steve62742 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Παιδιά έχω έναν εξωτερικό 500αρή turbox και μου δούλευε μια χαρά αλλά σήμερα μου έπεσε από το γραφείο στο πάτωμα...επειδή την έχω ξαναπάθει πίστεψα ότι ο σκληρός πάει για πέταμα, αλλά τον σύνδεσα στο πισι και δουλεύει μια χαρά, τον αναγνωρίζει,μπένω μέσα ανοίγω αρχεία κτλ και πάνω που νόμιζα πως φτηνά την γλίτωσα πάω να τον συνδέσω στο popcornhour (βασική λειτουργία του σκληρού) αυτό τον αναγνωρίζει αλλά μόλις πάει να μπει μέσα να δω τα αρχεία του μου λέει πως δεν γίνετε. Επίσης ακούγετε ένας περίεργος θόρυβος από τον δίσκο όταν ανοίγει πιο πολύ...είχε κάνας άλλος το ίδιο πρόβλημα?μου φαίνεται περίεργο που στο πισι δουλεύει μια χαρά ενώ στο popcorn όχι
babasas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 μηπως ο θοριβος ακουγετε σαν κλακ κλακ κατι τετοιο ? ο θοριβοσ ειναι σταθερος?
chrisimone Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 το οτι βλεπεις τα αρχεια στο πισι η στον δισκο δεν ειναι και απαραιτητο σημαδι οτι ειναι ο δισκος σου οκ κανε εναν ελεγχο για σφαλματα στον δισκο σου
ArisG88 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Βασικο, αφου το pc τον αναγνωριζει τραβα backup αν εχεις κατι σημαντικο μεσα.
alex89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Αν μπορείς όπως λέει και ο φίλος παραπάνω κάνε ένα backup και στείλε το δίσκο πίσω για αντικατάσταση (μην πεις ότι σου έπεσε) αν έχει εγγύηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.