Προς το περιεχόμενο

MechWarrior Online

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Ο "ρεαλισμός" θα είναι στο ποια μέρη μπορούν να ανέβουν. Δεν αλλάζει το animation.

Collisions / environmental destruction είναι στα προσεχώς, αλλά έχουν άλλα πράγματα να βάλουν πιο πριν.

http://mwomercs.com/forums/topic/104092-upcoming-content-tracker-last-updated-june-27/

Eπίσης μόλις βγήκε και το Battlemaster σήμερα, οπότε τα 4 mechs του Project Phoenix είναι (από κάτω τα original Battletech artworks):

8z73.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 423
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Misleading το "Free to Play" σε Hero Mech διαφήμιση, αφού αυτά αγοράζονται μόνο με MC (premium currency).

To game πάντως είναι F2P.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φύγαμε από τους Cored γιατί έπρεπε να βρούμε κόσμο (οι αμερικανοί έπαιζαν άλλα παιχνίδια).

Anyways:

Την επόμενη φορά θα έχουμε διαφορετικά SFX (άλλαξαν κάμποσα στο σημερινό patch).

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators

Χθες άνοιξαν για πρώτη φορά οι Public Test Servers (ναι, PTS σε beta, Deal With It) για το δοκίμασμα των 12 vs 12 για αρχή.

12 vs 12 videos:

Επίσης στα Training Grounds των PTS είναι και η νέα πίστα Lavaworld (NOT FINAL, έχει ακόμα bugs)

Κι επειδή ο Zizu θέλει και πιο tactical να βλέπει:

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παιδιά γεια σας καταρχήν. Να σας ενημερώσω ότι είμαι σε μια clan στους GROF, όπου ξεκίνησα παίζοντας BF3 και DAYZ, αλλά έχω φάει κώλυμα με το mechwarrior online. Ρώτησα την ιεραρχία της ομάδας αν μπορώ να ξεκινήσω καινούργιο παιχνίδι στην ομάδα για το mechwarrior. Η απάντηση ήταν θετική αλλά μου είπαν πως θα χρειαστούν άτομα που να παίζουν το παιχνίδι. Επειδή δεν κατάφερα να βρω άλλη ελληνική ομάδα που να παίζει το παιχνίδι.....πρότασή μου είναι όποιος ενδιαφέρεται να μπει στο TS tis GROF http://www.grof.gr/ και να με βρει (nickname: dirtydonkey) προκειμένου να ξεκινήσουμε μία ομάδα για το παιχνίδι. Με ενδιαφέρει επίσης η ύπαρξη άλλης CLAN που να παίζουν το παιχνίδι. Περιμένω απαντήσεις σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...