Theos_Gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Καλησπερα παιδια.προσπαθησα να εγκαταστησω τα windows 7 σε 2 pc και κολαω σε ενα σημειο που προφανως ζηταει σε ποιο σκληρο να τα εγκαταστησω,αλλα δεν μου βγαζει τιποτα,και μου εχει και ενα κουμπι browse αλλα δεν μπορω να καταλαβω γτ δεν μπορω να προχωρισω στο επομενο σημειο...μπορει καποιος να με βοηθησει?
ahristos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Θέλει τους οδηγούς SATA. Αυτοί βρίσκονται στο CD της μητρικής. Όταν φτάσει στο κουμπί "Browse", κατεύθυνέ το στον φάκελο αυτό στο CD (αν υποθέσουμε ότι το CD δεν είναι SATA και μπορεί να το δει), ή αντέγραψε τα αρχεία σε δισκέτα (αν υποθέσουμε ότι έχεις μονάδα δισκέτας) ή σε USB stick. Για να καταλάβεις ποιός φάκελος είναι, ψάξε να βρεις έναν που περιέχει το αρχείο txtsetup.oem. Το άλλο που μπορείς να κάνεις, είναι να μπεις στο BIOS και να βάλεις την λειτουργία των δίσκων σε κατάσταση native IDE.
ChangeAllNow Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Τα 7 έχουν οδηγούς γιά sata δίσκους. Αφαίρεσε τους τυχόν εξωτερικούς. Αν προσπαθείς μέσα από άλλο λειτουργικό, δοκίμασε και με boot από το dvd των 7.
Theos_Gr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 δηλαδη να βαλω οταν φτασω σε αυτο το σημειο να βγαλω το cd ton 7 και να βαλω της μητρικης και μετα παλι το 7?καποιος αναλητικα να μου εξηγησει?
ChangeAllNow Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Όταν κάνουν εγκατάσταση τα 7, ζητάνε να ορίσουμε δίσκο, έχεις ελεύθερο partition ; Δεν χρειάζονται κανένα άλλο cd, ούτε μητρικής. Τους οδηγούς που δεν θα εγκαταστήσουν τα 7, τους κάνεις εγκατάσταση χειροκίνητα (από cd ή από το internet). http://www.microsoft.com/windows/windows-7/installation-instructions.aspx
Theos_Gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 change τωρα θα τα βαλω στο λαπτοπ να προσπαθησω παλι...αν εχεις χρονο περιμενε να σου λεω απο εδω που ακριβως κολαω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:20 ---------- τωρα πατησα install windows 7 και λεει setup starting... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:23 ---------- και τωρα κολαω εδω. και μου λεει: load driver-A required cd/dvd drive device driver is missing.if you have a driver floopy disk,CD,dvd,or USB flash drive please insert now.Notice:If the windows istallation media is in the cd/dvd drive u can safely remove it for this step.τι κανω τωρα?
ahristos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Άλλαξε τρόπο λειτουργίας των δίσκων στο BIOS. Αν είναι SATA τώρα κάντο AHCI ή το αντίθετο. Μόνο RAID να μην είναι.
Theos_Gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 στο συγκεκριμενο λαπτοπ δεν γινετε...τωρα εχω κολησει εκει που σας ειπα και δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο....
ChangeAllNow Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Αυτό το μήνυμα παρουσιάζεται όταν τα windows δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν- -βρουν τον οδηγό γιά το dvd drive. Πιθανές λύσεις : 1. Ενημέρωση του firmware του drive. 2. Αλλάζουμε drive ή δοκιμάζουμε με εξωτερικό usb drive. 3. Καθοδηγούμε τα windows να βρουν οδηγούς σε ένα usb stick. Αν η εγκατάσταση γίνεται μέσα από άλλο λειτουργικό, τότε δίνεται μιά λύση από την microsoft : http://support.microsoft.com/kb/314060
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.