Προς το περιεχόμενο

Lost: Η Μεγάλη Ανασκόπηση (spoilers ARE included)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 556
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι ρε γμτ... Οι σκελετοί. Χοτνρό Κάψιμο. Το μόνο πράγμα ποιυ δεν αντέχω και θέλω να μάθω οπωσδήποτε τι είναι.

ΓΑΜΩΤΟ!!!

Δημοσ.

Τλκ θα προσφερθεί κανείς να βλέπουμε τα επεισόδια μαζί ή θα κάνετε τα κορόιδα? :P

Να κάτσω να το δω δεύτερη φορά στην 13άρα του Macbook δε λέει.

Δημοσ.

Οι απορίες θα δίνονται ανά επεισόδιο; ή θα έχει και συνδυαστικές;

Οι απαντήσεις θα δοθούν αφού δείτε όλα τα επεισόδια; Εφ όλης της ύλης;

Καλό θα ήταν όταν δίνετε μια απάντηση, να δίνετε τα επεισόδια και τις σκηνές από τις οποίες βγάλατε το συμπέρασμα

:)

Δημοσ.

Οι απαντησεις θα προερχονται μεσα απο συζήτησ στο φορουμ και θα ειναι οι τελικες(μεχρι την σεζον 5, ειπαμε, ποτε δεν ξερεις τι θα γινει στην 6)

Τοτε και μονο τοτε θα μπαινουν στο spreadsheet

Δηλαδη θα ρωταει ενας

Στο επισοδειο 1χ03 νομιζω οτι η Κλαιρ ειναι αδελφη του Τζακ

Και θα απανταει ο αλλος "Μετα απο 3 σεζον θα δεις οτι ειναι"

Θα βλεπουμε τα επισοδεια με σειρα για να εχουμε ερωτησεις, Οι απαντησεις μπορει να ειναι και απο το 5χ17,, δεν μας νοιαζει

Δημοσ.

Το spreadsheet δεν γίνεται να το βάλουμε και σε κοινή θέα? Να το κάνω έντιτ στο αρχικό μου πόστ και να φαίνεται, καθώς και οι αλλαγές που θα το κάνουμε?

Kaizer π.χ ο Λόκ βαράει τον Σαγίντ όταν πάει ο Σαγίντ να επικοινωνήσει μέσω της κεραίας που εκπέμπει τα νούμερα. Η ερώτηση ''Ποιος χτύπησε τον Σαγίντ και γιατί?'' δεν θα απαντηθεί κατευθείαν, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να φτάσουμε στο συγκεκριμένο επεισόδιο για να την απαντήσουμε ???

Δημοσ.

Ναι βασικα θα εχει spoiler για μελλοντικα επισοδεια?

Πχ εγω δεν εχω δει την 3η σεασον και ρωταω κατι για την πρωτη, θα πατε και θα πειτε '''στην 4η σεασον ετσι και αλλιως πεθαινει αυτος'' :P

Δημοσ.

Οχι, αυτο λεω, οποιος ξερει 3 σεζον πριν την απαντηση το λεει.

Ακομα και αν μπορουσες να κανεις καθε μερα edit το αρχικο σου ποστ ωστε να κανεις attached καθε φορα το ανανεωμενο spreadsheet δεν υποστηριζεται νομιζω στους τυπους που σηκωνει ως attachment το φορουμ

Ασε που εχει πολλες καρτελες

\

Τι σε αγχωνει?Ενα λινκ ειναι οπως ενα βιντεο στο youtube

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:02 ----------

Ναι βασικα θα εχει spoiler για μελλοντικα επισοδεια?

Πχ εγω δεν εχω δει την 3η σεασον και ρωταω κατι για την πρωτη, θα πατε και θα πειτε '''στην 4η σεασον ετσι και αλλιως πεθαινει αυτος'' :P

Οχι αν δεν ειναι ερώτηση

Ναι αν ειναι ερωτηση

Δηλαδη κανεις δεν θα σου πει τι θα γινει

Αν ομως εχεις δει μεχρι την 3η και εχεις απορια για κατι που εγινε πχ στην 2η και η απαντηση ειναι στην 4η τοτε ναι, θα σου πουμε την απαντηση(ΚΑΙ ΜΟΝΟ την απαντηση)

Μπορεις πάντα να μην ρωτάς κατι αν φοβασαι οτι θα σου απαντησουμε με spoiler ή ακομα μπορεις να ρωτας, θα απανταμε αλλα δεν θα τα διαβαζεις. Μολις τελειωσεις, γυρνας πισω, μαζευεις τις απαντησεις και τις κανεις c/p στο excel

Αλλα η λογικη νομιζω ειναι απλη

Αν εχεις απορια πχ ποιος χτυπησε τον Σαγιντ που λεει ο αλλος και δεν θες να μαθεις οτι ηταν ο Λοκ γιατι θα σε σποιλεριασουμε...ε μην ρωτας:-)

Δημοσ.

Πώς διάβολο θα κάνουμε την ανασκόπηση χωρίς τον πρωτομάστορα..? Τι κάνει λάθος ο άνθρωπoς και είναι banned μέρα παρα μέρα; Αθλητικά;

Λίβ κάιζερ αλόουν μέχρι το φινάλε του λόστ :P

Θα προσπαθήσω να κάνω λίγο πιο ανθρώπινο το layout αν και απο ότι βλέπω οι επιλογές μορφοποίησης δυστυχώς είναι ελάχιστες :\

Δημοσ.

Ορίστε, συνωμοτεί το σύμπαν.

Τον βλέπω τα ξημερώματα online, του στέλνω pm με την (υπό πολλές επιφυλάξεις συμμετοχή μου), μέχρι να το στείλω είχε βγει, και σήμερα είναι μπαναρισμένος ο θεούλης!

:lol:

Δημοσ.

Πάει καταστραφήκαμε. Ο άνθρωπος που θα έκανε το 50% των ερωτήσεων έφυγε. Ποιος θα ρωτάει τα αυτονόητα τώρα?

Ποιος τον μπάναρε και γουάι ??? Νταζ ένιμπαντι νόου ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...