Προς το περιεχόμενο

Netbooks

cave__man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καιρό είχα να ασχοληθώ με τιμές netbook και βλέπω με έκπληξη ότι οι τιμές τους δεν λένε να πέσουν, το αντίθετο μάλιστα.

Και εγώ θα έλεγα MSI, τα 2 GB μνήμης που έχει είναι αρκετός λόγος.

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι, καλύτερα το MSI.

Όλοι λένε ότι έχει το καλύτερο πληκτρολόγιο και η οθόνη του είναι από τις καλές. Η διαφορά τιμής προς τα επάνω οφείλεται στο +1 GB μνήμης που έχει και, πίστεψέ με, αυτό το παραπάνω GB είναι πολύ χρήσιμο.

Από την άλλη, το ακριβότερο Acer που παραθέτεις έχει πιο μεγάλη οθόνη, αλλά με τις 11+ ίντζες που μετράει αυτό, αρχίζει να γίνεται ελαφρά πιο δύσχρηστο κατά τη γνώμη μου. Οι 10 ίντζες είναι εντάξει πιστεύω, αν και έχουν υπάρξει φορές που θα ήθελα λίιιγο πιο μεγάλη οθόνη από τις 10" του δικού μου.

Δημοσ.
Ναι, καλύτερα το MSI.

Όλοι λένε ότι έχει το καλύτερο πληκτρολόγιο και η οθόνη του είναι από τις καλές. Η διαφορά τιμής προς τα επάνω οφείλεται στο +1 GB μνήμης που έχει και, πίστεψέ με, αυτό το παραπάνω GB είναι πολύ χρήσιμο.

Από την άλλη, το ακριβότερο Acer που παραθέτεις έχει πιο μεγάλη οθόνη, αλλά με τις 11+ ίντζες που μετράει αυτό, αρχίζει να γίνεται ελαφρά πιο δύσχρηστο κατά τη γνώμη μου. Οι 10 ίντζες είναι εντάξει πιστεύω, αν και έχουν υπάρξει φορές που θα ήθελα λίιιγο πιο μεγάλη οθόνη από τις 10" του δικού μου.

εσυ ποιο εχεισ...?

Δημοσ.
Καιρό είχα να ασχοληθώ με τιμές netbook και βλέπω με έκπληξη ότι οι τιμές τους δεν λένε να πέσουν, το αντίθετο μάλιστα.

Τωρα που το δολλαριο ειναι περιπου στο 1.4 με το ευρω το asus 1000he για παραδειγμα αν το παρεις απο ΗΠΑ θα το παρεις 384$ δηλαδη περιπου 330 ευρω με το ΦΠΑ μεσα.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908621

Σκετο κλεψιμο εδω, πουλανε τα netbook για laptop στους ανιδεους και τις τιμες ξεχνανε να τις κατεβασουν...

Δημοσ.
Τωρα που το δολλαριο ειναι περιπου στο 1.4 με το ευρω το asus 1000he για παραδειγμα αν το παρεις απο ΗΠΑ θα το παρεις 384$ δηλαδη περιπου 330 ευρω με το ΦΠΑ μεσα.

Σκετο κλεψιμο εδω, πουλανε τα netbook για laptop στους ανιδεους και τις τιμες ξεχνανε να τις κατεβασουν...

Δε νομίζω ότι όσοι αγοράζουν netbook από Ελλάδα, έστω και υπερκοστολογημένο είναι ανίδεοι.

Απλώς αφενός δεν μπορούν να περιμένουν πότε θα έρθει από US, αφετέρου δεν ξέρω κανένα κατάστημα από Αμερική να στέλνει Ελλάδα με free shipping και τέλος, εγώ που θέλω να το πάρω με δόσεις, θα πρέπει αναγκαστικά να το πληρώσω με καπέλο.

Δημοσ.

στην ελλάδα είμαστε:)

Δημοσ.
εσυ ποιο εχεισ...?

Ήμουν από τους τυχερούς που βούτηξαν το advent 4211, αντίγραφο του MSI U100. Υπερ-ευχαριστημένος 7 μήνες τώρα.

Και εγώ πιστεύω ακριβώς το αντίθετο, ότι τα netbook πουλάνε μόνο σε συνειδητοποιημένους, που ξέρουν τί αγοράζουν και γιατί. Είναι αρκετοί οι συμβιβασμοί που καλείσαι να κάνεις, άρα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι το χρειάζεσαι. Επειδή λοιπόν αγοράζουν-συνήθως- οι καμμένοι, για αυτό και ψιλοφουσκώνουν τις τιμές τα μαγαζιά...

Δημοσ.
Ήμουν από τους τυχερούς που βούτηξαν το advent 4211, αντίγραφο του MSI U100. Υπερ-ευχαριστημένος 7 μήνες τώρα.

Και εγώ πιστεύω ακριβώς το αντίθετο, ότι τα netbook πουλάνε μόνο σε συνειδητοποιημένους, που ξέρουν τί αγοράζουν και γιατί. Είναι αρκετοί οι συμβιβασμοί που καλείσαι να κάνεις, άρα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι το χρειάζεσαι. Επειδή λοιπόν αγοράζουν-συνήθως- οι καμμένοι, για αυτό και ψιλοφουσκώνουν τις τιμές τα μαγαζιά...

