Sellers Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Daredevil πολύ σπουδαία η παρατήρηση σου με το γκλόμπ... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ. Μπορούμε δηλαδή εκ του ασφαλούς να υποθέσουμε ότι ο Τζάκ γύρισε και αυτός τον τροχό. Και ότι τους έφερε στην αρχή δηλαδή στο πρώτο επεισόδιο... ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ!!!
KaizerSoze Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Daredevil πολύ σπουδαία η παρατήρηση σου με το γκλόμπ... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ. Μπορούμε δηλαδή εκ του ασφαλούς να υποθέσουμε ότι ο Τζάκ γύρισε και αυτός τον τροχό. Και ότι τους έφερε στην αρχή δηλαδή στο πρώτο επεισόδιο... ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ!!! Kαλα, επειδη το εβαλα και το ξαναειδα, ΜΟΙΑΖΕΙ, μην τρελαθουμε κιολας...Εκ του ασφαλους δεν το λες, εβγαλες ολοκληρη θεωρια ενω μπορει να μην ειναι και τιποτα Aστο σας εφτιαξα, μοιαζουν, βαζω σκριν σοτς, το ενα βεβαια φαινεται τερμα μεταλο, το αλλο με πλαστικη λαβη ή κατι τετοιο. Αλλα περαν αυτου δεν σημαινει κατι απο μονο του Μια ντεμι-ερωτηση που θελω να κανω εγω ειναι...Εχουμε μαθει ποτε γιατι ολος ο κοσμος ηταν στην παραλια και ο Τζακ μεσα στην ζουγκλα?Ηταν το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο με την επαναληψη. Δεν λεω οτι σημαινει κατι αλλα υπαρχει αλλος χαρακτηρας ο οποιος να κατεληξε αρκετα μακρια απο την παραλια που ηταν ολοι οταν επεσε το αεροπλανο?
KaizerSoze Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 ΒΕΒΑΙΑ...τωρα που το λες, και οσο τις κοιταω...νομιζω μεν πως ΔΕΝ ειναι το ιδιο πραγμα, και δεν εχει και καποιο ειδικο λογο να ειναι, σιγα, ενα γκλομπ ηταν...ΑΛΛΑ σιγουρα αυτο στο 1χ01 δεν μου φαινεται καλαμι ή κατι "φυσικο" Περιμενωντας και την απαντηση στην δικη μου ερωτηση για το πως βρεθηκε ο Τζακ εκει, δεν νομιζω οτι ειναι το γκλομπ αλλα σιγουρα κατι παιζει με οτι ειναι και καποιο ρολο θα βαραει
liopyr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 ΒΕΒΑΙΑ...τωρα που το λες, και οσο τις κοιταω...νομιζω μεν πως ΔΕΝ ειναι το ιδιο πραγμα, και δεν εχει και καποιο ειδικο λογο να ειναι, σιγα, ενα γκλομπ ηταν...ΑΛΛΑ σιγουρα αυτο στο 1χ01 δεν μου φαινεται καλαμι ή κατι "φυσικο" Tο τρίποδο της κάμερας είναι. Το ξεχάσανε. Guys, νομίζω πως η παρατηρητικότητα σε βαθμό υστερίας δε θα μας κάνει καλό...
klainmaingr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Μια ντεμι-ερωτηση που θελω να κανω εγω ειναι...Εχουμε μαθει ποτε γιατι ολος ο κοσμος ηταν στην παραλια και ο Τζακ μεσα στην ζουγκλα?Ηταν το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο με την επαναληψη. Δεν λεω οτι σημαινει κατι αλλα υπαρχει αλλος χαρακτηρας ο οποιος να κατεληξε αρκετα μακρια απο την παραλια που ηταν ολοι οταν επεσε το αεροπλανο? Το αυτό.. και μένα ήταν το πρώτο που μου ήρθε.. Βλέποντας όμως μετά οτι το κόκπιτ ήταν μέσα στο δάσος δεν φαίνεται περίεργο να διασκορπίστηκαν κάποιοι και λίγο προς τα μέσα.
sheik Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Εχουμε μαθει ποτε γιατι ολος ο κοσμος ηταν στην παραλια και ο Τζακ μεσα στην ζουγκλα?Ηταν το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο με την επαναληψη. Δεν λεω οτι σημαινει κατι αλλα υπαρχει αλλος χαρακτηρας ο οποιος να κατεληξε αρκετα μακρια απο την παραλια που ηταν ολοι οταν επεσε το αεροπλανο? Οταν καποτε εμπαινα στο thefuselage.com , το επισημο forum των παραγωγων του Lost, καποιος ειχε ρωτησει ακριβως το ιδιο σε εναν απο τους παραγωγους και του ειχε πει πως δεν σημαινει απολυτως τιποτα, εγινε για σκηνοθετικους λογους, για να ειναι πιο ενδιαφερουσα η 1η σκηνη. Θα ηταν λιγοτερο γαματη η εναρκτηρια σκηνη αν βλεπαμε κατευθειαν τον Τζακ στα συντριμμια του αεροπλανου... Τωρα, για να ειμαστε και πιο ρεαλιστες, ας υποθεσουμε οτι απλα εκτιναχθηκε εκει, οπως και πολλα αλλα πραγματα που βρεθηκαν μακρια απο την παραλια(φερετρο,συντριμμια κλπ).
