Προς το περιεχόμενο

Από πού να κατεβάσω το RC των Windows 7;

GATOULIS1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα!!!!!!!!!! Σε ποια διευτηυνση να μπω για να κατεβασω τα WINDOWS 7?????????? Εχο σπασμενα WINDOWS αυτη τη στιγμη κ φοβαμαι να μπω στη σελιδα της MICROSOFT.... Βοηθηστε με!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Δημοσ.
Μπες απο το pc καποιου φιλο σου και κατεβασε τα.[/QUΕΧΟ Κ ΕΝΑ PC PENTIUM 4 MΕ ΓΝΗΣΙΑ WINDOWS,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΥΤΗΥΝΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ?????????
Δημοσ.
Μπες εδώ (http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx) και κατέβασε την RC (Release Candidate) δεν έχει βγει ακόμα η κανονική.

το εκανα μια φορα απο το πεντιουμ που εχο,το εγραψα σε σιντι αλλα οταν εκανα εγκατασταση μου εβγαζε κατι οτι πρεπει να κανω και δε τα καταφερα...

Δημοσ.
το εκανα μια φορα απο το πεντιουμ που εχο,το εγραψα σε σιντι αλλα οταν εκανα εγκατασταση μου εβγαζε κατι οτι πρεπει να κανω και δε τα καταφερα...

Ξαναδοκίμασε να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις...:rolleyes:

Δημοσ.
Τι ήταν αυτό που σου έβγαζε κατά την εγκατάσταση;[/QU

δεν θυμαμαι πολι καλα,αλλα και καλα οτι δεν γινετε να εγκατασταθουν...μετα απο λιγο εδειχνε οτι κανει εγκατασταση κανονικα,και καποια στιγμη τελειονε,και εγραφε windows 7 και μετα μινιμα οτι η εγκαταστασγη δεν ηταν εφικτη...αυτη τη στιγμη τα ξαν;ακατεβαζω...τι πρεπει να κανω ακριβωσ βημα-βημα,αν δε βαριεσε....

Δημοσ.

Καταρχήν πες μας ποια έκδοση κατέβασες την 32bit ή την 64bit και τα χαρακτηριστικά του pcιού που πας να το κάνεις εγκατάσταση.

Υ.Γ. Αυτή την στιγμή είμαι στην δουλειά και σου απαντάω από τον mac, και δεν έχω πρόχειρα το βήματα που πρέπει να κάνεις. Αλλά αν έχεις βάλει vista είναι ακριβώς η ίδια διαδικασία.

Δημοσ.
Καταρχήν πες μας ποια έκδοση κατέβασες την 32bit ή την 64bit και τα χαρακτηριστικά του pcιού που πας να το κάνεις εγκατάσταση.

Υ.Γ. Αυτή την στιγμή είμαι στην δουλειά και σου απαντάω από τον mac, και δεν έχω πρόχειρα το βήματα που πρέπει να κάνεις. Αλλά αν έχεις βάλει vista είναι ακριβώς η ίδια διαδικασία.

ειχα κατεβασει την 32αρα....αυτην χανακατεβαζω...την προηγουμενη φορα δεν μου ζητησε κοδικουσ...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:50 ----------

ειχα κατεβασει την 32αρα....αυτην χανακατεβαζω...την προηγουμενη φορα δεν μου ζητησε κοδικουσ...[/QUO

τα χαρακτηριστικα ειναι

AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE PROCESSOR 5000+ 2,9 GHZ

2GB RAM

500ARIS DISKOS

καρτα γραφικον΄ SAPPHIRE HD4870 1GB

Δημοσ.

Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες από την Microsoft εδώ.Αφού κατεβάσεις τα windows,χωρίς να κάνεις αποσυμπίεση ή οτιδήποτε άλλο χρησιμοποίησε το πρόγραμμα ISOBuster για να τα κάψεις.

Δημοσ.
Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες από την Microsoft εδώ.

Άσχετο, αλλά με ενδιαφέρει η αλλαγή μιάς διεύθυνσης σε "εδώ".

Μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται?

Δημοσ.
Άσχετο, αλλά με ενδιαφέρει η αλλαγή μιάς διεύθυνσης σε "εδώ".

Μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται?

Εντελώς offtopic

Αν εννοείς αυτό που νομίζω, κάνε πρώτα copy την address, μετά γράψε στο post τη λέξη που παραπέμπει εκεί που θες, πχ εδώ, επίλεξε τη λέξη και πάτα αυτό createlink.gif. Εκέι κάνεις paste την address που είχες κάνει προηγουμένως copy ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...