα (πολύ γνωστό θα έλεγα) με παραπέμπουν στην LG η οποία φυσικά δεν απαντά.

Αύριο θα παω από εκεί αλλά θέλωπρώτα να βεβαιωθώ ότι δεν μου διαφεύγει κάποια ρύθμιση.

Δημοσ.
Πριν από λίγο πήρα την παραπάνω τηλεόραση και όταν έκανε αυτόματο συντονισμό μου βρήκε μόνο τα ψηφιακά κανάλια. Ακόμη και με μη αυτόματο συντονισμό όταν κάνω αναζήτηση (σε TV και όχι DTV) δεν βρίσκει κανένα κανάλι. Αν κάποιος έχει αυτό το μοντέλο help please.

Οποιοδήποτε μοντέλο της σειράς LH2000 να έχει κάποιος ας μου πει πως συντονίζουν τα αναλογικά κανάλια.

Από το κατάστημα (πολύ γνωστό θα έλεγα) με παραπέμπουν στην LG η οποία φυσικά δεν απαντά.

Αύριο θα παω από εκεί αλλά θέλωπρώτα να βεβαιωθώ ότι δεν μου διαφεύγει κάποια ρύθμιση.

αν ειναι πολυ γνωστο το καταστημα φανταζομαι θα εχει κ πολυ καλη εξυπηρετηση after sales. οποτε δεν θα κατσεις να ταλαιπωρηθεις! θα το πας πισω κ αφου εχει εγγυηση θα πεις οτι δεν πιανει αναλογικα καναλια (πρεπει να εχει χαλασει) κ θα ζητησεις να την στειλουν στο service.

Δημοσ.
αν ειναι πολυ γνωστο το καταστημα φανταζομαι θα εχει κ πολυ καλη εξυπηρετηση after sales. οποτε δεν θα κατσεις να ταλαιπωρηθεις! θα το πας πισω κ αφου εχει εγγυηση θα πεις οτι δεν πιανει αναλογικα καναλια (πρεπει να εχει χαλασει) κ θα ζητησεις να την στειλουν στο service.

Γιατί να την πάνε στο service και να μην την αλλάξουν επιτόπου δηλ. στο κάτω κάτω ήταν ελατωματική από την αρχή δεν χάλασε στην πορεία, πριν από 3 ώρες την πήρα!!!

Δημοσ.

Nα μη δεχτείς σε καμία περίπτωση να στην πάνε στο σέρβις...Απλά πρήξτους με κανά δύο νευριασμένα τηλεφωνάκια με ΑΠΑΙΤΗΣΗ να έρθουν το συντομότερο δυνατόν(και φυσικά να στην αντικαταστήσουν με καινούρια)...Το αργότερο σε κανά 2 μέρες, πιστεύω θα έρθουν. Και θα στην αλλάξουν με καινούρια! Μιλάω εκ πείρας...Θα σου ανοίξουν καινούρια μπροστά σου!

Δημοσ.
Nα μη δεχτείς σε καμία περίπτωση να στην πάνε στο σέρβις...Απλά πρήξτους με κανά δύο νευριασμένα τηλεφωνάκια με ΑΠΑΙΤΗΣΗ να έρθουν το συντομότερο δυνατόν(και φυσικά να στην αντικαταστήσουν με καινούρια)...Το αργότερο σε κανά 2 μέρες, πιστεύω θα έρθουν. Και θα στην αλλάξουν με καινούρια! Μιλάω εκ πείρας...Θα σου ανοίξουν καινούρια μπροστά σου!

Τελικά, μου την άλλαξαν αμέσως και αυτό είναι υπέρ τους, το απόγευμα θα την δοκιμάσω, ελπίζω να μην είμαι τόσο γκαντέμης και πέσω 2 στα 2.

Μπράβο τους, πάντως, το ότι την άλλαξαν αμέσως, χωρίς δεύτερη κουβέντα, δείχνει ότι τελικά δεν είναι τυχαία μεγάλο κατάστημα. Για αυτούς δεν είναι τίποτα να επιστρέψουν στην κατασκευάστρια εταιρεία ένα ελλατωματικό μοντέλο αλλά το ότι δεν ταλαιπωρούν καθόλου τον πελάτη, βαζοντάς τον να τρέχει ο ίδιος στους κατασκευαστές, θα το εξαργυρώσουν με κέρδος μελλοντικά :-D αυτοί που το καταλαβαίνουν αυτό είναι οι πραγματικοί επαγγελματίες σε κάθε χώρο.

Επειδή δεν βρήκα και πολλές καταχωρήσεις για το μοντέλο θα γράψω μερικές εντυπώσεις το βράδυ που θα την δοκιμάσω :-)

Δημοσ.

Λοιπόν, μετά από μερικές μέρες χρήσης οι πρώτες εντυπώσεις είναι οι εξής:

Θετικα:

1. Πολύ καλή εικόνα.

2. Εύχρηστα και αναλυτικά μενού (και Ελληνικά)

3. Αρκετά δυντατός ήχος (για υνοδωμάτιο).

4. Καλό μέγεθος για θέαση από 2 και κάτι μέτρα σε ανάλυση 16:9 μεγαλύτερη θα κούραζε, σχετικά μικρό για 4:3 όμως!!!

5. Το φωτάκι αναμονής είναι καλά κρυμένο και δεν κουράζει στον ύπνο.

Αρνητικά:

1. Άσχημες γωνίες θέασης, ειδικά από κάτω μαυρίζει αρκετά ακόμη και από λίγες μοίρες.

2. Όλες οι είσοδοι - έξοδοι είναι από πίσω με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι στις συνδέσεις αν την έχεις βάλει στον τοίχο.

3. Τα κανάλια έχουν ξεχωριστες αριθμήσεις για τα ψηφιακά και για τα αναλογικά οπότε μπερδεύεσαι, πατάς το 1 για να βγεί το ΕΤ1 και βγαίνει το Sine+!!!

4. Σε 4:3 είναι στην ουσία μια 16" τηλεόραση.

5. Αργή στην αλλαγή καναλιών σχετικά με την sony CRT που έχω.

6. Θέλει αρκετό ψάξιμο για να ρυθμίσεις τα χρώματα μιας και τα default που έχει δεν λένε.

7. Τα πλήκτρα για τις ρυθμίσεις είναι από πάνω οπότε αν την έχεις κρεμάσει ψηλά ... έχασες και το κουμπί on-off από πίσω οπότε ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...