crazzyyhuhuh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Ρε παιδιά να σας ρωτήσω...σήμερα έβαλα την νέα μου RAM ( 1GB ) στον υπολογιστή μου...την τοποθέτησα όλα μια χαρά...όταν άρχισα τον υπολογιστή την πρώτη φορά έκλεισε μετά από 4 δευτερόλεπτα...μετα την ξανά έβγαλα την RAM και την ξανά έβαλα...και λειτούργησε...αλλά όταν ανοίγει ο υπολογιστής στην αρχή αρχή μου λέει 512 RAM δηλαδή αυτή που είχα παλιά...μετά ώμος όταν ανοίγω από τον πίνακα ελέγχου για να δω πόση έχω μου λέει 1.5GB RAM...μήπως μπορείτε να μου πείτε εάν λειτουργεί κανονικά η Ram μου;
alexis333 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Ρε παιδιά να σας ρωτήσω...σήμερα έβαλα την νέα μου RAM ( 1GB ) στον υπολογιστή μου...την τοποθέτησα όλα μια χαρά...όταν άρχισα τον υπολογιστή την πρώτη φορά έκλεισε μετά από 4 δευτερόλεπτα...μετα την ξανά έβγαλα την RAM και την ξανά έβαλα...και λειτούργησε...αλλά όταν ανοίγει ο υπολογιστής στην αρχή αρχή μου λέει 512 RAM δηλαδή αυτή που είχα παλιά...μετά ώμος όταν ανοίγω από τον πίνακα ελέγχου για να δω πόση έχω μου λέει 1.5GB RAM...μήπως μπορείτε να μου πείτε εάν λειτουργεί κανονικά η Ram μου; 1.5 GB εχεις ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:02 ---------- Βαλε και το cpu-z για επιβεβαιωση αν θες www.cpuid.com/cpuz.php
alex89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δες και στο bios πόσο ram δείχνει να έχει το pc. Για να δεις αν λειτουργεί καλά, βγάλε την παλιά και άσε μόνον την καινούργια ram.
chris14s3 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 νοιπος σου τρωει η καρτα γραφικων απο την μνυμη?
alex89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 νοιπος σου τρωει η καρτα γραφικων απο την μνυμη? Αν η κάρτα γραφικών είναι onboard πράγματι παίρνει μνήμη από το σύστημα!! Την είχα πατήσει μια φορά που έβαλα μνήμη περισσότερη και ψαχνόμουν να βρω γιατί στα win δε φαινόταν ολόκληρη. Η κάρτα γραφικών της μητρικής μου τη ζούλαρε (ένα μέρος της δε θυμάμαι πόσα MB γιατί έχουν περάσει κάτι χρόνια) με τρόπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.