Προς το περιεχόμενο

Netbooks

cave__man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο eshop αν σου κατσει η στραβη με ελλατωματικο προιον απλα θα πρεπει να εχεις πολυ γερο στομαχι,στο πλαισιο βγαζεις πιο ευκολα ακρη σιγουρα,βεβαια ξεφυγαμε λιγο στο θεμα αλλα....

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
στο eshop αν σου κατσει η στραβη με ελλατωματικο προιον απλα θα πρεπει να εχεις πολυ γερο στομαχι,στο πλαισιο βγαζεις πιο ευκολα ακρη σιγουρα,βεβαια ξεφυγαμε λιγο στο θεμα αλλα....

Δεν νομίζω ότι ξεφύγαμε, πρώτα κοιτάς τι θα αγοράσεις και μετά από που.

Αυτά που τράβηξα στο e-shop για 2 μνήμες, δεν είμαι διατεθιμένος να τα ξανατραβήξω, απλώς έλεγα να αγοράσω από εκεί λόγω των 2 ετών άμεσης αντικατάστασης. Τώρα που βλέπω ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται ούτε εκεί, καληνύχτα.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι ξεφύγαμε, πρώτα κοιτάς τι θα αγοράσεις και μετά από που.

Αυτά που τράβηξα στο e-shop για 2 μνήμες, δεν είμαι διατεθιμένος να τα ξανατραβήξω, απλώς έλεγα να αγοράσω από εκεί λόγω των 2 ετών άμεσης αντικατάστασης. Τώρα που βλέπω ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται ούτε εκεί, καληνύχτα.

Δεν ξεφύγαμε απλώς καλό είναι να τα λέμε για τα βλέπουν όλοι παντού.

ευνόητε ότι δεν έχει ξανά e-shop. Για το πλαίσιο στο θέμα σέρβις έμενα με φέρθηκαν άψογα σε ένα λαπ τοπ που είχα πάει από ένα γνωστό μ.

Δημοσ.

καλα οταν ειπα ξεφυγαμε πηγαινε με την αρχικη ερωτηση στο θεμα που ανοιξε το παιδι,εδω μεσα το 90% ειναι καπως ψαγμενοι και ξερουν τι παιζει γενικα,αλλοιμονο στους αλλους

Δημοσ.

απο τα χαρακτηριστικα αυτο βρηκα 3G module

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:31 ----------

αν παντος σκεφτεσαι να παρεις το Acer d150 θα σου ελεγα να παρεις acer 531h που ειναι λιγο καλυτερο εξωτερικα και απο θερμοκρασιες πολυ καλυτερο σε σχεση με το d150 και η τιμη τους στο e-shop που δινει και 2 χρονια αντικαταστασης στα acer ειναι μονο 10ευρω

Δημοσ.

Επειδη νομιζω εχει ξεφυγει πολυ η κουβεντα ας πω και γω την αποψη μου μιας και εχουν περασει πολλα μικρα απο τα χερια μου (3 δικα μου και μερικα φιλων).

Νομιζω ασχολειστε παρα πολυ οσον αναφορα το θεμα αμα παθει κατι και το τι θα γινει μετα, δε διαφωνω οτι ειναι σημαντικο αλλα οταν εχεις τα ιδια χαρακτηριστικα σχεδον σε ολα τα μικρα μετα παιζεις με εμφανιση, μπαταρια και τιμη.

ΜΙλατε για σερβις πολλοι αλλα δε λετε το σημαντικοτερο.

Οταν εγω που θεωρω οτι ξερω 5 πραματα πατησω να ανοιξει και δεν ανοιξει και με φαει το αγχος σκεφτητε τι περναει ενας ασχετος.

Τα msi βγαλαν προβληματα μπαταριων, τα asus βγαλαν προβληματα διαφορων τυπων, τα acer θελαν αναβαθμιση Bios, το toshiba απλα δεν πουλησε οπως και το fujitsu και Hp και μενουν dell και lenovo, που εχουν πουλησει ελαχιστα.

Αν με παρει καποιος τηλεφωνο και μου πει τι να παρω και ειναι ασχετος με τη μια θα του πω lenovo (ειμαι και κατοχος) εχει ενα πολυ καλο πακετο μπαταριας-επιδοσεων-εμφανισης και με μια βολτα απο το φορουμ του (εδω) δε θα βρειτε προβληματα περαν καποιων ελαχιστων εξερεσεων.

οσοι θεωρηται τοοοοσοο σημαντικο το σερβις γιατι δεν παιρνετε κανα turbo-x, multirama ή innovator?

Παρτε ρε παιδια εκει οτι σας αρεσει και μην ασχοληστε.