KaizerSoze Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 @klain Δεν παιζει, τι σκατα, με αλεξιπτωτο πηδηξηε? @sheik Δεκτον, βαλτο στο spreadsheet γιατι σαν απορια ειναι Valid συμφωνω οτι ψυριζουμε την μαιμου μερικες φορες ΑΛΛΑ ειναι επισης αληθεια οτι αυτο στην 1η σκηνη οπως φαινεται και απο το ss δεν ειναι κατι φυσικο. Μπορει οντως να ειναι το τριποδο απο την καμερα που λεει ο αλλος και να το ξεχασαν αλλα μπορει να εχει και νοημα. Παντως το πιο παλιο twist σε σειρες/ταινιες ειναι ενας απο τους ''καλους'', που εχεις δεδομενο οτι ειναι το καλο παιδι, κατι να κρυβει. Πχ μετα απο 6 χρονια θα ηταν γαματο να μαθαιναμε οτι ο Τζακ ειναι other
ANHLIKOS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Παντως το πιο παλιο twist σε σειρες/ταινιες ειναι ενας απο τους ''καλους'', που εχεις δεδομενο οτι ειναι το καλο παιδι, κατι να κρυβει. Πχ μετα απο 6 χρονια θα ηταν γαματο να μαθαιναμε οτι ο Τζακ ειναι other Φαντάζεσαι? Ε ρε γλέντιαααα.
sheik Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Kι εγω πιστευω πως προκειται για καποιο λαθακι αυτο με το "γκλομπ" διπλα στον Τζακ αλλα θα ηταν υπερ-γαματο να σημαινει κατι και να ειναι εκει οντως επειδη ο Τζακ γυρισε τον τροχο και στην ουσια ειδαμε αρχη-τελος του Lost σε μια σκηνη. Αλλα ας μην κανουμε ονειρα
ANHLIKOS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Πάντως το Λοστ σαν σειρά εχει πολλά λάθη. Σε συνδυασμό οτι το ξεψειρίζουν οι φανς, τους τα βγάζουν στη φόρα.
KaizerSoze Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Πάντως το Λοστ σαν σειρά εχει πολλά λάθη. Σε συνδυασμό οτι το ξεψειρίζουν οι φανς, τους τα βγάζουν στη φόρα. Δεν γινεται να μην εχει, ειναι πολυ περιπλοκο απο την Φυση του Παρεπιπτοντως, για πες μερικα...
sheik Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Απο λαθη, ειδικα continuity λαθη το Lost ειναι γεματο, ειναι γνωστο αυτο. Κανεις δεν ειναι τελειος!
Sellers Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Ρε σεις η ερώτηση: '' Ο καπνός αν έχει το ρόλο του "τιμωρού" γιατί σκοτώνει τον πιλότο έτσι "στεγνά"; '' είναι πολύ καλή. Και valid που λέει και ο Κάιζερ. Αλλά η απάντηση δεν είναι απάντηση. ''Ξεκάθαρη απάντηση δεν έχει δωθεί από τους δημιουργούς σχετικά με το τι είναι ο μαύρος καπνός και το πώς λειτουργεί οπότε δεν ξέρουμε αν ήθελε να τον τιμωρήσει για κάτι.'' Δηλαδή πιο καλό θα ήταν να γράφμαε τον σκότωσε ο καπνός επειδή κανονικά δεν θα έπρεπε να βρίσκεται αυτός εκεί αλλά ο Λυπίδης, παρά ότι δεν έχουμε ξεκάθαρη απάντηση. Και επειδή όντως δεν έχουμε προτείνω να σβηστεί η απάντηση και να απαντηθεί όταν (και ΑΝ) μας την απαντήσουνε. Όπως επίσης και η (πολύ καλή πάλι) ερώτηση σχετικά με το αν το αεροπλάνο έπεσε με κάποιο σκοπό έ έπεσε έτσι στην ψύχρα? Νομίζω ότι θα απαντηθεί με πλάγιο τρόπο όταν με το καλό τελειώσει το Λόστ. Οπότε ας μην βιαζόμαστε να βάλουμε μια απάντηση, εαν δεν την γνωρίζουμε πρώτα.
KaizerSoze Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Συμφωνω απολυτα, γιαυτο ειπα, να βαζουμε σαν απαντησης μονο οτι ξερουμ 100% μεχρι στιγμης. Αλλιως ας μεινει κενη, δεν πειραζει Για τον καπνο εγω το μονο που θελω να μεινει στην απαντηση ειναι οτι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ αν ειναι 'τιμωρος' Τιμωρος ειναι αυτος που τιμωρει για κατι. Το οτι καποιοι καναν κατι και τους εσκισε ο καπνος δεν σημαινει οτι δεν θα σκοτωνε τον πιλοτο για δικο του λογο(ρε Σελερς, αυτο με τον Λυπιδη πως σου ήρθε, που το ειπε στην σειρα?Θελω να πω ειναι θεωρια αλλα δεν βαζουμε θεωριες σαν απαντηση αλλα μονο δεδομενα απο την σειρα)
GreekCharmed Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 1ον. Αυτό το μαύρο πράγμα δίπλα στον Jack δεν είναι το γκλομπ του Ben απλά κάτι άλλο απο το πιλοτήριο το οποίο του μοιάζει. 2ον. Γιατί λέτε οτι "αν ο Jack είχε γυρίσει τον τροχό"? Επειδή είδατε δίπλα του αυτό το μαύρο πράγμα (που μας φέρνει πάλι πάνω στο 1ον)? και 3ον. ΕΑΝ είχε γυρίσει ο Jack τον τροχό, στο νησί θα ήταν ή στην Τυνησία? Δεν έχω αρχίσει ακόμα την επανάληψη, ελπίζω σήμερα βράδυ να προλάβω να δω κανένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.