Millennium Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Στοχευεις σε συγκεκριμενα σημεια ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Με τα lasers ναι. Mε το 3xSRM6 και AC/20 όταν τα ρίχνω μαζί είναι πιο δύσκολο γιατί έχουν spread. Edit: Και με το netcode του/ping μου, μπορεί να βαράω σε ένα σημείο σε κάποιον που προχωράει και να χτυπάω πιο πέρα. Γι' αυτό πρέπει να βαράω πιο μπροστά. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2012 από GhostRiderLSOV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Σωστος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpatron Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά καμμιά ομάδα με έλληνες υπάρχει για καλύτερη συνεργασία? Ψήνεται κανείς να ξεκινήσουμε καμμία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Κάποιους είχα δει online που έλεγαν ότι θα έφτιαχναν μία. Εγώ είμαι σε μια... πολυεθνική, κυρίως με αμερικανούς (παλιούς παίχτες του tabletop, σοβαροί και με παιδιά) και αρκετούς ευρωπαίους. Στο lance μου έχω κι έναν Έλληνα και είχε έρθει κι ένας άλλος στην ομάδα, αλλά δεν ξέρω αν θα κάτσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Why mechs are the most fun thing to shoot in a video game Επίσης Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2013 από GhostRiderLSOV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 To παιχνίδι λέω να το δοκιμάσω απλά θέλω να ξέρω αν τηρεί μία βασική για μένα προϋπόθεση. Το balance ανάμεσα στους παίκτες που παίζουν δωρεάν και σε αυτούς που έχουν αγοράσει MC είναι αξιοπρεπές??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Πιο σωστό θα ήταν "το balance μεταξύ των κανονικών παιχτών και των founders", μιας και σαν founder έχεις και κάποιο bonus στο τέλος των αγώνων που τώρα παίρνεις μόνο με τα hero (που δεν λένε και τρελά) mechs. MC έχω δώσει μόνο για cosmetics και μια γρήγορη αλλαγή Mech XP σε General XP. Το κύριο θέμα είναι να έχεις καλή ομάδα, γιατί μόνος δεν λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Σε γενικές γραμμές, θυμίζει καθόλου PS2 ή καμία σχέση?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Καμία σχέση, Παίζεις matches, 8 vs 8 ή Conquest (capture and hold points) ή Assault (capture enemy base). Και στα 2 βέβαια αν σκοτώσεις τους πάντες τελειώνει. Έχω βάλει και βίντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Αααα τώρα κατάλαβα!!! Και κάτι τελευταίο, είναι εύκολο να το μάθεις-συνηθίσεις ή θέλει το χρόνο του?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Θέλει τον χρόνο του. Αν είχες παίξει και τα παλιότερα, θα ήξερες και πως λειτουργούν τα Mechs, τι κάνουν τα περισσότερα όπλα, κλπ. Επίσης υπάρχει αρκετό customisation στα builds που μπορεί να σε μπερδέψει στην αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Χμμ κακό αυτό γιατί από χρόνο πλέον δεν έχω αρκετό... Όταν είχαν βγει τα παλιότερα εγώ δεν είχα καν υπολογιστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δεν θα το συνιστούσα αν δεν έχεις χρόνο, γιατί θα θες κάμποσα matches για να βγάλεις νέο Mech κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Kρίμα και μου φάνηκε πολύ καλό από τα video... Θα το βάλω στη λίστα τότε για μέσα Φλεβάρη που θα είμαι λίγο πιο χαλαρός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα