Προς το περιεχόμενο

Netbooks

cave__man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για netbook asus 1000HE (με core avc και klite παιζει ανετα 720p). για κατι πιο καλο και πιο ακριβο το lenovo s12 και τελος το acer timeline 13.3 λογω χαμηλου βαρους αναμονης και δυνατοτητων (αναφερω αυτα τα 3 γιατι πιστευω καλυπτουν την ιδια αναγκη πανω κατω, για κατι ελαφρυ μικρο και να κανει οσα περισσοτερα πραγματα θα μπορουσε να κανει καποιος μεσα στην μερα με το λιγοτερο κοστος).

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
για netbook asus 1000HE (με core avc και klite παιζει ανετα 720p). για κατι πιο καλο και πιο ακριβο το lenovo s12 και τελος το acer timeline 13.3 λογω χαμηλου βαρους αναμονης και δυνατοτητων (αναφερω αυτα τα 3 γιατι πιστευω καλυπτουν την ιδια αναγκη πανω κατω, για κατι ελαφρυ μικρο και να κανει οσα περισσοτερα πραγματα θα μπορουσε να κανει καποιος μεσα στην μερα με το λιγοτερο κοστος).

Εχω την εντυπωση πως το Acer ξεφευγει λογω οθονης.....σε λιγο θα μιλαμε για 15,4 ιντσων φορητα και θα τα λεμε netbooks. Μεχρι 12,1 ειναι ανεκτα (και πιστευω και τα ιδανικοτερα), απο κει και πανω αρχιζει να χανει σε φορητοτητα και μεγεθος......

Δημοσ.
Οποιος θελει καλο cpu παει στο lenovo idea pad s12 με τον culv proccesor (δεν ειναι celeron) οποιος θελει netbook με καλυτερη gpu θα παει παλι στο lenovo με την ion πλατφορμα. Απλα τα πραγματα......ουτε u200 ουτε κατι αλλο.

To lenovo με την ion πλατφόρμα έχει έρθει στην Ελλάδα και αν ναι σε ποιό κατάστημα?? :rolleyes:

Δημοσ.
To lenovo με την ion πλατφόρμα έχει έρθει στην Ελλάδα και αν ναι σε ποιό κατάστημα?? :rolleyes:

Οπως εχω πει ηδη, δεν εχει κυκλοφορησει ακομη. Υποπτευομαι οτι εσκεμενα δεν το εβγαλαν στην αγορα (Ενω ανακοινωθηκε τον Μαιο - και λεγαν για Σεπτεμβριο οτι θα υπαρχει) για να βγει στα καταστηματα με τα Windows 7. Αμην να βγει να το χτυπησω παραυτα:-) Καλο το 1000h αλλα μου την εδωσε η αναλυση (1024x600) και η 10αρα οθονη - πιο πολυ μου την εδωσε ομως το gma950.

Δημοσ.
windows 7 σε notebook?

Μαλλον netbook ενοουσες και εγραψες εκ παραδρομης notebook....Ναι win 7 σε netbook σου φαινεται παραξενο? Eιναι πιο ελαφρια απο τα vista και χωρις τις ηλιθιοτητες των τελευταιων. Ποσο ακομη να μεινουν στην αγορα πια τα XP? καλως ή κακως θα τα πεθανει η microsoft. Εξαλουν θα υπαρχουν σε αρκετες εκδοσεις - και η basic εκδοση των 7 θα παρει τον δρομο για τα netbooks.

Δημοσ.
Πολύ καλό, αλλά και ακριβό για netbook. Στα €450 βρίσκεις εύκολα πολύ δυνατότερα notebooks...

για δωσε καμια καλη ιδεα , αλλα σε 11 οθονη , μου φαινεται ποιο ξεκουραστη απο το 10 hp mini της κοπελια μου , το θελω καθαρα , για φωτο απο τιν ψιφιακη μου , video , internet , και κανενα παιχνιδακι του τυπου tertis - pacman :-D

Δημοσ.

Θα ηθελα και εγω να ακουσω γνωμες για το συγκεκριμενο netbook!το Αsus 1101HA δλδ!

Ασχετα με τα χρηματα που ειναι καπως πολλα...αξιζει σαν μηχανημα(επεξεργαστης?)?

Εγω το κοιταω για την μεγαλη αυτονομια,τον πολυ ωραιο σχεδιασμο και για την μεγαλη αναλυση της οθονης...

(και μια ισως περιττη ερωτηση αλλα θα ηθελα οποιος ξερει να πει κατι:Μπορει να φορεθει ενα mac λειτουργικο;ρωταω απο περιεργεια)

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι ο επεξεργαστής του είναι πιο αδύναμος από τον αναιμικό Atom 280 και 270. Πριν έρθει η ION platform δεν νομίζω να αξίζει τώρα η αγορά netbook.

Δημοσ.

Δεν έχω ακούσει κανείς να συζητά για το (κατα τη γνωμη μου) φοβερό asus 1005ha-h

Είναι το high end της σειράς 1005 (εξέλιξη του Seashell) που προσφέρει 10+ ώρες ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ μπαταρία (το Seashell δεν είχε), Ν280, 3 usb, 1.27 kg, bluetooth κλπ και μεχρι την έλευση καποιου ion με σοβαρή μπαταρία (8-9 ώρες+ ονομαστική) για μενα που το θέλω για ταξίδι να κρατά 4-5 ώρες ταινία είναι 1η επιλογή.

Δημοσ.

Βασικά το θεωρώ σαν καλύτερη επιλογή για 10αρα οθόνη!απλά ακόμα και αυτό έχει την προηγούμενη πλατφόρμα...

Γνωρίζει κανείς ποιά καινούρια netbooks έρχονται με 10αρα οθόνη και την καινούρια πλατφόρμα?

Κανένα τέτοιο ετοιμάζει η asus??αν γνωρίζει κανείς κάτι ας πει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...