nickarmy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 μιας και μπηκε το καλοκαιρι θα ηθελανα να ρωτησω μερικα πράγματα 1.πως γινεται φετος να πηρε η περιοχη μου μπλε σημαια αφου περση δεν ειχε πάρει τι αρχισαν να ριγνουν λιγοτερα απορρηματα στο κορινθιακο 2.υσχίει όνως οτι οι αμουδερες παραλίες είναι πιο ''βρομηκες'' απο αυτες με πετρες 3.τα σκαφοι μεχρι ποσο κοντα μπορουν να φτασουν στη παραλία 4.ποσο δυνατα μπορει να ακουγεται η μουσικη απο τα καταστήματα 5.εχω φωτογραφιες με κατι που με παρεξενεψαι με τα ρευματα θα τις διξω μολις τις ανεβάσω ...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Βαλε ρε ανθρωπε καναν ορθογραφο! Τσαμπα ειναι στον firefox!! Ξαναδιαβαζε τι θες να ποσταρεις εστω ΜΙΑ φορα και σκεψου που θες να ρωτησεις. Εκει που θες να ρωτησεις, βαζε ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ. Ημαρτον πια...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Νταξει ουτ εγω βαζω τονους, αλλα δε νομιζω οτι ειναι πρεπον να δολοφονουμε ετσι απλα τη γλωσσα μας... επειδη βαριομαστε να βαλουμε εναν ΔΩΡΕΑΝ ορθογράφο...
gf030 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 μιας και μπηκε το καλοκαιρι θα ηθελανα να ρωτησω μερικα πράγματα1.πως γινεται φετος να πηρε η περιοχη μου μπλε σημαια αφου περση δεν ειχε πάρει τι αρχισαν να ριγνουν λιγοτερα απορρηματα στο κορινθιακο 2.υσχίει όνως οτι οι αμουδερες παραλίες είναι πιο ''βρομηκες'' απο αυτες με πετρες 3.τα σκαφοι μεχρι ποσο κοντα μπορουν να φτασουν στη παραλία 4.ποσο δυνατα μπορει να ακουγεται η μουσικη απο τα καταστήματα 5.εχω φωτογραφιες με κατι που με παρεξενεψαι με τα ρευματα θα τις διξω μολις τις ανεβάσω ... 1. Οι μπλε σημαιες ειναι μουφα... αλλη σοβαροτερη πηγη λεει οτι σχεδον ολος ο Κορινθιακος ειναι μολυσμενος. 2. Οχι, δεν ισχυει... εκτος και αν στην αμμουδερη παραλια υπαρχουν, λογω αμμου, περισσοτεροι λουομενοι. 3. Εδω στην Ελλαδα οσο θελουν, δεν υπαρχει ελεγχος. 4. Η ενταση ειναι αναλογη του ποσου που εχει δοθει σε αστυνομια, λιμενικο, δημοτικη αρχη. 5. Τις περιμενουμε.
dimiman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 απο προσωπικη εμπειρια γνωριζω οτι στα "καλοκαιρινα κεντρα" οτι και να κανεις για να τους περιορισεις την ενταση της μουσικης ειναι ανωφελο .οσες καταγγελιες και να κανεις θα συνεχιζουν το ιδιο βιολι
nickarmy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 λαθος μου δεν ειναι κεντρο αλλα καφετερια με ξαπλωστρες αλλα βαζει μουσικη ... -
insomniaK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 μιας και μπηκε το καλοκαιρι θα ηθελανα να ρωτησω μερικα πράγματα1.πως γινεται φετος να πηρε η περιοχη μου μπλε σημαια αφου περση δεν ειχε πάρει τι αρχισαν να ριγνουν λιγοτερα απορρηματα στο κορινθιακο 2.υσχίει όνως οτι οι αμουδερες παραλίες είναι πιο ''βρομηκες'' απο αυτες με πετρες 3.τα σκαφοι μεχρι ποσο κοντα μπορουν να φτασουν στη παραλία 4.ποσο δυνατα μπορει να ακουγεται η μουσικη απο τα καταστήματα 5.εχω φωτογραφιες με κατι που με παρεξενεψαι με τα ρευματα θα τις διξω μολις τις ανεβάσω ... 1. Οι μπλε σημαιες ειναι μουφα... αλλη σοβαροτερη πηγη λεειοτι σχεδον ολος ο Κορινθιακος ειναι μολυσμενος. 2. Οχι, δεν ισχυει... εκτος και αν στην αμμουδερη παραλια υπαρχουν, λογω αμμου, περισσοτεροι λουομενοι. 