Προς το περιεχόμενο

Lost: Η Μεγάλη Ανασκόπηση (spoilers ARE included)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 556
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

klain share with the world...

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

Δημοσ.

Επεστρεψα παρα την συμμαχια κακων γαυρων μοντς και του Κωστα με το μαυρο πουκαμισο

1. Προτινω πρωτα να ρωταμε εδω και μολις πέρνουμε απάντηση να την βαζουμε στο spreadsheet.

2. Δεν ξερω ποιος απαντησε για τα μαχαιρια του Λοκ-ευχαριστω παντως-το ερωτημα ηταν ομως αν ξερουμε στα σιγουρα. Γιατι σε εκεινο το επισοδειο δεν λεει πουθενα ο ιδιος "δικα μου ειναι". Θυμαται κανεις σε επομενο επισοδειο να λεει κατι τετοιο?

3. Προτινω να μην βαζουμε γενικες ερωτησεις συμπερασματων. Πχ για το Καλο/Κακο ειναι γενικη κουβεντα, οχι απορια. however το αν ο Λοκ ηταν μετεμψυχωση απο την αρχη ειναι valid ερωτηση

4. Η ερωτηση για τον καπνο και τον πιλοτο έχει μεινει αναπαντητη. Εντουτοις αποτι εχω καταλαβει, ο καπνος δεν ειναι τιμωρος, ειναι συστημα ασφαλειας. Δλδ μπορει να νιωθει απειλη απο καποιον που δεν εχει κανει κατι κακο,οπως ο πιλοτος, και τον σκοτωσε

Επισης, μεχρι στιγμης πιστευαμε οτι οι πεθαμενοι που εμφανιζονταν ηταν ο καπνος με ανθρωπινη μορφη. Αρχιζω να πιστευω πως ο καπνος και ο Κωστας ΔΕΝ ειναι το ιδιο πραγμα(ασχετα αν ο Κωστας μπορει να τον εξουσιαζει) και πως τις φατσες των νεκρων τις επαιρνε ο Κωστας(οπως με τον Λοκ, με τον Γεμι κτλ)και ο καπνος ειναι απλα καπνος-συστημα ασφαλειας-οτιναι αλλα δεν παιρνει αλλες μορφες

Δημοσ.

Τα έβαλα σε μια σειρά και έκανα και την ερώτηση των 100 χιλιάδων...

Btw το ''Τελικά ποιο είναι το μυστικό που λέει ο Loque στον Walt όταν παίζουν τάβλι;'' δεν νομίζω να απαντήθηκε και θεωρώ πως η απάντηση απο δίπλα είναι λίγο λάθος. Καλύτερα όταν γράφεται η ερώτηση να δίνει ο γράφων δυο τρεις ώρες κενό να συζητηθεί και μετά γράφει την απάντηση.

Επίσης. Καλό θα ήταν να μην προχωρήσουμε με την υπόθεση ότι ο Λόκ είναι ο Κώστας. Νταξ, δεν λέω σαν θεωρία γαμάει και δέρνει και όποιος την είπε είναι πολύ αλάνι και έξυπνος... και όμορφος, αλλά ας το αφήσουμε προς το παρών...

Δημοσ.

1. Στο 1χ02 με το ταβλι, λιγες σκηνες μετα ο μικρος λεει στον Μαικλ οντως οτι εγινε ενα θαυμα στο νησι. Προτινω να βαζουμε στο spreadsheet μονο την αντικειμενικη απαντηση και οχι τα συμπερασματα μας(πχ εννοουσε οτι περπατησε). Αυτα τα συηταμε

2. Στο 1χ01 ο Σελερς υποθετω ειπε οτι στο 5:03 κατι χτυπαει τον κινητηρα του αεροπλανου. Επειδη δεν ειμαι σπιτι, εχει κανεις screenshot ή κατι τέτοιο γιατι δεν το θυμαμαι...

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως χτυπάει αυτό που φαίνεται τον κινητήρα.

