Προς το περιεχόμενο

Netbooks

cave__man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε σχέση με το acer, στηρίζομαι σε αυτό :

http://www.e-shop.gr/page.phtml?id=11

Για αυτό προβληματίζομαι!

Δελεαστική η προσφορά του e-shop...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:35 ----------

Πάντως μου φαίνεται περίεργο το ε-σοπ να έχει κάνει λάθος και να γραφει μπαταρία 3 cell και να δίνει 6 cell...

Γιατί και σε άλλα σάιτ αυτό το μοντέλο το έχει με 3 cell μπαταρία...

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλα δεν ειναι και η πρωτη φορα που κανει λαθος στα χαρακτηριστικα,και αυτο που λεω με την μπαταρια ειναι 100% γιατι πηρα 2 κομματια την προηγουμενη βδομαδα

Δημοσ.

Αυτό με τα λάθος χαρακτηριστικά είναι συνηθισμένο φαινόμενο, και σε άλλα μαγαζιά.

Στο plys4u 3cell γράφει αλλά και τα δύο που πήρα ήταν με 6cell μπαταρία.

Πάντως εγω ψήνομαι για το Lenovo απο Saturn στα 289€ ,γιατι πιστεύω ότι 'οσο πιο φτηνά πάρεις ένα netbook τόσο πιο κοντά είσαι στη φιλοσοφία του.

Αν είναι πάντως να μείνεις κάτω απο τα 300€ δεν έχεις άλλη επιλογή.

Δημοσ.

Τελικά παρήγγειλα το Asus 1000He από τη "Γραμμή".

Βγήκε 357 ευρώ, νομίζω μια χαρά σε σχέση με άλλα μαγαζιά όπως Πλαίσιο και Eshop που το έχουν 415 και πάνω.

Αύριο μεσημέρι θα πάω να το πάρω μάλλον.

Δημοσ.
Τελικά παρήγγειλα το Asus 1000He από τη "Γραμμή".

Βγήκε 357 ευρώ, νομίζω μια χαρά σε σχέση με άλλα μαγαζιά όπως Πλαίσιο και Eshop που το έχουν 415 και πάνω.

Αύριο μεσημέρι θα πάω να το πάρω μάλλον.

Γιατί τόσο ακριβό???

Δημοσ.
εγγύηση που λες δεν δείχνουν κάτι γιατί αν σου πάθει κάτι το acer θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις , το service τους είναι τραγικό , διάβασε αυτό να δεις τι παίζει με την acer !! :eek:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=318558

Παιδιά μην λέτε υπερβολές και μην βγάζετε συμπεράσματα από την προσωπική ιστορία του καθενός. Δεν θέλω να πω αν το service της ACER είναι καλό ή όχι αλλά θα σου πώ ότι στην Ελλάδα το είχε η ίδια εταιρεία που έχει και το service της DELL.

Απο εκεί και πέρα πλέον υπάρχει και το ΠΛΑΙΣΙΟ που έχει αναλάβει το service για ACER, HP , TOSHIBA.

Δημοσ.
Το μούφα είναι πολύ σχετικό και υποκειμενικό...Για την δουλεία που προορίζεται και τα 359 ευρώ που πωλείται εγώ το βρίσκω παραπάνω απο ικανοποιητικό. Οι διαστάσεις της οθόνης είναι ιδανικές για να μην στραβώνεσαι και να μην σου λείπει ο μεγάλος σου υπολογιστής και το πληκτρολόγιο full size. Επίσης μην ξεχνάμε και τις 6.30 ώρες αυτονομίας που δίνει για σερφάρισμα με Wifi-On.

Υ.Γ : ...και ένα review από το γνωστό site

http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-One-751-Mini-Notebook.17809.0.html

http://netbooked.net/netbook-reviews/review/acer-aspire-one-751-review/

Δημοσ.

Εγώ αγόρασα ένα turbo -x μόνο και μόνο γιατι είχε 2 χρόνια εγγύηση και γρήγορη αντικατάσταση αν γίνει η στραβή και πάθει τπτ (μέσα σε 4 ώρες μου το αντικαθιστούν) κατα τ' άλλα παρατήρησα οτι λίγο πολύ ίδιες δυνατότητες έχουν όλα οπότε γιατί όχι turbo-x? για notebook δεν ξέρω κατα πόσο θα την προτιμούσα τη μάρκα αλλά για netbook μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένος so far! Μαζί με ποντίκι και τσάντα μεταφοράς μου πήγε στα 4κ!

Δημοσ.

Παιδιά, τα Acer aspire one netbooks, αυτά που έχουν 6άρα μπαταρία, προεξέχει απο την πίσω μεριά ή είναι όπως η 3άρα κοφτή? Γενικά η 6άρα είναι μεγαλύτερη και σε μέγεθος ή μόνο σε βάρος??

Δημοσ.
Παιδιά, τα Acer aspire one netbooks, αυτά που έχουν 6άρα μπαταρία, προεξέχει απο την πίσω μεριά ή είναι όπως η 3άρα κοφτή? Γενικά η 6άρα είναι μεγαλύτερη και σε μέγεθος ή μόνο σε βάρος??

Προεξέχει ,και πολύ μάλιστα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

χθες αγόρασα το 531 μπλε από το μουλτιράμα. στα 349 και 12 άτοκες.

Πραγματικά value for money.

λεπτό, η μπαταρία που εξέχει δεν μ' ενοχλεί καθόλου (άσε που νομίζω προσθέτει στυλ)

και αποθέωση η εξαιρετική μπαταρία

μα να είναι στο 70% και να μου λέει υπολειπόμενος χρόνος 5.22 λεπτά? (σε χαμηλή φωτεινότητα)

πολύ δυνατό το wifi ανακάλυψε δίκτυα που δεν τα γνώριζα στην γειτονιά μου.

μπράβο acer!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά έχω αυτό το netbook και έχω πρόβλημα με το msn στη συνομιλία δεν μπορώ να ακούσω τον άλλον τη λέει, ακούγατε διακεκομμένα.

Ξέρει κανένας τι φταίει.?

Δημοσ.
Παιδιά έχω αυτό το netbook και έχω πρόβλημα με το msn στη συνομιλία δεν μπορώ να ακούσω τον άλλον τη λέει, ακούγατε διακεκομμένα.

Ξέρει κανένας τι φταίει.?

Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ στο wind u100, παρόλαυτα το skype δουλεύει μια χαρά και ήχος και εικόνα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...