vasilis_g Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 99% αύριο θα έχω αυτό αν θέλεις περίμενε να σου πω εντυπώσεις
Erwdios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 99% αύριο θα έχω αυτόαν θέλεις περίμενε να σου πω εντυπώσεις Μπα, δεν θέλω να μπλέξω με acer. Εξάλλου δεν μου παρέχει και άτοκες το e-shop, οπότε γενικά μόνο ότι έχει το Πλαίσιο. Αν είχα μετρητά μέχρι 350 πχ πιθανώς θα το ρίσκαρα. Από την άλλη, μάλλον θα έδινα κάτι παραπάνω για το msi που το έχει και αρκετός κόσμος και ξέρω ότι θα μπορούσα να έχω μια Α βοήθεια από εδώ μέσα παρά για το Acer που δεν έχω δει να κινείται και πολύ. Όπως και να 'χει αν το πάρεις, περιμένω εντυπώσεις.
boltsis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Φίλε erwdios εγώ έχω το asus 1000ΗΕ και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Του έβαλα και 2gβ μνήμη και είναι μια χαρά.Έχει τρομερή αυτονομία μπαταρίας και όπως είπες έχεις την γγύηση της asus.είναι αθόρυβο γενικά μόνο που ζεστένεται λίγο αλλά για μένα αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα.Μέχρι και 720p ταινίες που έχω τις παίζει μια χαρά....
vasilis_g Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Ήρθε.. φαίνετε πολύ καλό Τα υπόλοιπα το βράδυ
dazeman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Φίλε erwdios εγώ έχω το asus 1000ΗΕ και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Του έβαλα και 2gβ μνήμη και είναι μια χαρά.Έχει τρομερή αυτονομία μπαταρίας και όπως είπες έχεις την γγύηση της asus.είναι αθόρυβο γενικά μόνο που ζεστένεται λίγο αλλά για μένα αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα.Μέχρι και 720p ταινίες που έχω τις παίζει μια χαρά.... Φίλε μου μπορείς να μου πείς άν πράγματι η οθόνη του είναι μάτ & όχι γυαλιστερή?
arkas2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Ήρθε.. φαίνετε πολύ καλόΤα υπόλοιπα το βράδυ πως σου φαινεται τελικα?ζεστενεται ?ειναι αθορυβο?οθονη glossy?γενικα πως σου φαινεται σαν πρωτη εντυπωση?
vasilis_g Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Φίλε μου μπορείς να μου πείς άν πράγματι η οθόνη του είναι μάτ & όχι γυαλιστερή? Όταν λες γυαλιστερή τι εννοείς.? Πες μου τις διαφορές που έχουν. πως σου φαινεται τελικα?ζεστενεται ?ειναι αθορυβο?οθονη glossy?γενικα πως σου φαινεται σαν πρωτη εντυπωση? Μου φαίνετε πολύ όμορφο. Από ζέστη το έχω ανοιχτό από της 7 το πρωί και δεν έχω καταλάβει ζέστη. Η οθόνη είναι μια χαρά αλλά το μόνο που χρειάζεται είναι μια δεύτερη ραμ.
boltsis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Φίλε μου μπορείς να μου πείς άν πράγματι η οθόνη του είναι μάτ & όχι γυαλιστερή? Εγώ φίλε μου τη βλέπω ματ Αλλά δε ξέρω αν είναι καλό η κακό αυτό.Μάλλον καλό είναι γιατί δε γυαλίζει...
vasilis_g Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Εγώ φίλε μου τη βλέπω ματ Αλλά δε ξέρω αν είναι καλό η κακό αυτό.Μάλλον καλό είναι γιατί δε γυαλίζει... μεσα στη δουλεια που το εχω τωρα δεν γυαλιζει καθολου. να σου πω, δεν μου φαινετει για οθονη που γυαλιζει. θα διξει.
markelos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Περιμένετε να βγει το MSI Wind U115 Hybrid με δυνατότητα ssd+sata και αυτονομία μπαταρίας 17 ώρες http://www.pcw.gr/VideoGallery/FN/1882.html
lagoudakis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Εγώ φίλε μου τη βλέπω ματ Αλλά δε ξέρω αν είναι καλό η κακό αυτό.Μάλλον καλό είναι γιατί δε γυαλίζει...δεν ειναι απλα καλο αλλα ΠΟΛΥ καλο που ειναι ματ
vasilis_g Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Περιμένετε να βγει το MSI Wind U115 Hybrid με δυνατότητα ssd+sata και αυτονομία μπαταρίας 17 ώρες http://www.pcw.gr/VideoGallery/FN/1882.html Συνέχεια θα βγαίνουν καινούργια μοντέλα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:34 ---------- Μου ζήτησε να κάνω dvd για back up η κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι ακριβός. γίνετε να το κάνω σε usb stick? αν χρειάζεται να το κάνω
dazeman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Εγώ φίλε μου τη βλέπω ματ Αλλά δε ξέρω αν είναι καλό η κακό αυτό.Μάλλον καλό είναι γιατί δε γυαλίζει... μεσα στη δουλεια που το εχω τωρα δεν γυαλιζει καθολου.να σου πω, δεν μου φαινετει για οθονη που γυαλιζει. θα διξει. δεν ειναι απλα καλο αλλα ΠΟΛΥ καλο που ειναι ματ Οκέυ, φχαριστώ παίδες! Μάτ είναι επομένως, κι έχει δίκηο ο lagoudakis: Είναι πάρα πολύ καλό αυτό!
vasilis_g Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Που θα βρω το PRODUCT KEY για τα windows office.?
dazeman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Που θα βρω το PRODUCT KEY για τα windows office.? Άν δεν κάνω λάθος πρέπει να συνδεθείς στο internet. Και για το backup που ρωτάς πιο πάνω, ΝΑΙ καλό είναι να κρατήσεις ένα backup. Λογικά και με στικ δεν θά έχεις πρόβλημα, αρκεί να φτάνει την χωρητικότητα που θα σου ζητήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.