Προς το περιεχόμενο

Netbooks

cave__man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να μου προτείνετε netbooks. θα το χρησιμοποιώ για ιντερνετ για καμία ταινία και αν γίνεται να παίζει και το παιχνίδι football manager. η τιμή του γύρο στα 400ευρώ

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μια ακομη λυση, με μικρες διαφορες, λιγο πιο ακριβο:

ASUS EEE PC1000HE

καλο αλλα δεν δινει 2 χρόνια εγγύηση άμεσης αντικατάστασης laptop

# Η εγγύηση ισχύει για φορητούς υπολογιστές (laptops) από 01.07.09 και για 2 ολόκληρα χρόνια από την ημερομηνία αγοράς τους.

# Η βλάβη πρέπει να αφορά το υλικό (hardware) και όχι το λογισμικό (software) του υπολογιστή.

# Η προσφορά ισχύει για τα εξής brands φορητών υπολογιστών: ACER, HP, INNOVATOR, TOSHIBA, SONY

Δημοσ.

Θα σου έλεγα να πάρεις ένα κανόνικό laptop εγώ πήρα μόλις ένα αλλά ξέρω ότι ούτε για πολλές -πολλές ταινίες είναι και σίγουρα όχι για παιχνίδια.

Στα 400Ε δεν νομίζω ότι θα βρείς πολλά laptop που θα παίζουν παιχνίδια

Δημοσ.

καλο μηχανημα,με αθλια αντιπροσωπεια,ορισμενα ειχαν προβλημα με την μπαταρια και απο οτι διαβασα εδω τους εβγαλαν την ψυχη μεχρι να τουσ δωσουν λυση

Δημοσ.

Το μαγαζί είναι σίγουρα αξιόπιστο. Το έχω προτιμήσει πολλές φορές. Μάλιστα, χθες παρέλαβα από αυτούς ένα MSI Wind U100.... Χεχε...!

Δημοσ.
Το μαγαζί είναι σίγουρα αξιόπιστο. Το έχω προτιμήσει πολλές φορές. Μάλιστα, χθες παρέλαβα από αυτούς ένα MSI Wind U100.... Χεχε...!

Σκέπτομαι να το αγοράσω και εγώ. Περιμένω να μου πεις εντυπώσεις

Και κάτι ακόμα. Ξέρει κανένας το notebook της sony πότε θα βγει στην αγορά κ πόσο θα κοστίζει;

Δημοσ.
Σκέπτομαι να το αγοράσω και εγώ. Περιμένω να μου πεις εντυπώσεις

Και κάτι ακόμα. Ξέρει κανένας το notebook της sony πότε θα βγει στην αγορά κ πόσο θα κοστίζει;

Στην Αμερική,διάβασα,περί τα μέσα Αυγούστου γύρω στα 360 ευρώ.Για Ελλάδα δεν ξέρω.

Δημοσ.

Για Ευρώπη γύρω στα 450 ευρώ....

Τουλάχιστον για Ιταλία ανακοινώθηκαν αυτές οι τιμές και το προϊόν θα είναι διαθέσιμο προς το τέλος Αυγούστου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...