Προς το περιεχόμενο

Netbooks

cave__man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

vasilis_g , το ένα είναι ibm/lenovo και το άλλό ......... , υπάρχει μια μικρή διαφορά νομίζω..... !! :X ( το καλό είναι ότι έχει δυο χρόνια εγγύηση αυτό που λες αλλά δεν υπάρχει σύγκριση αναμεσά τους )

Δημοσ.
vasilis_g , το ένα είναι ibm/lenovo και το άλλό ......... , υπάρχει μια μικρή διαφορά νομίζω..... !! :X ( το καλό είναι ότι έχει δυο χρόνια εγγύηση αυτό που λες αλλά δεν υπάρχει σύγκριση αναμεσά τους )

Δηλαδή εσυ θεωρείς το ibm/lenovo καλύτερο?

Δημοσ.

Εγώ είμαι ανάμεσα στο ACER ASPIRE ONE 751H-52BK και στο ASUS EEE PC1000HE BLACK XP.

Θα έπαιρνα το Acer, λόγω της οθόνης, αλλά με προβληματίζει ο επεξεργαστής του, μιας και δεν τον ξέρω.

Από την άλλη το Asus το γουστάρω, αλλά με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν δίνει εγγύηση άμεσης αντικατάστασης το e-shop γι' αυτό.

Help, έμπλεξα και θέλω να ξεμπλέξω άμεσα για να παραγγείλω.

Δημοσ.
γνωρίζουμε τι θα έχει πάνω το καινούργιο της sony?

Sony Vaio W

Intel Atom N280 (1.66GHz),chipset Intel Mobile 945GSE Express

1GB RAM DDR2 (533MHz)

HDD SATA (160GB @ 5400 rpm)

Ethernet LAN Gigabit, WiFi 802.11a/b/g/Draft-N, Bluetooth 2.1+EDR

webcam Sony MotionEye (0.3 Megapixel)

2 USB 2.0, VGA, 2 jack audio headphones and microphone,

Card Reader Multi-in-1 (Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo)

X-black 10,1'' LCD (16:9) LED 1366x768 pixel WXGA HD, Intel GMA 950.

sony_vaio_w_14.jpg

sony_vaio_w_17.jpg

sony_vaio_w_19.jpg

sony_vaio_w_20.jpg

sony_vaio_w_22.jpg

Δημοσ.
Αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904148 που έχει και 2 gb ram και 6 cell μπαταρία τι λέει;

Το DOA του Eshop σε καλύπτει πιστεύω. Το έχω, είναι λατρεία. Υστερεί ένα κλίκ σε ποιότητα κατασκευής σε σχέση με Asus αλλά έχει κρυφά χαρίσματα...(Ο/C). Για εμένα ή αυτό ή το Asus 1000HE. Οποιο σου αρέσει πιο πολύ (είναι και αυτό ένα κριτήριο εξάλλου).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...