Killer2890 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Γεια σας, εχω ενα προβλημα με το ρουτερ μου,ειναι ενα Linksys WAG200G Annex-A το οποιο το εχω συνδεδεμενο στο σταθερο PC μου μεσω Ethernet και δουλεβει μια χαρα. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να συνδεθω με το laptop μου wireless. Βαζω κωδικους και τα σχετικα, βρισκει την συνδεση συνδεεται και μου λεει "συνδεση μονο τοπικα" πηγα το laptop μου σε φιλους που εχουν router και συνδεεται μια χαρα wireless, το προβλημα το εχω μονο με το δικο μου router.Επισης εχω ενα Nintendo DS το οποιο συνδεεται στο internet με το modem μου μια χαρα. Δεν μπορω να καταλαβω τι γηνετε εχω ψαξει τα παντα αν μπορειτε βοηθηστε . P.S. Το laptop μου ειναι ACER με Vista.
100 010 00 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δες στην ασφαλεια του ρουτερ αν επιτρεπει στο wireless security το mac address και οτιδηποτε αλλο που σου γραφει deny
makis855 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 αν έχεις κλειδωμένο το router, πρόσθεσε την Mac address του laptop ώστε να του επιτρέπει να συνδεθεί
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 δοκιμασε χωρις να ειναι κλειδωμενο το ρουτερ.δοκιμασε σε αλλο καναλι .δοκιμασε αλλο firmware.δοκιμασε αλλους drivers για την ασυρματη καρτα και το βασικο να μην σε κοβει καποιο firewall και επισης βαλε τις Ip στο αυτοματο διοτι ισως ειναι λαθος οι ip απο αλλον ρουτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.