3. Εδω στην Ελλαδα οσο θελουν, δεν υπαρχει ελεγχος. 4. Η ενταση ειναι αναλογη του ποσου που εχει δοθει σε αστυνομια, λιμενικο, δημοτικη αρχη. 5. Τις περιμενουμε. 1. Οι μπλε σημαίες δίνονται σύμφωνα με μηνιαίες μετρήσεις, κωλοβακτηριδίων νομίζω, επομένως είναι λογικό για διάφορους λόγους να δίνονται τη μία χρονιά και όχι την επόμενη. 2. Η άμμος αποτελεί ενδιαίτημα για περισσότερους μικροοργανισμούς από ότι τα βότσαλα και γενικά λόγω της υγρασίας, οι συνθήκες είναι καλύτερες για την επιβίωση και παθογόνων μικροοργανισμών. 3. Νομίζω ότι είναι γύρω στα 200μ από την ακτή, εμπειρικά εκεί που είναι οι σημαδούρες σε κάποιες παραλίες. 4. Μόνο πάνω στη θάλασσα ή γενικά; 5. Έχω άγνωστες λέξεις. Δείξε μας τι εννοείς και θα σχολιάσουμε.
nickarmy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 το καταστημα ειναι ακριβος μεσα στη παραλία και γυρο του ειναι οι ξαπλωστρες απλος ετυχε δυο φορες εγω να ειμαι σε άλλη παραλια και να ακουγεται απο εκει.... (τις φωτο θα τις βαλω το βραδυ)
insomniaK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Τις ώρες μη-κοινής ησυχίας, δε νομίζω να έχει όριο και το βράδυ εξαρτάται από την άδεια του και από το πόσο καλά τα πάει με τις αστυνομικές αρχές...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μιας και το έφερε η κουβέντα ξέρει κανείς τι παίζει με τις γαλάζιες ακτές και τους σκύλους? Εννοώ αν επιτρέπεται να έχεις μαζί σου το σκύλο σου σε μια παραλία χαρακτηρισμένη με γαλάζια σημαία (και δεν υπάρχει σχετική απαγόρευση σε ταμπέλα). Για να ξέρω δηλαδή με πόσους θα βριστώ φέτος!
De@th L0rd Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Τι έχουν τα σκυλάκια μωρέ;Όταν μπαίνουν κάτι πουρόγεροι που έχουν να κάνουν μπάνιο από τα χριστούγεννα είναι καλύτερα;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Τι έχουν τα σκυλάκια μωρέ;Όταν μπαίνουν κάτι πουρόγεροι που έχουν να κάνουν μπάνιο από τα χριστούγεννα είναι καλύτερα; Καλά άστο αυτό είναι άλλη ιστορία! Εγώ κυκλοφορώ πάντα μαζί με το βιβλιάριο υγείας του σκύλου μαζί με εξετάσεις αίματος κλπ ενώ τα άλλα "ζώα" που κολυμπούν και κάνουν διάφορα μέσα στο νερό δεν έχουμε ιδέα τι έχουν! anyway, γενικότερα δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με το σκύλο, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (όπου εκεί τους δείχνω το βιβλιάριο υγείας και μετά ζητάω και το δικό τους...)!
insomniaK Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Νομίζω πως υπάρχει νόμος για τα ζώα στις παραλίες, χωρίς να έχει σημασία αν έχουν σημαία ή οτιδήποτε. Καλό θα είναι να τον έχεις υπόψιν σου, διότι υπάρχουν και παπάρες που αν καλέσουν την αστυνομία, αυτή πρέπει να ενεργήσει σύμφωνα με τη νομοθεσία.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Νομίζω πως υπάρχει νόμος για τα ζώα στις παραλίες, χωρίς να έχει σημασία αν έχουν σημαία ή οτιδήποτε. Καλό θα είναι να τον έχεις υπόψιν σου, διότι υπάρχουν και παπάρες που αν καλέσουν την αστυνομία, αυτή πρέπει να ενεργήσει σύμφωνα με τη νομοθεσία. Ο νόμος αναφέρει πως πρέπει το ζώο να είναι υπο επίβλεψη και όχι να τρέχει χύμα απο δω και από κει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.