alexziog Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Ο kgsws δημοσίευσε μια νέα έκδοση του Medal of Honor Heroes exploit.Σύμφωνα με αυτόν δεν απαιτείται WiFi σύνδεση ή PSP με CFW enabler.Το exploit έχει δοκιμαστεί σε psp 1000 που τρέχει 5.51 firmware.Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το αρχείο info.txt. Changelog: *Now you don't need WiFi connection and CFW PSP. *It also take much less time to run. Προστέθηκε νέο λινκ.
ghostgr_a_n Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Αντε να δουμε αν θα σπασει το 5.51(οπως ειπα και στο pspgr)
alexziog Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Κυκλοφόρησε νέα έκδοση του exploit και προστέθηκε βίντεο.Δείτε το πρώτο post. Αντε να δουμε αν θα σπασει το 5.51(οπως ειπα και στο pspgr) Το exploit δουλεύει και σε 5.51 ofw!
ghostgr_a_n Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Κυκλοφόρησε νέα έκδοση του exploit και προστέθηκε βίντεο.Δείτε το πρώτο post. Το exploit δουλεύει και σε 5.51 ofw! Επιτελους εσπασε και το 5.51!!!!
pagratios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Αυτό δουλεύει σε 3004 με 5.51(για εμάς που κάναμε αυτό το λάθος!)
nikomania-- Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Αυτό δουλεύει από 5.50 μέχρι 5.51...πρακτικά αυτή τη στιγμή μας είναι άχρηστο άλλο όλο και κάποιο hack θα βγει ΣΎΝΤΟΜΑ... Όπως είπε και κάποιος άλλος, υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός
alexziog Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξος.Αν αυτό το exploit ήταν κάτι σημαντικό και οδηγούσε πχ σε HEN,η Sony θα είχε βγάλει την επόμενη κιόλας μέρα νέο firmware που να patcharei το exploit(όπως είχε γίνει και με την 5.03 ofw).Αν δεν βγει τώρα hack για την 5.51 σίγουρα θα βγει κάτι στα επόμενα firmware.
nikomania-- Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Εγώ πάλι αλέξη είμαι αισιόδοξος... Ακόμα δεν μπορώ να πω τίποτα αλλά κάτι παίζει...(με κάθε επιφύλαξη αυτό που λέω αλλά think positive) ;-)
ghostgr_a_n Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Και εγω πιστευω οτι κατι μπορει να γινει απο την στιγμη που μπορει να κανει run bin file(και μην ξεχνιομαστε και το tiff exploit στο 5.03 τρεχει το h.bin για να γινει η "δουλεια"). Αλλα παλι περιεργο φαινετε η $ony να μην τρεξει να βγαλει ενα firmware update που να καλυπτει το exploit(λετε να πηγε διακοπες ? ).
alexziog Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Και εγω πιστευω οτι κατι μπορει να γινει απο την στιγμη που μπορει να κανει run bin file(και μην ξεχνιομαστε και το tiff exploit στο 5.03 τρεχει το h.bin για να γινει η "δουλεια").Αλλα παλι περιεργο φαινετε η $ony να μην τρεξει να βγαλει ενα firmware update που να καλυπτει το exploit(λετε να πηγε διακοπες ? ). Και στο gripshift χρησιμοποιούσαμε το αρχείο h.bin αλλά δεν καταφέραμε τίποτα.Ανακοινώθηκε ότι σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει ένας loader με τον οποίο θα μπορούμε να φορτώνουμε homebrew εφαρμογές και παιχνίδια στο psp μας.
pagratios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Αυτός ο loader θα είναι για την 5,51, δλδ θα μπορούμε να παίζουμε παιχνίδια από το memory?
nikomania-- Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 ο loader θα κυκλοφορήσει, σήμερα μιλούσα με τον moskito(αυτός που φτιάχνει τον loader)... Φυσικά είναι απίθανο να βγει hen γιατί το νέα firmware μπλόκαραν κάτι στο "kernel" και έτσι κανένα kernel mode exploit δεν θα λυτουργήσει...
pagratios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δλδ θα παίζουν παιχνίδια που θα κατεβάζουμε από το νετ?
alexziog Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Οπως γράφω και πριν θα μπορούμε να παίξουμε homebrew παιχνίδια,εφαρμογές και emulator.
pagratios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 δεν το κατάλαβα!Πότε θα είναι έτοιμο ξέρουμε περίπου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.