liopyr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Όσον αφορά το λόγο που έπεσε εξ'αρχής το αεροπλάνο, κάπου-κάποια στιγμή δεν αναφέρει πως απελευθερώθηκε ενέργεια (μαλακία του Ντέσμοντ αν θυμάμαι καλά) που προκάλεσε το συμβάν;
KaizerSoze Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Ναι, αλλα αυτο παει για αργότερα... ps Eπισης, καποιο παιδι ρωταει για το αν ο Λοκ ειναι ηδη Κωστας απο το 1χ02 Θελω απλα να πω οτι η παρουσα προσπαθεια αφορα ερωτησεις για την σειρα. Αυτο ειναι μια εικασια, ενα σεναριο που επαιξε εδω μεσα και καλυτερα να πηγαινε στο αντιστοιχο τοπικ. Δεν το λεω απαξιωτικα απλα θελω να πω οτι τετοιυ ειδους ερωτησεις δεν χρειαζονται ανασκοπηση για να τεθουν, πιστευω οτι θα μπλεξουμε αν αρχισουμε να λεμε ο καθενας την θεωρια του
sheik Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 no offence αλλα εχω τρομερη ενσταση στα μαχαιρια του Λοκ. Δηλαδη, ετσι οπως το παμε με την λογικη του "Μα ο Λοκ δεν ειπε ποτε οτι ειναι δικα του" σημαινει οτι θα αρχισουμε να αναρωτιομαστε ξερω γω για το αν τον Τζακ τον λενε ετσι οπως τον λενε? Τι σημασια εχει ποιανου ειναι τα μαχαιρια. Ειτε δικα του, ειτε δωρο γενεθλιων, ειτε της θειας του, ειτε του παππου του, λιγη σημασια εχει , δεν υποννοηθηκε ποτε οτι παιζουν καποιο ρολο
KaizerSoze Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δεν ειπα οτι παιζουν(αν και δεν το αποκλειω να υπαρχει καποια εκπληξη) Ηταν μια απορια. Αν δεν μπορει να απαντηθει, νοου προμπ, απλα δεν θα πω "ναι ειναι δικα του" επειδη βολευει. Αν δεν υπαρχει σιγουρη απαντηση κανενα προβλημα, συνεχιζουμε
sheik Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Ναι καταλαβα τι εννοεις απλα δεν ειναι θεμα "επειδη βολευει".Ειναι επειδη υπαρχουν απειρα τετοια παραδειγματα στη σειρα που μπορει κανεις να βγαλει ερωτηση απο εκει που δεν υπαρχει και τσαμπα να αποπροσανατολιζομαστε.Τεσπα συνεχιζουμε
Sellers Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Ρε πούστη δεν μπορώ να τον βλέπω τον Μπούν. Είναι τόσο άθλιος.
ANHLIKOS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Ναιιι, άθλιος. Αλλα με ωραία αδερφή ... :lol: Συνεχίζω με Οφ τοπικ. Επειδή δεν εχω ασχοληθεί καθόλου με τα excel, θελω να ρωτήσω κάτι. Aν εχω μια ερώτηση πχ του πρώτου επεισοδίου (1χ01) αλλά στα κελιά έχουμε φτάσει στις ερωτήσεις του 4 επ. Πως μπορώ να δημιουργήσω ενα κελί, ετσι ώστε να υπάρχει μια σειρά ( να την βάλω την ερώτηση μου πάνω απο 1χ02)? Δεύτερον, απο οτι παρατήρησα δεν γίνεται να κάνουμε copy απο δω και paste sto excel. Δεν ηθελα να κανω δοκιμές πάνω στο Lost questions πριν ρωτήσω, διότι μπορεί να κανω καμια μαλακία και δεν μου φταίτε σε τπτ οι υπόλοιποι.
sheik Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Νεο alternative reality game για το LOST !!!! Aνακοινωθηκε νομιζω στην comic-con και λογικα θα μας κρατησει συντροφια μεχρι να αρχισει η νεα σαιζον και ισως παρουμε και καμια γερη δοση μυθολογιας μεσα απο το παιχνιδι.Θα δειξει.. http://www.lostuniversity.org/
Harkon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Ναιιι, άθλιος. Αλλα με ωραία αδερφή ... :lol: πολύ βλαμένα τα αδέρφια τελικά.. και η Σάννον ωραία μεν, αλλά με το τουπέ της γίνεται αντιπαθέστερη της θειάς Ρόουζ. επίσης βλέπω τον Τζιν στην αρχή του και απορώ πως έχω καταντήσει να τον συμπαθώ
GreekCharmed Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Να κάνω μια μικρή διόρθωση όσoν αφορά το τατουάζ του Jack. Το τατουάζ συγκεκριμένα λέει: "He walks among us, but is not one of us." "Αυτός περπατάει ανάμεσά μας, αλλά δεν είναι ένας απο εμάς". Toυ το έκανε η Achara στο 3x09 A Stranger In A Strange Land, η οποία και τον προειδοποίησε οτι θα βρει μπελάδες για το tattoo αυτό ενώ η σερίφης η Isabel του είπε τι ακριβώς σημαίνει στο ίδιο επεισόδιο. Περιμένω και invite για το spreadsheet στο [email protected]
sheik Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Καλα το επεισοδιο με το tattoo του Τζακ ειναι με διαφορα η χειροτερη στιγμη του Lost και γενικως της τηλεορασης
KaizerSoze Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Ναιιι, άθλιος. Αλλα με ωραία αδερφή ... :lol: Συνεχίζω με Οφ τοπικ. Επειδή δεν εχω ασχοληθεί καθόλου με τα excel, θελω να ρωτήσω κάτι. Aν εχω μια ερώτηση πχ του πρώτου επεισοδίου (1χ01) αλλά στα κελιά έχουμε φτάσει στις ερωτήσεις του 4 επ. Πως μπορώ να δημιουργήσω ενα κελί, ετσι ώστε να υπάρχει μια σειρά ( να την βάλω την ερώτηση μου πάνω απο 1χ02)? Δεύτερον, απο οτι παρατήρησα δεν γίνεται να κάνουμε copy απο δω και paste sto excel. Δεν ηθελα να κανω δοκιμές πάνω στο Lost questions πριν ρωτήσω, διότι μπορεί να κανω καμια μαλακία και δεν μου φταίτε σε τπτ οι υπόλοιποι. Νομιζω οτι αν το βαλεις το επισοδειο ΑΚΡΙΒΩΣ οπως ειναι τα αλλα, πχ 1χ02 και οχι 1χ2, και μετα πας λιγο πιο πανω που εχει το shortlist μπορει να στα κανει Α-Ζ η Ζ-Α(ετσι λεει)Λογικα θα πιανει και για αριθμους οποτε θα στα βαλει 1χ01-1χ02-1χ03....
ANHLIKOS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Ok μόλις πάω σπίτι θα το δοκιμάσω! Σ ευχαριστώ.
Daredevil 1994 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Ωραία, τώρα που μπήκα και εγώ στο πρόγραμμα πάω να δω το 4ο και θα επιστρέψω για ερωτήσεις / απαντήσεις. Πάντως χαλάστηκα λίγο με το SpreadSheet. Γίνονται ερωτήσεις σαν την πρώτη για το αεροπλάνο και εμείς δε μπορούμε να τις απαντήσουμε λόγω Spoiler? ΥΓ: Δίπλα από τα "1x01, 1x02" κτλ πρόσθεσα τα ονόματα των επεισοδίων.
ANHLIKOS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Μιλα ελεύθερα! Ή μάλλον απάντα ελεύθερα. Δεν υπάρχουν spoiler
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.