Προς το περιεχόμενο

Lost: Η Μεγάλη Ανασκόπηση (spoilers ARE included)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 556
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ά ναι έκανα λάθος! Μπέρδεψα την ερώτηση! Λοιπόν διόρθωσα τόνους, ονόματα και τα λοιπά, για να δείχνει πιο προσιτό.

Aπαντάμε σε ολα. Ο περιορισμος ειναι μεχρι ποιο επισοδειο ρωταμε, η απαντηση μπορει να ειναι και απο το 6χ01

Δημοσ.

Ποιος έκανε την ερώτηση με το γκλόμπ? Μαλάκες με κουφάνατε. Τι είναι αυτό πάλι???

Χρυσάφι θα βγει απο αυτό το τόπικ να με θυμηθείτε...

Δημοσ.
Aπαντάμε σε ολα. Ο περιορισμος ειναι μεχρι ποιο επισοδειο ρωταμε, η απαντηση μπορει να ειναι και απο το 6χ01

Μάλλον τον μπέρδεψε η απάντηση που μου έδωσες παραπίσω όταν είπα το λόγο που θυμόμουν ότι προκάλεσε την πτώση του αεροπλάνου.

(η αλήθεια είναι πως εκεί μπέρδεψες κι εμένα με αυτό).

-->

Ναι, αλλα αυτο παει για αργότερα...
Δημοσ.

Ναι, με την απάντηση αυτή του Kaizer νόμισα πως δεν πρέπει να λέμε Spoilers και επίσης μπέρδεψα την ερώτηση, αλλά τεσπα τώρα βρήκα το δρόμο μου! :-)

Δημοσ.

Μy bad, εννουσα οτι η λογικη λεει να ΡΩΤΟΥΣΑΜΕ αργοτερα(δεδομενου πως μεχρι στιγμης, 1χ4, δεν ειχαμε λογο να ρωτησουμε κατι τετοιο)

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως και η ερωτηση και η απαντηση ειναι Valid

Ξαναπροτεινω να σβηστει η ερωτηση και η απαντηση με το Καλο-Κακο και τον Λοκ για να κρατηουμε το spreadsheet καθαρα για απαντησεις. Η συγκεκριμενη ερωτηση και η απαντηση ειναι θεωριες, γνωμες, κτλ

Στην καλυτερη η ερωτηση ειναι "Ο Λοκ ειναι Κωστας απο την αρχη" και ηα απαντηση ειναι ναι/οχι/δξ ή δα

Εγω παντως θα πονταρα στο Οχι γιατι πετυχα επισοδειο στην ΝΕΤ με τον Εκο και τον Λοκ οπου ο Λοκ ειναι μονος του, κλαιει και σκεφτεται σαν Λοκ ενω ο Εκο ειναι αναισθητος και δεν υπαρχει αλλος τριγυρω. Αρα το να ηταν Κωστας απο την αρχη δεν παιζει γιατι δεν θα ειχε κανενα λογω να φαιρεται σαν Λοκ οταν κανεις δεν τον βλεπει

ΥΓ. Επισης πιστευω πως ο Κωστας παιρνει μορφες μονο νεκρων

Δημοσ.

Παιδιά μόλις έκανα μια τρομερή ανακάλυψη!! Episode 1x04 - Walkabout:

Δείτε το επεισόδιο στο 09:45!! Σας θυμίζει κάτι ο ήχος της αριθμομηχανής;! That's right, black smoke!! :-D

Δημοσ.

Μμμμ??? Έτσι κάνει ο καπνός ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:33 ----------

Επίσης... Μάλλον άλλα είχαμε μερικοί στο νού μας για τον κατάλογο και άλλα οι άλλοι και τα μπερδέψαμε λίγο.

Πρωσοπική μου άποψη είναι εκεί πέρα να μαζευτούν οι βασικές ερωτήσεις του Λόστ, οι οποίες μπορούν να αναπτυχθούν και σε μία γραμμή (όπως και η απάντηση επίσης).

Π.χ

Τι είναι ο καπνός?

