Προς το περιεχόμενο

MechWarrior Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ερώτηση : είμαι μεγάλος fan των MechCommander 1 & 2, έχω παίξει και MechWarrior τα παλιά. με το συγκεκριμένο παιχνίδι τι παίζει? κάποιος να μου πει σε γενικές γραμμές αν αξίζει και τι concept έχει

• Απαντ. 423
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Αν έχεις παίξει τα Mechwarrior (τα "simulator" δηλαδή) τότε ξέρεις περίπου τι να περιμένεις. Υπάρχουν διάφορα βίντεο που δείχνουν για τα loadouts, κλπ. Όσο για gameplay, έχω βάλει και απο αυτά. :P

• Moderators
Δημοσ.

Εμ... Mechwarrior Online...

Σοβαρά όμως βρε παιδιά, κοιτάτε και λίγο, τόσα posts κάνουμε και μετά θέλετε να σας τα πούμε όλα από την αρχή και για πράγματα που είναι ευρέως γνωστά. Άλλο να ρωτάς ποιο είναι καλύτερο (κατ' εμέ) assault mech αυτή τη στιγμή και άλλο "τι σόι παιχνίδι είναι αυτό". -_-

• Moderators
Δημοσ.

Στο γραφείο ε; :P

Οk then,

Μέχρι στιγμής είναι μάχες 8 vs 8 (θα γίνουν 12 vs 12 κατά τον Απρίλιο λένε), σε:

Assault (παίρνεις τη βάση του αντιπαλου ή σκοτώνεις όλους τους αντιπάλους)

Conquest (παίρνεις πόντους από nodes ή σκοτώνεις όλους τους αντιπάλους).

Friendly fire κανονικα, no respawn, δεν υπάρχει coolant όπως στο MW4. Customisation των Mechs σε όπλα (το κυριότερο), χρώματα (ακριβά) και διακοσμητικά cockpit items (μόνο με MC/premium currency).

Όσο παίζεις με κάποιο Mech, ανεβάζει experience και μπορείς μετά να αναβαθμίσεις κάποια passives (που μέχρι στιγμής είναι τα ίδια για κάθε Mech). Εκτός αυτού γεμίζεις general XP που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αντί για Mech XP αν θες (δεν είναι πολύ βολικό όμως, γιατί το Pilot XP είναι πολύ αργό) και για κάποια pilot skills.

Ότιδήποτε χρειάζεσαι γενικά, το πληρώνεις με C-bills (κανονικό currency), μόνο τα hero mechs (εκτός του 30% bonus σε λεφτά, δεν είναι overpowered, απλά έχουν διαφορετικά hardpoints) και διακοσμητικά είναι με MC/Premium.

Single Player δεν έχει.

Aκολουθεί σε real time το 3050. (δηλαδή σήμερα "είναι 6 Φεβρουαρίου 3050), οπότε έχει Mechs εκείνης της εποχής.

Το καλοκαίρι γίνεται η εισβολή των Clans (αλλά να δούμε αν θα το προλάβουν γιατί έχουν διάφορα προβλήματα στο πρόγραμμα, λόγω μικρής ομάδας). Και γενικά κάπου εκεί πρέπει να μπει και το metagame, δηλαδή να παλεύουμε για περιοχές και όχι απλά matches.

Καλό είναι να μπεις σε ομάδα, γιατί μόνος θα χάνεσαι αρκετά.

Δημοσ.

ευχαριστώ για την ανάλυση. έπαιξα χθες βράδυ για καμία ώρα περίπου. πέρα από το γεγονός ότι δεν κατάλαβα και πολλά, δεν μ άρεσαν τόσο τα γραφικά όσο και το όλο στήσιμο του παιχνιδιού. αν έβγαινε MechCommander Online θα ήταν πολύ καλύτερα .

Δημοσ.

Βασικά οι πίστες είναι κάπως μονότονες νομίζω, αυτό είναι το μόνο πράγμα που δεν μου άρεσε ως τώρα..

• Moderators
Δημοσ.
  Στις 7/2/2013 στις 9:30 ΠΜ, PsyGreg είπε

ευχαριστώ για την ανάλυση. έπαιξα χθες βράδυ για καμία ώρα περίπου. πέρα από το γεγονός ότι δεν κατάλαβα και πολλά, δεν μ άρεσαν τόσο τα γραφικά όσο και το όλο στήσιμο του παιχνιδιού. αν έβγαινε MechCommander Online θα ήταν πολύ καλύτερα .

http://www.insomnia.gr/topic/437167-mechwarrior-tactics/

Turn-based, αλλά δεν μου αρέσουν τα designs και δεν ακούω πολλά καλά για την beta του.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα σημερινά patch notes (νέο Mech, νέο map, etc.)

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Και από χθες (βλογάω τα γένια μου πάλι, αλλά ΔΕΝ είχα thermal όλη την ώρα :P -γιατί ήταν η Caustic-)

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Patch Notes της Τρίτης που πέρασε (έπαιζα ME3: Citadel :P)

Επίσης, θα αλλάξουν τα vision modes:

http://mwomercs.com/forums/topic/103964-re-worked-vision-modes/

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

• Moderators
Δημοσ.

Patch Notes March 19th, 2013

Tourmaline Desert Map

Jagermech

Και Catapult K2 αλλαγές όταν βάζεις τα αντίστοιχα ballistic κανόνια. :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...