Η τουρμπίνα λογικά "σκάει" επειδή τράβηξε τον τύπο μέσα.

Αυτή το "πράγμα" που φαίνεται, θα πόνταρα πως είναι κάτι που παραλίγο τα ρουφήξει ο κινητήρας αλλά δεν πρόλαβε,ενώ ο τρόπος που εμφανίζεται μάλλον παίζει στα όρια σκηνοθετικού λάθους.

(ξέρω, δεν το ξεκινάω καλά βάζοντας βάση την λογική στο lost, αλλά αυτό το συμπέρασμα βγάζω).

Δημοσ.

Λοιπον, λεω να σβησει απο το spreadsheet την απαντηση για τα μαχαιρια του Λοκ

Το οτι λογικα ειναι κτλ κτλ ή το δεν εχει και τοση σημασια δεν με καλυπτει

Δημοσ.

Κατ αρχάς συμφωνώ με τον Κάιζερ. Στο οτι οι ερωτήσεις είναι καλύτερα να γίνονται πρώτα εδω (ή και εδώ). Απο κει και πέρα όταν κάποιος πάρει την απάντηση, να βάλει την ερωταπάντηση στο "exel".

Να κάνω και γω την δική μου ερώτηση:

Σημαίνει κατι το τατουάζ του Τζακ? (Θυμάμαι οτι του το έκανε μια τύπησα σε κάποια Ασιατική χώρα).

Δημοσ.

Αυτο που και καλα ανατιναζει τον κινητηρα εχουν πει οτι ειναι λαθακι κατα την δημιουργια των εφφε, δεν παιζει τπτ περιεργο.

Δημοσ.
Κατ αρχάς συμφωνώ με τον Κάιζερ. Στο οτι οι ερωτήσεις είναι καλύτερα να γίνονται πρώτα εδω (ή και εδώ). Απο κει και πέρα όταν κάποιος πάρει την απάντηση, να βάλει την ερωταπάντηση στο "exel".

Να κάνω και γω την δική μου ερώτηση:

Σημαίνει κατι το τατουάζ του Τζακ? (Θυμάμαι οτι του το έκανε μια τύπησα σε κάποια Ασιατική χώρα).

Nαι, σημαινει One of us νομιζω ή Eισαι ο ηγετης(ενα απο τα 2 και γιαυτο τσαντιστηκαν τα κινεζονια), το το ειπε η Τζουλιετ οταν ήταν με τις ασπρες κελεμπιες και πηγαινανε στις βαρκες στην 4η σεζον(που μετα και την σεζον 5 φαινεται πως ξερει 150 γλωσσες ή κατι τετοιο)

Βαλτο στο excel οταν σου σιγουρεψει καποιος την ακριβη μεταφραση, τα τατουαζ γινονται θεμα αργοτερα αλλα αφου τα βλεπουμε απο την αρχη ας μπει τωρα

Δημοσ.
Αυτο που και καλα ανατιναζει τον κινητηρα εχουν πει οτι ειναι λαθακι κατα την δημιουργια των εφφε, δεν παιζει τπτ περιεργο.

Σοβαρομιλάς? Εγώ το είχα πολύ στο μυαλό μου το όλο θέμα...

Ντέμν ιτ!

Δημοσ.
Σοβαρομιλάς? Εγώ το είχα πολύ στο μυαλό μου το όλο θέμα...

Ντέμν ιτ!

Κατοχυρώνεται;

Να το γράψω στο spreadsheet να νιώσω χρήσιμος; :P

edit

To γραψα. :P

Δημοσ.

Eκανα 2 edit

1 για τα μαχαιρια και 2 για το "εγινε ενα θαυμα"(θεώρησα πως ακομα και αν κατα 99% ο Γουολτ και ο Λοκ εννουσαν οτι περπατησε στο νησι, καλυτερα να δινουμε μονο solid rock απαντησεις, δλδ ο Μαικλ ρωτησε ποιο ειναι το μυστικο, ο Γουολτ ειπε "οτι εγινε ενα θαυμα στο νησι")

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...