GATOULIS1983 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Kαλησπερα!!!!!!!!!! Σε ποια διευτηυνση να μπω για να κατεβασω τα WINDOWS 7?????????? Εχο σπασμενα WINDOWS αυτη τη στιγμη κ φοβαμαι να μπω στη σελιδα της MICROSOFT.... Βοηθηστε με!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry::cry::cry::cry::cry:
ghostgr_a_n Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μπες απο το pc καποιου φιλο σου και κατεβασε τα.
GATOULIS1983 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μπες απο το pc καποιου φιλο σου και κατεβασε τα.[/QUΕΧΟ Κ ΕΝΑ PC PENTIUM 4 MΕ ΓΝΗΣΙΑ WINDOWS,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΥΤΗΥΝΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ?????????
andreaslfc Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μπες εδώ (http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx) και κατέβασε την RC (Release Candidate) δεν έχει βγει ακόμα η κανονική.
GATOULIS1983 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μπες εδώ (http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx) και κατέβασε την RC (Release Candidate) δεν έχει βγει ακόμα η κανονική. το εκανα μια φορα απο το πεντιουμ που εχο,το εγραψα σε σιντι αλλα οταν εκανα εγκατασταση μου εβγαζε κατι οτι πρεπει να κανω και δε τα καταφερα...
andreaslfc Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Τι ήταν αυτό που σου έβγαζε κατά την εγκατάσταση;
Tenshi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 το εκανα μια φορα απο το πεντιουμ που εχο,το εγραψα σε σιντι αλλα οταν εκανα εγκατασταση μου εβγαζε κατι οτι πρεπει να κανω και δε τα καταφερα... Ξαναδοκίμασε να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις...
GATOULIS1983 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Τι ήταν αυτό που σου έβγαζε κατά την εγκατάσταση;[/QU δεν θυμαμαι πολι καλα,αλλα και καλα οτι δεν γινετε να εγκατασταθουν...μετα απο λιγο εδειχνε οτι κανει εγκατασταση κανονικα,και καποια στιγμη τελειονε,και εγραφε windows 7 και μετα μινιμα οτι η εγκαταστασγη δεν ηταν εφικτη...αυτη τη στιγμη τα ξαν;ακατεβαζω...τι πρεπει να κανω ακριβωσ βημα-βημα,αν δε βαριεσε....
andreaslfc Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Καταρχήν πες μας ποια έκδοση κατέβασες την 32bit ή την 64bit και τα χαρακτηριστικά του pcιού που πας να το κάνεις εγκατάσταση. Υ.Γ. Αυτή την στιγμή είμαι στην δουλειά και σου απαντάω από τον mac, και δεν έχω πρόχειρα το βήματα που πρέπει να κάνεις. Αλλά αν έχεις βάλει vista είναι ακριβώς η ίδια διαδικασία.
GATOULIS1983 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Καταρχήν πες μας ποια έκδοση κατέβασες την 32bit ή την 64bit και τα χαρακτηριστικά του pcιού που πας να το κάνεις εγκατάσταση. Υ.Γ. Αυτή την στιγμή είμαι στην δουλειά και σου απαντάω από τον mac, και δεν έχω πρόχειρα το βήματα που πρέπει να κάνεις. Αλλά αν έχεις βάλει vista είναι ακριβώς η ίδια διαδικασία. ειχα κατεβασει την 32αρα....αυτην χανακατεβαζω...την προηγουμενη φορα δεν μου ζητησε κοδικουσ... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:50 ---------- ειχα κατεβασει την 32αρα....αυτην χανακατεβαζω...την προηγουμενη φορα δεν μου ζητησε κοδικουσ...[/QUO τα χαρακτηριστικα ειναι AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE PROCESSOR 5000+ 2,9 GHZ 2GB RAM 500ARIS DISKOS καρτα γραφικον΄ SAPPHIRE HD4870 1GB
alexziog Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες από την Microsoft εδώ.Αφού κατεβάσεις τα windows,χωρίς να κάνεις αποσυμπίεση ή οτιδήποτε άλλο χρησιμοποίησε το πρόγραμμα ISOBuster για να τα κάψεις.
makfil Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες από την Microsoft εδώ. Άσχετο, αλλά με ενδιαφέρει η αλλαγή μιάς διεύθυνσης σε "εδώ". Μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται?
markelos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Άσχετο, αλλά με ενδιαφέρει η αλλαγή μιάς διεύθυνσης σε "εδώ".Μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται? Εντελώς offtopic Αν εννοείς αυτό που νομίζω, κάνε πρώτα copy την address, μετά γράψε στο post τη λέξη που παραπέμπει εκεί που θες, πχ εδώ, επίλεξε τη λέξη και πάτα αυτό . Εκέι κάνεις paste την address που είχες κάνει προηγουμένως copy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.