Ποιος χτύπησε τον Λόκ?

Τι σημαίνει το τατουάζ του Τζάκ?

Το αεροπλάνο έπεσε κατα λάθος ή υπήρχε σκοπός?

Και κάπως έτσι...

Αν έχω την άδεια όλων σας μπορώ να το τροποποιήσω λίγο, να το κάνω πάνω κάτω έτσι όπτως το φαντάζομαι. Λίγο πιο συμμαζεμένο δηλαδή...

Δημοσ.

Δεν έχεις ακούσει αυτόν τον ήχο οταν βγαίνει ο καπνός; Είναι ο πιο συνηθισμένος από τους ήχους που κάνει!

Επίσης στο 16:54 όταν σηκώνει το αριστερό το πόδι ο Jack φαίνεται το πάνω μέρος ενός μπουκαλιού, προφανώς μιας κοκα κόλας.. :-P Ή μπορεί και να'ναι εκείνο το μπουκαλάκι με το αλκοόλ που έριξε στην πληγή του όταν την έραψε η Kate!

Edit: Όχι ρε συ Sellers, μια χαρά μου φαίνεται έτσι εμένα. Δεν πειράζει να είναι λίγο εκτεταμένες οι ερωτήσεις/απαντήσεις, από τη στιγμή που βγαίνει νόημα είναι ΟΚ!

Δημοσ.
Παιδιά μόλις έκανα μια τρομερή ανακάλυψη!! Episode 1x04 - Walkabout:

Δείτε το επεισόδιο στο 09:45!! Σας θυμίζει κάτι ο ήχος της αριθμομηχανής;! That's right, black smoke!! :-D

Η Ροουζ στο pilot λεει σε καποια φαση οτι ο ηχος κατι της θυμιζει.

Της θυμιζει τον ηχο που κανει η ταμιακη μηχανη φυσικα κι αυτο γιατι οι παραγωγοι χρησιμοποιησαν αυτον τον ηχο για να δωσουν "φωνη" στον καπνο.Το ειχα διαβασει καπου, κατι σαν inside joke δηλαδη...

Δημοσ.
Η Ροουζ στο pilot λεει σε καποια φαση οτι ο ηχος κατι της θυμιζει.

Της θυμιζει τον ηχο που κανει η ταμιακη μηχανη φυσικα κι αυτο γιατι οι παραγωγοι χρησιμοποιησαν αυτον τον ηχο για να δωσουν "φωνη" στον καπνο.Το ειχα διαβασει καπου, κατι σαν inside joke δηλαδη...

Eλα ρε μαλακα, και οτι θα το ρωταγα

Γρηγορα στο spreadsheet(σοβαρα, αυτα θα ρωταγα τωρα)

Δημοσ.

Εγω δυστυχως εχω μεινει λιγω πισω λογω των καταραμενων leechers :(

Εδω και 20 μερες μονο 10 επισοδεια εχουν ερθει :P

Μπορει κανα καλο παιδι να μου πει με πμ κατι υγιες για 2η-3η σεζον? :)

EDIT Ακυρο μαλλον βρηκα τελικα :)

Δημοσ.

Εχω 2 ερωτησεις που δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστες

-Η μια ειναι για μετα τα πρωτα επισοδεια αλλα αφορα την απουσια καποιου απο τα πρωτα 4. Μαθαινουμε γιατι δεν βλεπουμε τον Ηθαν στην αρχη?Η απαντηση μπορει καλλιστα να ειναι "Ναι μαθαινουμε" και το ληγουμε εκει. Αν υπαρχει εξηγηση εκει που τους στελνει ο Μπεν σε αποστολη τοτε κανω υπομονη και το ξαναρωταω αργοτερα

-Ολες αυτες οι συμπτωσεις πχ το ουισκι ΜακΚοτσεν πως λεγεται εχουμε μαθει αν εχουμε νοημα ή αν ειναι απλα ενα απο τα αστειακια του Λοστ?η απορια ειναι γενικη, γιαυτο την ρωταω απο τωρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...