Προς το περιεχόμενο

Νέο exploit βρέθηκε στο Medal of Honor Heroes;

alexziog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ακουσα πως θα μπορεις να παιζεις ολα τα παιχνιδια στο psp 3000 me firmware 5.03 gen οπος gran turismo η dirt2 αλλα δεν ξερω αν ησχηει το ιδιο για το 5.51 αν επιτελους βγει το loader

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ποπο ρε παιδια ακομη παλεβουνε να σπασουνε το firmware 5.51 και εχει βγει το 6.10 ελεος πια θα βγει και κανενα αλο πιο κενουριο και εμεις θα περημενουμε το 5.51 το αρχαιο ενω θα εχουν βγει τοσα καλα παιχνιδια με firmware πανω απο 5.51 .....να ρωτησω κατη οι hackers ακομα ασχολουντε με το 5.51 η εχουν πιασει και ασχολουντε με κανενα πιο κενουριο;

Δημοσ.
ποπο ρε παιδια ακομη παλεβουνε να σπασουνε το firmware 5.51 και εχει βγει το 6.10 ελεος πια θα βγει και κανενα αλο πιο κενουριο και εμεις θα περημενουμε το 5.51 το αρχαιο ενω θα εχουν βγει τοσα καλα παιχνιδια με firmware πανω απο 5.51 .....να ρωτησω κατη οι hackers ακομα ασχολουντε με το 5.51 η εχουν πιασει και ασχολουντε με κανενα πιο κενουριο;

Μάλλον έχουν αφήσει το psp

Δημοσ.

οταν λες το εχουν αφησει ενοεις εχουν παρατησει καπιο σηγκεκρημενο firmware και σηνεχιζουν με αλλο η τα εχουν παρατησει οριστικα με το psp ;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:49 ----------

μαλον τα παρατησαν εντελος το ηξερα νηκησε η $ony γ@$%#το μαλον θα μηνουμε στα umd

Δημοσ.
οταν λες το εχουν αφησει ενοεις εχουν παρατησει καπιο σηγκεκρημενο firmware και σηνεχιζουν με αλλο η τα εχουν παρατησει οριστικα με το psp ;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:49 ----------

μαλον τα παρατησαν εντελος το ηξερα νηκησε η $ony γ@$%#το μαλον θα μηνουμε στα umd

Είπα μάλλον γιατί δεν είμαι σίγουρος αλλά πρέπει να ασχολούνται με το psp go

Δημοσ.

Έχει περάσει τόσος καιρός και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τίποτα.

Όπως κατάλαβες είμαι αρκετά απαισιόδοξος...

Δημοσ.

και εγω εχω απελπηστει πολυ η μαλον παραπολυ και δεν νοιζω να βγει κατι αλλα μου ειπαν οτι το εχουν βγαλει το loader αλλα ειναι υπο επεξεργασια εγω το εχω το psp απο την αρχη που ειχε βγει << το psp 1000>> αλλα μου χαλασε και πηρα το psp 3000 και να πεις οτι εχω ζησει λιγο την εμπιρια τιποτα κανενα απο τα δυο δεν το εχω τσιπαρει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...