Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Νέο trailer. Highlights: Το Highlander και τα αλλαγμένα vision modes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Το είχα αφήσει λίγο το παιχνίδι (όπως κι όλα τα υπόλοιπα για προσωπικούς λόγους) και επέστρεψα πάλι τη Δευτέρα και μπορώ να πω ότι με τα διαδοχικά patches που έχουν βγάλει, βελτίωσαν πολλά πράγματα.. Όσο πάνε το κάνουν και καλύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Στο patch της 2 Απριλίου περιμένουμε τα αλλαγμένα vision modes και το Highlander, αλλά αυτό που θέλει περισσότερο ο κόσμός είναι το community warfare νομίζω. Btw, τι όνομα έχεις στο παιχνίδι είπαμε Zizu; Σε έχω κάνει add; (δεν θυμάμαι ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Gist είναι το name μου στο παιχνίδι και είχαμε μπει πριν κανά μήνα για 4-5 ματσάκια με εσένα και την outfit σου και με έχεις και friend Καλά βρε συ, τι μνήμη είναι αυτή?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Χρυσόψαρου. Ναι, θυμήθηκα. Εμ, το Gist όλο με μπερδεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Έχεις δίκιο, το Gist ούτε εγώ δεν το θυμάμαι καλά καλά Zizu ήθελα να βάλω αλλά επειδή το έχω και στο PS2 είπα να το αλλάξω για να μην έχω κανένα θέμα με την TAW σε περίπτωση που μπω σε άλλo outfit... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Trial By Fire Sale, And Double Xp Weekend! http://mwomercs.com/forums/topic/108691-trial-by-fire-sale-and-double-xp-weekend/ Ωραία νέα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Ναι, το Σάββατο θα το κάψουμε λίγο μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Χαχα, πες το ψέματα P.S. Όταν λένε double XP, εννοούν και στο c-bill διπλασιασμό ή μόνο στο XP??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δεν είδα για double c-bills, οπότε μόνο XP. Αν ψήνεσαι, πέρνα πάλι από τα μέρη μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δεν είδα για double c-bills, οπότε μόνο XP. Αν ψήνεσαι, πέρνα πάλι από τα μέρη μας. Καλά θα ήταν να έιχε διπλασιασμό και στα c-bills αλλά μην τα θέλω κι όλα δικά μου Ναι θα περάσω εννοείται, να τα πούμε κιόλας, απλά δύο μέρες τώρα προσπαθώ να αναπληρώσω το χαμένο έδαφος από το PS2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Θα παίξω και σήμερα, γιατί χθες δεν τα πήγα πολύ καλά με το Κ2 μου (αφού έχω κακομάθει με το Atlas ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Είναι ανάλογα τη μέρα, μερικές φορές παίζει να νικήσεις 6-7 παιχνίδια σερί και άλλες φορές να χάσεις 6-7 συνεχόμενα παιχνίδια... Κι εγώ θέλω σιγά-σιγά να αρχήσω να φτιάχνω λίγο το CFT μου γιατί έχει ορισμένες ελλείψεις και με ρίχνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Ντεν λέω για PUG καρντιά μου. Αλλιώς πάνε τα 8man. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα