Προς το περιεχόμενο

Netbooks

cave__man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
http://www.skroutz.gr/s/86817/Lenovo-IdeaPad-S12.html Εκτος και αν περιμενεις αυτο με την ion πλατφορμα το οποιο θα καθυστερησει κανενα μηνα ακομη μαλλον.

Intel Core 2 Solo ειναι πιο γρηγορος απο τους Atom ετσι? :X

ευχαριστω πολυ παντως... η τιμη τους δεν ειναι καθολου κακη θα περιμενω να δω πια θα ειναι και η τιμη με την ιον και βλεπω τι θα κανω:o

Δημοσ.

απλα οποιος δεν καιγετε για καποιο λογο να παρει κατι τωρα καλο ειναι να περιμενει 2 μηνες περιπου,αυτη η στιγμη δεν ειναι καταληλη κατα την γνωμη μου για αγορα

Δημοσ.
Intel Core 2 Solo ειναι πιο γρηγορος απο τους Atom ετσι? :X

ευχαριστω πολυ παντως... η τιμη τους δεν ειναι καθολου κακη θα περιμενω να δω πια θα ειναι και η τιμη με την ιον και βλεπω τι θα κανω:o

Ναι ο intel core 2 solo ειναι ταχυτερος, αλλα εγω προσωπικα προτιμω η cpu του επομενου netbook μου να ζευγαρωνει με την nvidia 9400m και οχι με το gma4500.

Δημοσ.

Και εγώ δεν είμαι σίγουρος ότι ένα μηχανάκι με 10άρα οθόνη χρειάζεται γρηγορότερο επεξεργαστή. Από την στιγμή που στόχος είναι η φορητότητα και αφού δεν πρόκειται κανείς ποτέ να κάτσει να δουλέψει photoshop ή να κάνει video editing σε netbook, τί να το κάνει το γρηγορότερο σύστημα;

Θα θέλαμε μεγαλύτερους και πιο γρήγορους σκληρούς, πιο ποιοτικές οθόνες, μπόλικη RAM, αλλά CPU και GPU δεν είμαι σίγουρος. Ίσως για τα win 7 να τα χρειαστούμε αργότερα, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει λόγος.

Δημοσ.

καλησπέρα παίδες :-)

ξέρουμε τπτ για το HP Mini 110 XP.

πότε θα έρθει ελλαδα; απ'οτι είδα βγάζει και μια έκδοση με 1.66 GHz και ανάλυση (1366 χ 768), στο ebay που έψαξα δεν βρήκα κάτι,μήπως ξέρει κάνεις από που θα το βρούμε για αγορά,και γενικώς αξίζει να πάρω HP

thanks

Δημοσ.

Αν πάω για το eee pc 1008HA?

αξίζει λέτε? το έχει πάρει κάνεις? το μόνο που με απασχολεί είναι πως για να αλλάξεις μια μνήμη πρέπει να γίνεις Μαγκάιβερ.

Να σας πω και πως είχα το eee pc 1000HE και ήμουνα πολύ ικανοποιημένος σχεδόν σε όλα εκτός του ότι είχε μικρο Shift και δεν βόλευε καλά στο γράψιμο.

Δημοσ.

Tουλάχσιτον απο μπαταρια ήταν μια χαρα και αξιζει με το παραπανω τα χρηματα που εδωσες, απο εκει και περα να δουμε τα φορητα με 11,6 ιντσων οθονη και μεγαλυτερη αναλυση επιτελους γιατι κουραζονται και τα ματακια μας..

Δημοσ.

ναι είδαμε και το aspire 751 που πήρα και θα το δώσω όσο γίνετε πιο γρήγορα...

πρέπει να είναι πολύ ότι να ναι αυτοί στην acer για να βάλουν τον επεξεργαστή Z520 το μηχάνημα συνέχεια με κολλούσε και αναγκαζόμουν συνέχεια να το κάνω επανεκκίνηση,μετά από αλλαγή της μνήμης σε 2gb δεν κολλάει καθόλου άλλα πάει σαν χελώνα.

η οθόνη του βέβαια είναι κορυφή, άλλα τι το θες αν δεν μπορείς να κάνεις τα φυσιολογικά, πχ να δεις ένα βίντεο στο youtube

Δημοσ.
Αν πάω για το eee pc 1008HA?

αξίζει λέτε? το έχει πάρει κάνεις? το μόνο που με απασχολεί είναι πως για να αλλάξεις μια μνήμη πρέπει να γίνεις Μαγκάιβερ.

Να σας πω και πως είχα το eee pc 1000HE και ήμουνα πολύ ικανοποιημένος σχεδόν σε όλα εκτός του ότι είχε μικρο Shift και δεν βόλευε καλά στο γράψιμο.

το 1008ΗΑ να πάρω ή το 1000ΗΕ;

Δημοσ.

Παρε το πρωτο αν σε βολευει αλλα απο μπαταρια δεν θα έχει προβλημα, για μενα παντως πειρμενω με υπομονη με το msi U200 που ειναι ολα τα λεφτα για αναλυση οθονης και 12,1 ιντσες. Αρκει να εχει καλη τιμη..

Δημοσ.
Παρε το πρωτο αν σε βολευει αλλα απο μπαταρια δεν θα έχει προβλημα, για μενα παντως πειρμενω με υπομονη με το msi U200 που ειναι ολα τα λεφτα για αναλυση οθονης και 12,1 ιντσες. Αρκει να εχει καλη τιμη..

τι εννοεις το περιμενεις?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904154

cpu αδυναμη ομως η κανω λαθος

Δημοσ.

τελικά η μόνη διαφορά των 2 αυτών asus είναι η μπαταρία;

μια διαφορά που βλέπω επίσης είναι οι διαστάσεις των μηχανημάτων.

Στα χαρτιά το 1008 είναι πιο μικρό.

Δημοσ.

Οποιος θελει καλο cpu παει στο lenovo idea pad s12 με τον culv proccesor (δεν ειναι celeron) οποιος θελει netbook με καλυτερη gpu θα παει παλι στο lenovo με την ion πλατφορμα. Απλα τα πραγματα......ουτε u200 ουτε κατι αλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...