Balourdos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μηπως τυχαινει να υπαρχει στο forum, κοπελα που να εχει ειλεοστομια? Αν ναι, ας επικοινωνησει μαζι μου για γνωριμια και ανταλλαγη αποψεων πανω στο "προβλημα" μας...
Tilemaxx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Τι είναι αυτό? Μπορείς να εξηγήσεις, βαριέμαι να γουγκλάρω.
Blondeamon Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 http://www.coloplast.gr/ECompany/GRMed/Homepage.nsf/%28VIEWDOCSBYID%29/B971D3FC0D935FE3C1256CC2004532C0?opendocument&unid=B971D3FC0D935FE3C1256CC2004532C0
Balourdos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Χοντρικα, ειναι το ακολουθο... "Η κολεκτομή είναι η ολική αφαίρεση του παχέος εντέρου και η ειλεοστομία είναι η δημιουργία ενός «στόματος». Η ειλεοστομία (stoma) είναι ένα άνοιγμα στην κοιλιά (κάτω δεξιά) μέσω του οποίου αποβάλλονται τα περιττώματα από το λεπτό έντερο. Ένας «σάκος» πρέπει να φορεθεί στην κοιλιά (στο σημείο που είναι το «στόμα») για να συλλέγει τα περιττώματα. Αυτός ο τύπος χειρουργικής επέμβασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη Νόσο του Crohn και στην Ελκώδη Κολίτιδα."
archsatan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Χοντρικα, ειναι το ακολουθο... "Η κολεκτομή είναι η ολική αφαίρεση του παχέος εντέρου και η ειλεοστομία είναι η δημιουργία ενός «στόματος». Η ειλεοστομία (stoma) είναι ένα άνοιγμα στην κοιλιά (κάτω δεξιά) μέσω του οποίου αποβάλλονται τα περιττώματα από το λεπτό έντερο. Ένας «σάκος» πρέπει να φορεθεί στην κοιλιά (στο σημείο που είναι το «στόμα») για να συλλέγει τα περιττώματα. Αυτός ο τύπος χειρουργικής επέμβασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη Νόσο του Crohn και στην Ελκώδη Κολίτιδα." Νομίζω ότι οι περισσότεροι το ξέρουν σαν κολοστομία (τουλ. εγώ έτσι το ήξερα).
Tilemaxx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Χοντρικα, ειναι το ακολουθο... "Η κολεκτομή είναι η ολική αφαίρεση του παχέος εντέρου και η ειλεοστομία είναι η δημιουργία ενός «στόματος». Η ειλεοστομία (stoma) είναι ένα άνοιγμα στην κοιλιά (κάτω δεξιά) μέσω του οποίου αποβάλλονται τα περιττώματα από το λεπτό έντερο. Ένας «σάκος» πρέπει να φορεθεί στην κοιλιά (στο σημείο που είναι το «στόμα») για να συλλέγει τα περιττώματα. Αυτός ο τύπος χειρουργικής επέμβασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη Νόσο του Crohn και στην Ελκώδη Κολίτιδα." Είναι μόνιμο? Δεν μολύνεται σε εκείνο το σημείο απο τα κόπρανα?
rotten crusader Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Οχι δεν μολύνεται.πρακτικα είναι μια παραφύσιν έδρα που αντικαθιστα μόνιμα ή προσωρινά την λειτουργια του πρωκτου...και ναι χρησιμοποιεται και ο όρος κολοστομία!
Chris_85 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Πολυ ακυρο αυτο που κανετε στο νημα του παιδιου..ανοιξε το θεμα για συγκεκριμενο λογο, και οχι για να του την πεσουν 15 περιεργοι. Λιγο τακτ κ σεβασμος δε βλαπτει...
Tilemaxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Πολυ ακυρο αυτο που κανετε στο νημα του παιδιου..ανοιξε το θεμα για συγκεκριμενο λογο, και οχι για να του την πεσουν 15 περιεργοι. Λιγο τακτ κ σεβασμος δε βλαπτει... Δεν προσβάλλαμε κανέναν, τουλάχιστον όχι εγώ. Απλά είχα ακούσει την πάθηση αυτή παλιότερα και είχα την συγκεκριμένη απορία. Και δεν νομίζω να όρισε online δικηγόρους στο thread του. Αν είναι δυνατόν, με την καχυποψία μερικών.
aledjo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Πολυ ακυρο αυτο που κανετε στο νημα του παιδιου..ανοιξε το θεμα για συγκεκριμενο λογο, και οχι για να του την πεσουν 15 περιεργοι. και γιατι αραγε ψαχνει κοπελα με το ιδιο προβλημα???
Chris_85 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δεν προσβάλλαμε κανέναν, τουλάχιστον όχι εγώ. Απλά είχα ακούσει την πάθηση αυτή παλιότερα και είχα την συγκεκριμένη απορία. Και δεν νομίζω να όρισε online δικηγόρους στο thread του. Αν είναι δυνατόν, με την καχυποψία μερικών. Kαθολου καχυποψια. Οταν καποιος εχει μια παθηση, και την αναλογη ψυχολογια που συνεπαγεται η παθηση του, θεωρω πως ειναι επωδυνο να βλεπει 15 ερωτησεις, απο ασχετα (με το θεμα του νηματος) ατομα, ''που βαριουνται να googlαρουν'', για να παρουν τις απαντησεις που ψαχνουν. Οσο για τοv online δικηγορο, ξαναλεω: Λιγο τακτ και σεβασμος δε βλαπτουν..(που θα μου πεις και για ποτε εχω το δικαιωμα να ποσταρω). Το λιγοτερο που μπορω να πω ειναι οτι σπαμμαρετε ομαδικως, το περισσοτερο οτι τα σχολια και οι ερωτησεις ειναι επωδυνες για αυτον που ανοιξε το νημα, και προσωπικα, βλαπτουν την αισθητικη μου. Τελος το οφ-τοπικ απο μενα
stavi Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 και γιατι αραγε ψαχνει κοπελα με το ιδιο προβλημα??? γιατί έτσι γουστάρει... πιάσε και μια Αmstel παρεπιμπτόντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.