Εδω το samsung Που ειναι παρα πολυ καλο και εχει ξεχαστει τελειως που θα επρεπε να το αγοραζετε πιο πολυ απο πολλα αλλα, οπως το msi που λογικα πρεπει να εχει πουλησει πιο πολυ απο ολα(βαζω και τις κοπιες του)

Δημοσ.

παρα πολυ βασικος παραγοντας

Δημοσ.
Επειδη νομιζω εχει ξεφυγει πολυ η κουβεντα ας πω και γω την αποψη μου μιας και εχουν περασει πολλα μικρα απο τα χερια μου (3 δικα μου και μερικα φιλων).

Νομιζω ασχολειστε παρα πολυ οσον αναφορα το θεμα αμα παθει κατι και το τι θα γινει μετα, δε διαφωνω οτι ειναι σημαντικο αλλα οταν εχεις τα ιδια χαρακτηριστικα σχεδον σε ολα τα μικρα μετα παιζεις με εμφανιση, μπαταρια και τιμη.

ΜΙλατε για σερβις πολλοι αλλα δε λετε το σημαντικοτερο.

Οταν εγω που θεωρω οτι ξερω 5 πραματα πατησω να ανοιξει και δεν ανοιξει και με φαει το αγχος σκεφτητε τι περναει ενας ασχετος.

Τα msi βγαλαν προβληματα μπαταριων, τα asus βγαλαν προβληματα διαφορων τυπων, τα acer θελαν αναβαθμιση Bios, το toshiba απλα δεν πουλησε οπως και το fujitsu και Hp και μενουν dell και lenovo, που εχουν πουλησει ελαχιστα.

Αν με παρει καποιος τηλεφωνο και μου πει τι να παρω και ειναι ασχετος με τη μια θα του πω lenovo (ειμαι και κατοχος) εχει ενα πολυ καλο πακετο μπαταριας-επιδοσεων-εμφανισης και με μια βολτα απο το φορουμ του (εδω) δε θα βρειτε προβληματα περαν καποιων ελαχιστων εξερεσεων.

οσοι θεωρηται τοοοοσοο σημαντικο το σερβις γιατι δεν παιρνετε κανα turbo-x, multirama ή innovator?

Παρτε ρε παιδια εκει οτι σας αρεσει και μην ασχοληστε.

Εδω το samsung Που ειναι παρα πολυ καλο και εχει ξεχαστει τελειως που θα επρεπε να το αγοραζετε πιο πολυ απο πολλα αλλα, οπως το msi που λογικα πρεπει να εχει πουλησει πιο πολυ απο ολα(βαζω και τις κοπιες του)

ποιο ειναι καλυτερο σε οθονη κ θερμοκρασιες.?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907120

http://www.pixmania.gr/gr/gr/2041574/art/samsung/nc10-iayni-ae-ooa-eae-oec.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=oui&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyNDc0ODE3ODk7UGFydGVuYWlyZT1za3JvdXR6JkNvZGVQcm9tbz1vdWk=

Δημοσ.

δεν χρειαζεται ψαξιμο...φυσικα το samsung με διαφορα πιο δροσερο κατσε να βαλω και ενα τεστ με θερμοκρασιες...μπορει ολα να εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα αλλα για μενα οι θερμοκρασιες και η μπαταρια παιζει ρολο

Δημοσ.

θερμοκρασιες:

