mithrid Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 παιδες πηρα μια πισινα φουσκωτη 3-4ατομων για το μπαλκονι και θα ηθελα να καθαριζω το νερο της,γιατι 600λιτρα δεν ειναι και λιγα για να αλλαζω συνεχεια.τι προτεινετε?κανενα φιλτρο ισως?και απο που?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Στις πισίνες χρησιμοποιούν χλώριο (ανοχτές) ή όζον (κλειστές) όχι μόνο φιλτράρισμα με άμμο. Τώρα σε τέτοια μικρή πισίνα, εκτός από έναν υποτυπώδη καθαρισμό για σκουπιδάκια κλπ, δεν ξέρω τι ενδύκνειται για να μην έχεις και πρόβλημα με το υλικό της,
mithrid Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 μηπως υπαρχει στην αγορα καμια αντλια μικρη που να ανακυκλωνει και να φιλτραρει το νερο?εχεις δικιο σχετικα με τα χημικα.μπορει να επηρεασουν την δομη της φουσκωτης πισινας...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 http://www.waterworld.gr/Filtra/index.htm
kage Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 αν ρωτησεις γραψε τις τιμες γι αυτα τα φιλτρα... αν κ νομιζω οτι ειναι για κανονικες πισινες μεγαλες.. 600λιτρα σε συγκριση με τα παρακατω ειναι λιγα.βεβαια η 2η πισινα που χει 90ε αν εχει κ το φιλτρο μαζι ειναι καλη τιμη http://eurosale.gr/itmcat.php?catkey=3051&itm_id=31933 http://www.e-gadgets.gr/product.asp?catid=725&ref=pathfinder το pvc δεν ειναι καρικινογονα?
lary7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Το μπαλκονι αντέχει σιγουρα?? 600 κιλα ειναι αυτα
user12 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 το pvc δεν ειναι καρικινογονα? Δεν νομιζω το καλυτερο μονοτικο ολα τα καλωδια pvc μονοση εχουν αν ηταν καρκινογονο ολοι οι ηλεκτρινικοι-ηλεκτρολογοι καρκινο θα ειχαν
mithrid Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 το μπαλκονι αντεχει και επειδη ειχα ενδοιασμους χρησιμοποιησα σχεδον το μισο νερο για πλυσιμο βεραντας.ειμαι και οικολογος... πως καθαριζω ομως το αλλο μισο?το λυπαμαι να το πεταξω καμια ελαφριας χρησης αντλια για ανακυκλωση νερου δεν υπαρχει στην αγορα?η καποια πατεντα?
ApSiMan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Βάλε φίλτρο για ενυδρείο!!!!!(μεταξύ σοβαρού κ αστείου πάντα) Θα ξαναρωτήσω καθώς έχω αμφιβολίες, είσαι σίγουρος ότι αντέχει το μπαλκόνι σου τόσο βάρος ε???
DrLo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 το pvc δεν ειναι καρικινογονα? Είναι. Γι' αυτό θα ήταν καλύτερο να μην φάει την πισίνα
mithrid Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Βάλε φίλτρο για ενυδρείο!!!!!(μεταξύ σοβαρού κ αστείου πάντα) Θα ξαναρωτήσω καθώς έχω αμφιβολίες, είσαι σίγουρος ότι αντέχει το μπαλκόνι σου τόσο βάρος ε??? αν σου πω οτι το σκεφτομουν...?απλα δεν εχω ιδεα απο φιλτρα ενυδρειου το βαρος μπαλκονιου υπολογιζεται στα 300κιλα πλεον οποτε δεν υπαρχουν ανησυχιες
ApSiMan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Βασικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Υπάρχουν 2 είδη φίλτρων για ενυδρεία (όταν μιλάμε για τόσα λίτρα) 1. εσωτερικό: ανανεώνει το νερό μέσω ενός φίλτρου που τοποθετείται μέσα στο ενυδρείο (πισίνα) 2. εξωτερικό: τοποθετείται πλησίον του ενυδρείου και μέσα στο ενυδρείο μπαίνουν 2 σωληνάκια, τό ένα βγάζει νερό το άλλο βάζει το καθαρό (η επεξεργασία γίνεται εκτός του ενυδρείου) Γενικά ξέρω ότι τα εξωτερικά κάνουν καλύτερη δουλειά. Αλλά για τόσα λίτρα δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς (το δικό μου είναι πολυυυυυ μικρό σε σχέση με αυτά!!!)
foufoutios Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Ειχα δει περυσι στο Πρακτικερ τετοιες φουσκωτες πισινες με φιλτρο. Αν σε βγαζει ο δρομος σου ρωτα, δε χανεις τιποτα. Ισως πωλουν χωριστα το φιλτρο
kage Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Είναι. Γι' αυτό θα ήταν καλύτερο να μην φάει την πισίνα http://www.google.gr/search?hl=el&q=pvc+%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%82&meta=lr%3Dlang_el βάση των PVC είναι τα λεγόμενα βινυλοχλωρίδια. Αυτά μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο στο συκώτι και τον εγκέφαλο. Πράγματι οι εργάτες των βιομηχανικών πλαστικών και PVC παρουσιάζουν αυξημένα ποσοστά τέτοιων καρκίνων. Εκτός από τους εργάτες πλαστικών, υπάρχουν δισεκατομμύρια άνθρωποι και ζώα που καθημερινά έρχονται σ΄επαφή με τα πλαστικά. Οι ποσότητες τους είναι αστρονομικά μεγάλες. Έχουν άραγε συνέπειες σ΄ εμάς ή το περιβάλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.