Προς το περιεχόμενο

Νέο exploit βρέθηκε στο Medal of Honor Heroes;

alexziog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή μπορεί να αργήσει ο loader μπορείς (αν θες) να το αναβαθμήσεις στο 6.00 official firmware και μόλις φτάσει στο 50% να βγάλεις την μπαταρία. Με τον παραπάνω τρόπο brickareis το psp σου, το πας στην Sony και εφόσον έχεις εγγύηση σου δίνουν καινούργιο. Αν έχει 5.03 firmware ή μικρότερο τότε θα μπορείς να εγκαταστήσεις custom firmware (μιλάω για psp 3000).

Δημοσ.

Ε καλά αν είναι και 60% δεν χάλασε και ο κόσμος. Προτείνεται όμως να είναι από 50 και πάνω. Εφόσον το psp brickarei η Sony είναι υποχρεωμένη να το αντικαταστήσει με ένα νέο ή να το επισκευάσει (εφόσον έχεις εγγύηση).

Δημοσ.

εγω εχω το psp 3004 αλλα δεν ξερω ρε παιδια φοβαμε μην γηνει καμια βλακια και μου πουνε τιποτα περιεργα ξερεις και καλα δεν στο αλαζω κ.λ.π. μα καλα αυτο το τσιπακι ποτε θα βγει;;;;;;;;;;

Δημοσ.

Ανέφερε κανείς τίποτα για τσιπάκι; Αυτό που θα κυκλοφορήσει (μπορεί και όχι) είναι ένας loader με τον οποίο θα μπορούμε να παίζουμε homebrew εφαρμογές/παιχνίδια/emulators.

Δημοσ.
εγω εχω το psp 3004 αλλα δεν ξερω ρε παιδια φοβαμε μην γηνει καμια βλακια και μου πουνε τιποτα περιεργα ξερεις και καλα δεν στο αλαζω κ.λ.π. μα καλα αυτο το τσιπακι ποτε θα βγει;;;;;;;;;;

Ελεος ρε παιδια μπερδευετε το τσιπακι με το softmod η λετε το softmod τσιπακι?

Δηλαδη οταν περνας cfw στο psp σπυ(αν το περνας μονος σου) βλεπεις κανενα τσιπακι?

Ελεος :mad:

Δημοσ.
παιδια εγω μπικα στο internet χθες και βρικα αυτο Custom_Firmware_5.55_TMX-1_Beta

Το tmx ειναι fake και γενικα ολα τα cfw βασισμενα στο 5.55 ειναι fake(μεχρι στιγμης).

Δημοσ.

ρε παιδια αν βγει ο loader θα ειναι για 5.51 αλλα π.χ. θελω εγω το gran tourismo που θα εχει firmware πανω απο 5.51 θα πρεπει να περημενω να βγει το κενουριο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...