lagoudakis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Που θα βρω το PRODUCT KEY για τα windows office.?νομιζω οτι ειναι εκδοση για 3 μηνες αυτες που εχουν εγκατεστημενες,δεν βαζω το χερι μου στην φωτια ομως,ας μας πει και κανενα αλλο παιδι(οπως και το νορτον που βαζουν)
vasilis_g Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Άν δεν κάνω λάθος πρέπει να συνδεθείς στο internet. και πρεπει να το αγορασω.?
dazeman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Νομίζω όχι τώρα, πρέπει να ισχύει όμως για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Πιστεύω θα σου δώσει το κλειδάκι, θα σταματήσει να βγάζει τα εκνευριστικά μηνύματα για κάποιο διάστημα, αλλά μετά θα πρέπει να το αγοράσεις. EDIT: To αναφέρει στην σελίδα της η εταιρεία, είναι δοκιμαστικά για 60 μέρες: Pre-installed with Microsoft Office Home & Student 2007 60-day Trial
arkas2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Που θα βρω το PRODUCT KEY για τα windows office.? αν δεν κανω λαθος producy key για windows η office ειναι σε μια καρτουλα κολημμενη στο κατω μερος του λαπτοπ
vasilis_g Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Νομίζω όχι τώρα, πρέπει να ισχύει όμως για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Πιστεύω θα σου δώσει το κλειδάκι, θα σταματήσει να βγάζει τα εκνευριστικά μηνύματα για κάποιο διάστημα, αλλά μετά θα πρέπει να το αγοράσεις. thanks θα το κοιταξω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:23 ---------- αν δεν κανω λαθος producy key για windows η office ειναι σε μια καρτουλα κολημμενη στο κατω μεροσς του λαπτοπ ειναι για windows.
vasilis_g Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 προβλημα σε αυτο το netbook. Πάω να κάνω ανασυγκρότηση δίσκων και μου λέει δεν είναι δυνατή η εκκίνηση τις ανασυγκρότηση δίσκων. Κάνω και δεξί κλικ στον υπολογιστής μου/διαχείριση/διαχειριση δίσκων και δεν μου εμφανίζει τον δίσκο c: τι να κανω.?
21century Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Βαλε open office να ξενοιασεις μια και καλη απο το θεμα που σε απασχολει...
stelrp Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Γιατί όλα τα netbook έχουν δίσκο 160gb? Μπορέί να βγει και να μπεί ένας μεγαλύτερος π.χ. 250gb, 320 ή 500GB τώρα μάλιστα που έχουν φθηνύνει αρκετά? Παίζει μήπως τίποτα με θεμα μεγέθους του δίσκου ή controller στη μητρική κλπ κλπ....
lagoudakis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 δεν νομιζω να μην μπορει να μπει μεγαλυτερος,δεν βλεπω καποιο λογο,εχουν πει πολλοι οτι εβαλαν,και εγω την αλλη βδομαδα θα περασω εναν 320αρι
the_valliant Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Μετά από ΠΟΛΥ ψάξιμο βρήκα τα εξής δύο: Dell Inspiron Mini 10ν HP Mini 110 Mi Τα κριτήρια μου, για να μη βιαστείτε να τα... γιουχάρετε!- είναι: α) κάτω από 250 € β) τουλάχιστον 8 GB SSD γ) 10'' οθόνη δ) όχι Windows!!! (το οποίο βοηθάει και στην εκπλήρωση του (α) ) Δεν το χρειάζομαι για τίποτα περισσότερο από τα... στοιχειώδη: να γράφω κανένα έγγραφο, να κατεβάζω ταινίες (που θα γράφω απευθείας στον εξωτερικό ) και να ακούω λίγη μουσική. Δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια (φυσικά!) αλλά ούτε καν να βλέπω τις HD ταινίες σε αυτόν! Αν έχετε κάτι καλύτερο υπόψιν, ευπρόσδεκτες οι όποιες απόψεις!
vasilis_g Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 προβλημα σε αυτο το netbook.Πάω να κάνω ανασυγκρότηση δίσκων και μου λέει δεν είναι δυνατή η εκκίνηση τις ανασυγκρότηση δίσκων. Κάνω και δεξί κλικ στον υπολογιστής μου/διαχείριση/διαχειριση δίσκων και δεν μου εμφανίζει τον δίσκο c: τι να κανω.? Εγω τι να κανω με αυτό.?
lagoudakis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 δοκιμασε με αυτο http://www.auslogics.com/en/software/disk-defrag/download και αν δεν......ισως να εκανες ενα φορματ;
21century Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Ο καθένας επεδιή αναφέρθηκε παραπάνω έχει τις δικές του προτιμήσεις άρα και τις δικές του ανάγκες σε ότι αφορά τα κριτήρια επιλογής, απο εκει και περα νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθούμε με τα φορητά των 11 και 12 ιντσών...
vasilis_g Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Το έκανα το τεστ αλλά δεν έγινε τπτ. Προσπάθησα να κάνω φορματ με το Acer eRecovery Management αλλά δεν μπορεί να εκτελεστή. Μάλλον δεν βλέπει τον δίσκο.?
mandreas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Ο καθένας επεδιή αναφέρθηκε παραπάνω έχει τις δικές του προτιμήσεις άρα και τις δικές του ανάγκες σε ότι αφορά τα κριτήρια επιλογής, απο εκει και περα νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθούμε με τα φορητά των 11 και 12 ιντσών... +1 τελικά νομίζω είναι οι ιδανικές διαστάσεις για φορητό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.