Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire 6920G, συνεχώς "δεν ανταποκρίνεται"!!

ntg1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hi guys!

Ένα φιλαράκι αγόρασε πρόσφατα ένα Laptop (Acer Aspire 6920G) & αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα. Από τη πρώτη στιγμή που άνοιξε τον υπολογιστή, κάθε 10' σταματάει να ανταποκρίνεται γενικά! Το πρόβλημα παρατηρήθηκε αρχικά από τη πρώτη κιόλας μέρα στον IE8, όταν άρχισε να μην ανταποκρίνεται στο άνοιγμα κάποιας σελίδας και κολλούσε για 2 ως 3 λεπτά! Νομίζοντας πως το πρόβλημα είναι ο IE8, κατεβάσαμε τον Firefox... κι εκεί τα ίδια.

Ύστερα ανακαλύψαμε πως τη δεδομένη στιγμή γενικά όλο το σύστημα είναι παγωμένο και το λαμπάκι του σκληρού δίσκου μόνιμα αναμμένο! Αυτό συμβαίνει πολλές φορές κι όταν βλέπουμε κάποιο DVD ή Blu-Ray, μ'αποτέλεσμα να μην συγχρονίζεται σ'αυτά τα 2-3 λεπτά η εικόνα με τον ήχο, αλλά να μην μ'αφήνει ούτε καν με Alt+Ctrl+Del να μπω στις διεργασίες. Οποιαδήποτε κίνηση μέσα στο λειτουργικό, όπως πχ το άνοιγμα ενός φακέλου, κάνει το συγκεκριμένο φάκελο να μην ανταποκρίνεται. Αυτό σημαίνει πως ό,τι κι αν τον απασχολεί, κάνει όλο το λειτουργικό να μην ανταποκρίνεται!

Στη μία ώρα που μπορεί να δουλεύει με το Laptop, αυτό θα συμβεί 3 ως 4 φορές και θα κρατήσει 2 ως 3 λεπτά τη φορά, ό,τι κι αν κάνει εκείνη τη στιγμή. Μπορεί πχ να πατήσει δεξί κλικ σε κάποιο φάκελο και να κολλήσει!

Έχει προεγκαστημένα Windows Vista Ultimate x32bit, Intel Core 2 Duo T9300, nvidia GeForce 9500M GS στα 512MB & 4GB Ram!

Τα Windows είναι πλήρως ενημερωμένα μέσω Update (SP2) & του έχω κάνει έλεγχο σφαλμάτων όπως και ανασυγκρότηση 2 ως 3 φορές, αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Για Anti-Virus χρησιμοποιούμε το Eset Smart Security 4!

Καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει και πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα?

Υ.Γ. Η συμβουλή downgrade σε Windows XP, σας παρακαλώ να μην δωθεί ως απάντηση. Έχω εδώ & 2 χρόνια Vista Ultimate σε PC και δεν συνάντησα ποτέ τέτοιο πρόβλημα, οπότε αν μου δώσετε κάποια συμβουλή, ας έχει να κάνει με το πιθανό πραγματικό πρόβλημα του Laptop.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...