1)Acer Aspire One D250

2)Asus Eee PC 1000HE

3)Acer Aspire One 531

4)Acer Aspire One D150

5)Lenovo Ideapad S10e

6)Samsung NC10

1)Acer Aspire One D250

41.3 °C 40.0 °C 34.2 °C

40.1 °C 39.8 °C 35.6 °C πανω μερος

36.1 °C 39.1 °C 38.3 °C

46.7 °C 46.8 °C 35.6 °C

45.6 °C 48.9 °C 36.3 °C κατω μερος

42.3 °C 44.4 °C 42.3 °C

Room Temperature 21 °C

2)Asus Eee PC 1000HE

34.3 °C 36.7 °C 36.2 °C

35.4 °C 38.1 °C 36.9 °C πανω μερος

34.3 °C 34.9 °C 33.1 °C

38.5 °C 38.9 °C 34.4 °C

37.9 °C 40.3 °C 37.5 °C κατω μερος

35.9 °C 34.6 °C 31.5 °C

3)Acer Aspire One 531

37.3 °C 35.2 °C 30.4 °C

36.5 °C 34.7 °C 30.6 °C πανω μερος

34.4 °C 28.8 °C 27.8 °C

30.5 °C 38.5 °C 42.3 °C

31.7 °C 42.7 °C 45.8 °C κατω μερος

29.8 °C 30.7 °C 37.1 °C

4)Acer Aspire One D150

39.8 °C 37.6 °C 32.9 °C

38.7 °C 36.7 °C 33.3 °C πανω μερος

32.2 °C 34.4 °C 31.4 °C

32.3 °C 32.4 °C 33.0 °C

40.1 °C 42.3 °C 49.3 °C

40.4 °C 40.5 °C 52.1 °C κατω μερος

5)Lenovo Ideapad S10e

33.6 °C 34.1 °C 31.3 °C

33.2 °C 33.2 °C 33.6 °C πανω μερος

32.8 °C 33.8 °C 33.5 °C

36.6 °C 35.7 °C 37.0 °C

36.9 °C 36.6 °C 36.2 °C κατω μερος

37.2 °C 35.3 °C 33.9 °C

6)Samsung NC10

29.1 °C 28.9 °C 27.3 °C

31.6 °C 31.9 °C 30.3 °C πανω μερος

31.1 °C 32.1 °C 31.2 °C

30.6 °C 30.6 °C 30.4 °C

31.7 °C 30.9 °C 32.9 °C κατω μερος

32.3 °C 31.7 °C 31.1 °C

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:37 ----------

εγω παντος στην θεση σου θα διαλεγα η samsung nc10 η acer 531h που ειναι απο τα πιο δροσερα νετβοοκ.βεβαια samsung δεν υπαρχει αντιπροσωπεια στην ελλαδα για σερβις γιαυτο οπως σου ειπα και παραπανω θα διαλεγα acer 531h και λογω θερμοκρασιων και λογω οτι απο e-shop σου δινει 2χρονια αντικαταστασης..

Δημοσ.

Το Samsung θα το είχα αγοράσει από καιρό ΑΝ υπήρχε αντιπροσωπεία που να αναλαμβάνει το service του, αν υπήρχε κατάστημα να το περιεργαστώ από κοντά και να το αγοράσω άμεσα και αν μπορούσε να μου παρέχει άτοκες δόσεις.

Εκεί στη Samsung, προφανώς δεν θέλουν να αναπτύξουν τμήμα computing στην Ελλάδα, γιατί αν ήθελαν θα είχε γίνει best seller το μικρό τους εδώ.

Τεσπα, για μένα επιλογή - μονόδρομος το Asus 1000HE.

Δεν μου αρέσει η εμφάνιση και φυσικά η τιμή του, αλλά έχω τη σιγουριά της εγγύησης, του αξιόπιστου ονόματος που έχει δημιουργήσει τόσο καιρό με την παρουσία της η Asus στο χώρο και τις (άτοκες) δόσεις που μου λύνουν τα χέρια.

PS Ελπίζω μέχρι αύριο που θα πάω να το πάρω, να μην έχω αλλάξει γνώμη πάλι :-)

Δημοσ.
Το Samsung θα το είχα αγοράσει από καιρό ΑΝ υπήρχε αντιπροσωπεία που να αναλαμβάνει το service του, αν υπήρχε κατάστημα να το περιεργαστώ από κοντά και να το αγοράσω άμεσα και αν μπορούσε να μου παρέχει άτοκες δόσεις.

Εκεί στη Samsung, προφανώς δεν θέλουν να αναπτύξουν τμήμα computing στην Ελλάδα, γιατί αν ήθελαν θα είχε γίνει best seller το μικρό τους εδώ.

Τεσπα, για μένα επιλογή - μονόδρομος το Asus 1000HE.

Δεν μου αρέσει η εμφάνιση και φυσικά η τιμή του, αλλά έχω τη σιγουριά της εγγύησης, του αξιόπιστου ονόματος που έχει δημιουργήσει τόσο καιρό με την παρουσία της η Asus στο χώρο και τις (άτοκες) δόσεις που μου λύνουν τα χέρια.

PS Ελπίζω μέχρι αύριο που θα πάω να το πάρω, να μην έχω αλλάξει γνώμη πάλι :-)

το πηρεσ.?

Δημοσ.
το πηρεσ.?

Με πήρε ο ύπνος και ξύπνησα κατευθείαν για δουλειά.

Θα πεταχτώ αύριο μεσημεράκι Πλαίσιο, να το δω από κοντά και κατά πάσα πιθανότητα να το πάρω.

Καλοκοιτούσα και το msi u100 σήμερα, αλλά το έχει το e-shop χωρίς άτοκες και χωρίς τα 2 χρόνια άμεσης αντικατάστασης.

Οπότε, μονόδρομος το ASUS για εμένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...