εγώ ο λόγος που θα αγοράσω είναι για ίντερνετ κ αν μπορέσει κ σηκώσει το football manager

Δημοσ.
εγώ ο λόγος που θα αγοράσω είναι για ίντερνετ κ αν μπορέσει κ σηκώσει το football manager

Ποιό football manager, το τελευταίο;

Αν ναι, πιστεύω ότι θα παίζει, αλλά μάλλον θα χρειαστεί τα 2GB. Από την άλλη, δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι επαρκής ο αργος σκληρός και ο αργός επεξεργαστής.

Ότι θα παίξει, θα παίξει, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι ευχάριστο.

Όσο για το internet, δεν το συζητάμε.

Δημοσ.
στην ελλάδα είμαστε:)

Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσαμε να δούμε το εξής απίθανο εδώ

Από 01/07/2009 το e-shop.gr προσφέρει διετή εγγύηση άμεσης αντικατάστασης του laptop σου με ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. Με τον τρόπο αυτό μηδενίζεις τον χρόνο αναμονής για την επισκευή του φορητού σου υπολογιστή από «εξουσιοδοτημένα κέντρα Service» ενώ δεν σου προσφέρουμε απλά τον υπολογιστή σου επισκευασμένο αλλά σου δίνουμε ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ! Ισχύουν οι ακόλουθες προϋποθέσεις αντικατάστασης:

* Η εγγύηση ισχύει για φορητούς υπολογιστές (laptops) από 01.07.09 και για 2 ολόκληρα χρόνια από την ημερομηνία αγοράς τους.

* Η βλάβη πρέπει να αφορά το υλικό (hardware) και όχι το λογισμικό (software) του υπολογιστή.

* Η προσφορά ισχύει για τα εξής brands φορητών υπολογιστών: ACER, HP, INNOVATOR, TOSHIBA, SONY

* Με την παράδοση του laptop, πρέπει να παραδωθούν και όλα τα παρελκόμενά του (φορτιστές, μπαταρίες κτλ)

και ακριβώς από κάτω

Η εγγύηση παρέχεται από τις εξουσιοδοτημένες συνεργάτιδες εταιρείες της Acer, Alman Hellas (τηλ 210 2409150) και MDI AE (τηλ 210 4804500). Σε περίπτωση βλάβης του Notebook ο πελάτης αναλαμβάνει την επικοινωνία με μία εκ των εταιρειών αυτών και την παράδοση του μηχανήματος σε αυτή αφού πρώτα έχει επικοινωνήσει με το call center της Acer στο [email protected] ή στο 801-500-2000. Επισημαίνεται ότι στα μηχανήματα ACER, σε περίπτωση βλάβης, σε καμμία περίπτωση δεν γίνεται αντικατάσταση με καινούργιο αλλά επισκευή του υπάρχοντος από το service των αρμόδιων εταιρειών.

:mad:

Η μεγάλη πλάκα είναι ότι το παραπάνω δεν αναγράφεται στο ίδιο μοντέλο μαύρου χρώματος :lol:

Ιδού

Θα είμαι εγώ ο κακός αν τους τραβήξω μία αγωγή τώρα για παραπληροφόρηση και εμπαιγμό καταναλωτικού κοινού?

Δημοσ.
Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσαμε να δούμε το εξής απίθανο εδώ

και ακριβώς από κάτω

:mad:

Η μεγάλη πλάκα είναι ότι το παραπάνω δεν αναγράφεται στο ίδιο μοντέλο μαύρου χρώματος :lol:

Ιδού

Θα είμαι εγώ ο κακός αν τους τραβήξω μία αγωγή τώρα για παραπληροφόρηση και εμπαιγμό καταναλωτικού κοινού?

χαχαχαχαχαχα εγώ πιστεύω ότι το ε-σοπ είναι Ν1 σε μαιμουνιες.

Δημοσ.

παιδια ολοι το ιδιο ειναι,γιατι το πλαισιο;ανελαβε λεει το σερβις 4 επωνυμων στα λαπτοπ!!!απλα αναλαμβανει να τους τα στειλει!!!εκτος αν εχει προσλαβει αλλους 50 τεχνικους(απο οτι ξερω εχει κανει περικοπες σε θεσεις) οποτε θα προλαβαινει τα σερβις,εκτος αν εννοει να σου περασει καμμια μνημη η κανεναν δισκο,ολα αυτα ειναι στο θεμα ανταγωνισμου των 2 συγκεκριμενων καταστηματων,απλα φανφαρες και βαρυγδουπες ανακοινωσεις

Δημοσ.
παιδια ολοι το ιδιο ειναι,γιατι το πλαισιο;ανελαβε λεει το σερβις 4 επωνυμων στα λαπτοπ!!!απλα αναλαμβανει να τους τα στειλει!!!εκτος αν εχει προσλαβει αλλους 50 τεχνικους(απο οτι ξερω εχει κανει περικοπες σε θεσεις) οποτε θα προλαβαινει τα σερβις,ολα αυτα ειναι στο θεμα ανταγωνισμου των 2 συγκεκριμενων καταστηματων,απλα φανφαρες και βαρυγδουπες ανακοινωσεις

Δεν ξέρω τι κάνει το Πλαίσιο, αλλά τουλάχιστον δεν βλέπω καμία τόσο τρανταχτή αντίφαση στο site του.

Όντως, το Πλαίσιο κάνει κατά καιρούς χοντράδες, αλλά με τις τιμές.

Αυτό εδώ είναι ακόμα πιο χοντρό.

Los Poulos το e-shop (έχω και άσχημα προηγούμενα μαζί του)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...