elenitaaaaa Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 τωρα εγω παλι που δεν την εχω σε καμμια υποληψη την acer ειμαι λαθος; μπορει... το λαπτοπ μ ηταν acer.και ο μπαμπας μου και 2 φιλοι μου που ειχαν(διαφορετικα μοντελα),παρουσιασαν ολα τα ιδια προβληματα.εφευγαν τα πληκτρα, χαλασαν τα κλιψακια που κρατουν σταθερη την οθονη κ εμφανισαν καποια προβλημα με το ανεμιστηρακι ή με την φορτιση. πραγματικα ζαλιστηκα λιγο:fear: διαβασα καλες κριτικες για το msi u123 αλλα στο τοπικ που ανοιξα με προβληματισαν καποια μελη. οποτε ας ρωτησω κ εδω που ειναι καθαρα για νετμπουκς. θελω ενα ισα ισα για word,internet (αν τυχει κ χρειαστω και ειμαι εκτος σπιτιου),με ωραιο design(κατα προτιμιση ασπρο{και απαλο ροζ δε με χαλαει:cool:}) και μεχρι 350 ευρω.. δεν ειναι βασικο μου κριτηριο το servise μιας κ εχω δικο μου ατομο που μου τα φτιαχνει. ps: σε design μ αρεσει ιδιαιτερα το vaio w και το msi wind
vasilis_g Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 ps: σε design μ αρεσει ιδιαιτερα το vaio w και το msi wind παρε ενα απο τα δυο
elenitaaaaa Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 μαλλον αυτο θα κανω.απλα ρωτησα,μηπως καποιος τα εχει δοκιμασει να μου πει την γνωμη του:o:o
million_voices Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 εγω θα ελεγα για το netbook να το καθυστερησεις λιγο αν μπορεις ειμαστε σε φαση που θα μπουν σιγα σιγα (1-2 μηνες υπολογιζω) στην αγορα νεες πλατφορμες και επεξεργαστες οποτε θα ειναι κριμα να εχεις παλαιοτερης γενιας και ακριβοτερο επειδη δεν ειχες σωστο timing
elenitaaaaa Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 η αληθεια ειναι πως δεν το βιαζομαι..απλα νομιζα πως λογω εκπτωσεων θα ειχαν πεσει οι τιμες.θα ψαξω μηπως βρω καμια προσφορα ολο αυτο το διαστημα.πριν τα χριστουγεννα απλα το θελω..ευχαριστω παντως για τη βοηθεια!
vasilis_g Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 εγω θα ελεγα για το netbook να το καθυστερησεις λιγο αν μπορεις ειμαστε σε φαση που θα μπουν σιγα σιγα (1-2 μηνες υπολογιζω) στην αγορα νεες πλατφορμες και επεξεργαστες οποτε θα ειναι κριμα να εχεις παλαιοτερης γενιας και ακριβοτερο επειδη δεν ειχες σωστο timing Έχει ανακοινωθεί τίποτα.? Ξέρουμε κάτι παραπάνω.?
Erwdios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 εγω θα ελεγα για το netbook να το καθυστερησεις λιγο αν μπορεις ειμαστε σε φαση που θα μπουν σιγα σιγα (1-2 μηνες υπολογιζω) στην αγορα νεες πλατφορμες και επεξεργαστες οποτε θα ειναι κριμα να εχεις παλαιοτερης γενιας και ακριβοτερο επειδη δεν ειχες σωστο timing Νομίζω ότι αυτή η λογική είναι λάθος. Πάντα θα υπάρχουν νέα πράγματα στην αγορά, το θέμα είναι εμάς τί μας βολεύει? Η κοπέλα παραπάνω αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ψάχνει κάτι φθηνό και για πολύ light χρήση, οπότε γιατί να περιμένει ν' αποκτήσει ένα διπύρινο netbook με καλύτερη gpu, εφόσον δεν θα το χρησιμοποιήσει σχεδόν ποτέ? IMHO θεωρώ ότι είναι κατάλληλη η χρονική συγκυρία ν' αποκτήσει κανείς netbook, μιάς και όλοι περιμένουν να βγουν τα καινούργια και αυτή η τάση πιέζει τις τιμές πρός τα κάτω.
Street-Fighter Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Eτσι ακριβώς netbook είναι και είναι για συγκεκριμένη χρήση
million_voices Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Νομίζω ότι αυτή η λογική είναι λάθος. Πάντα θα υπάρχουν νέα πράγματα στην αγορά, το θέμα είναι εμάς τί μας βολεύει? Η κοπέλα παραπάνω αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ψάχνει κάτι φθηνό και για πολύ light χρήση, οπότε γιατί να περιμένει ν' αποκτήσει ένα διπύρινο netbook με καλύτερη gpu, εφόσον δεν θα το χρησιμοποιήσει σχεδόν ποτέ? IMHO θεωρώ ότι είναι κατάλληλη η χρονική συγκυρία ν' αποκτήσει κανείς netbook, μιάς και όλοι περιμένουν να βγουν τα καινούργια και αυτή η τάση πιέζει τις τιμές πρός τα κάτω. με το που σκασουν οι 2πυρηνοι να δεις κατρακυλα οι τιμες των απλων atom
FarCry Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 με το που σκασουν οι 2πυρηνοι να δεις κατρακυλα οι τιμες των απλων atom θα εχουν πιο ακριβα windows και θα ειναι πιο ακριβοι. μια κατηγορια πανω απο τους atom θα ειναι. δε θα πεσουν οι τιμες. ερχονται να καλυψουν το κενο της κατηγοριας 500-800 ευρω http://www.guardian.co.uk/technology/2009/jul/08/technophile-acer-netbook 1.4GHz Intel Core 2 Duo SU9400 £700
tolis_01 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Εγώ πάντως προσωπικά πάνω από 400 ευρώ για ένα ψιψιψίννι που μόνο για να μπαίνει στο internet ειναι καλό δεν έδινα! Και οι τιμές τώρα πάντως είναι καλές.
toni50 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 εγω θα παρω το lenovo s12 οοταν βγει στην ελληνικη αγορα με το καλο... βασικα ειναι φθηνο λαπτοπ αλλα στην ''ελλαντα'' πιος ξερει τι τιμες θα του βαλουν
kostasfalcon Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 εγω θα παρω το lenovo s12 οοταν βγει στην ελληνικη αγορα με το καλο... βασικα ειναι φθηνο λαπτοπ αλλα στην ''ελλαντα'' πιος ξερει τι τιμες θα του βαλουν http://www.skroutz.gr/s/86817/Lenovo-IdeaPad-S12.html Εκτος και αν περιμενεις αυτο με την ion πλατφορμα το οποιο θα καθυστερησει κανενα μηνα ακομη μαλλον.
21century Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Τωρα που θα εχουμε και τους σχολικους υπολογιστες για παιδια Α Γυμνασιου πρεπει να πεσουν και οι τιμες, τουλαχιστον τα παλιοτερα μοντελα η μειωση τιμων επρεπε να ισχυει ηδη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.