Προς το περιεχόμενο

Netbooks

cave__man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μνήμη όμως 1024 :(
με 18 ευρω βαζεις μια μνημουλα 2 giga,και πολυ ευκολα,ουτε 3' δεν κανεις,το μονο μειον στο lenovo που βρηκα ειναι η μπαταρια που θελεις το λιγοτερο 50-60 ευρω,προσωπικα σε επιπεδο εταιριας θεωρω την λενοβο πιο αξιοπιστη,συν οτι ειναι πιο μαζεμενο σε ογκο,παντως η δευτερη μου επιλογη θα ηταν το msi(απλα εχω ενα κολημα χρονια τωρα με τα ibm-lenovo)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:55 ----------

Εγώ είμαι ανάμεσα στο ACER ASPIRE ONE 751H-52BK και στο ASUS EEE PC1000HE BLACK XP.

Θα έπαιρνα το Acer, λόγω της οθόνης, αλλά με προβληματίζει ο επεξεργαστής του, μιας και δεν τον ξέρω.

Από την άλλη το Asus το γουστάρω, αλλά με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν δίνει εγγύηση άμεσης αντικατάστασης το e-shop γι' αυτό.

Help, έμπλεξα και θέλω να ξεμπλέξω άμεσα για να παραγγείλω.

αν ειχα να διαλεξω μεταξυ των 2 θα πηγαινα προς το asus
  • Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
♥♥ Χαχα! :D

Χαχα, I saw that coming :P

μπορείτε να μ πείτε από αυτα που έχετε προτείνει ποιο έχει τον καλύτερο επεξεργαστή κ καλύτερη κ.γραφικών ?

Ε, μην περιμένεις να δεις διαφορά στον atom (είτε ειναι 1,33GHz είτε 1,6GHz) ούτε στην κάρτα γραφικών (πάντα διαφορετικά revisions του intel gma950 είναι).

Δημοσ.
μπορείτε να μ πείτε από αυτα που έχετε προτείνει ποιο έχει τον καλύτερο επεξεργαστή κ καλύτερη κ.γραφικών ?
φιλε μου τα netbook πανω κατω μια απο τα ιδια ειναι ολα,η δουλεια τους ειναι για σερφαρισμα-μαιλ-μσν βασικα,το κριτηριο ειναι η αξιοπιστια της εταιριας και το σερβις που εχει,και ποιο σου αρεσει εμφανισιακα,καθως και η μπαταρια(αν δεν θελεις να δωσεις αλλα λεφτα)
Δημοσ.
φιλε μου τα netbook πανω κατω μια απο τα ιδια ειναι ολα,η δουλεια τους ειναι για σερφαρισμα-μαιλ-μσν βασικα,το κριτηριο ειναι η αξιοπιστια της εταιριας και το σερβις που εχει,και ποιο σου αρεσει εμφανισιακα,καθως και η μπαταρια(αν δεν θελεις να δωσεις αλλα λεφτα)

και ποια εταιρεία είναι ποιο αξιόπιστη?

Δημοσ.

δεν υπαρχουν ποιο αξιοπιστες,απλα ολες οι εταιρειες αναλογως την πορεια τους εχουν κερδισει μια καποια φημη ποιοτητας και αξιοπιστιας

κοιταμε κατα περιπτωση πχ το msi wind ως specs και γενικοτερα φαινεται αψογο αλλα το service του στην Ελλαδα ειναι τραγικο plus εχουν αναφερθει αρκετα με προβληματικες μπαταριες

αν θες κατι ποιοτικο και με kill μπαταρια ASUS αλλιως αν μετρας περισσοτερο την τιμη Acer απο επωνυμα

Δημοσ.

προφανως μιλας για αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907120 προσωπικα εχω 2 στο σπιτι που δουλευουν απροβληματιστα εδω και 6 μηνες,οπως και r61 που εχω,απλα ισως πρεπει να παρεις μια μπαταρια 6αρα γιατι η δικια του βγαζει με το ζορι 2,5 ωρες που μπορει να μην σου φτανει,γνωμη μου ειναι να δεις και το msi(μερικα ειχαν θεμα με την μπαταρια) η το asus

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...