ANHLIKOS Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Κριμα για μας, γιατί αυτοί τα χρήματά τους τα έβγαλαν.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Τι στο καλό μπορεί να σας χάλασε στο extra, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω. Αποδίδω τα σχόλια σας στη γενικότερη αντιπάθεια που έχετε αποκτήσει για το Lost. Ωραίες οι απαντήσεις, ειδικά όσον αφορά τον Walt, που πραγματικά είχε μείνει μετέωρος. Χάρηκα πολύ για τον τρόπο που έδωσαν τέλος στο μυστήριο του χαρακτήρα. Πολύ ικανοποιητική απάντηση, πραγματικά.
Jastonas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Τι έχετε να πείτε για την ατάκα του hurley στον walt: I need to talk to you about a job. Μήπως ο new man in charge πάει να γίνει ο walt? Όλα αυτά σε περίπτωση που συνεχιστεί πάντα...
Sellers Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Αποδίδω τα σχόλια σας στη γενικότερη αντιπάθεια που έχετε αποκτήσει για το Lost. Μην παραβλέπεις όμως και την γενική εμπάθεια σου σε κάτι που απέχει αρκετά απο το να το αποκαλέσεις ''μετριότητα''. ---------- Προσθήκη στις 03:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:04 ---------- Ωραίες οι απαντήσεις, ειδικά όσον αφορά τον Walt, που πραγματικά είχε μείνει μετέωρος. Και αν δεν άρεσε ένα πράγμα στους σεναριογράφους είναι να αφήνουν μετέωρα κάποια ζητήματα. Αντι να πουν καμια κουβέντα για τα βασικά πάλι μας πέταξαν δυο μαλακιούλες (και η μια αφορούσε τις αρκούδες) και τέλος... Sellers: Μανουελ, έχω γραμμένο σε ένα χαρτί το μυστικό της ζωής. Έχεις μόνο μια ερώτηση. Go! Manuel: Σε τι χαρτί? Α4?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Μην παραβλέπεις όμως και την γενική εμπάθεια σου σε κάτι που απέχει αρκετά απο το να το αποκαλέσεις ''μετριότητα''. Ρε συ, εμπάθεια δεν είναι το ανάποδο της αντιπάθειας. Μάλλον συνώνυμα είναι περισσότερο. Όπως και να 'χει, η έκφραση "ο Manuel έχει εμπάθεια με το Lost" είναι εντελώς λάθος. Εκτός αν δεν καταλαβαίνω κάτι σωστά στη σύνταξή σου. Όσον αφορά την "συμπάθειά" μου για το Lost (και όχι εμπάθεια) και το παρακάτω... Και αν δεν άρεσε ένα πράγμα στους σεναριογράφους είναι να αφήνουν μετέωρα κάποια ζητήματα. Αντι να πουν καμια κουβέντα για τα βασικά πάλι μας πέταξαν δυο μαλακιούλες (και η μια αφορούσε τις αρκούδες) και τέλος... ...εγώ δεν έχω παράπονο από τις απαντήσεις που δόθηκαν και από αυτές που δε δόθηκαν. Σίγουρα θα έβρισκα πολύ αρνητικό να ψαχουλέψουν τα "βασικά". Εκεί θα τσαντιζόμουν. Δε χρειάζεται να γίνεσαι πολύ σαφής σε τέτοιες ιστορίες. Πρέπει να αφήνεις τον άλλον να φτιάξει με τη φαντασία του αυτό που θέλει. Αλήθεια, εκτός από το ότι δεν άρεσαν σε αρκετούς από εσάς οι απαντήσεις, τι απορία σας έχει μείνει από τα βασικά; Γιατί εγώ για τον Walt άκουγα από πολλούς ότι "τον είπαν special" και δεν ξανα-ασχολήθηκαν. Sellers: Μανουελ, έχω γραμμένο σε ένα χαρτί το μυστικό της ζωής. Έχεις μόνο μια ερώτηση. Go! Manuel: Σε τι χαρτί? Α4? ΟΚ. Πρώτα απ' όλα, lol man! Δεύτερον, όταν κάποιος σου λέει κάνε μια ερώτηση, προφανώς δεν εννοεί ότι μπορεί να ρωτήσεις ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ θέλεις. Είναι σαν να ρωτάς κάποιον που πάει στην ηλεκτρική καρέκλα ποια είναι η τελευταία του επιθυμία. Ε, δεν μπορεί να σου απαντήσει "να ζήσω άλλα 50 χρόνια". Όπως βλέπω πάντως, στις ίδιες συζητήσεις ξαναγυρνάμε. Άρα μάλλον έχω δίκιο στο ότι το πρόβλημα δεν είναι το extra, αλλά το γενικότερο κλίμα.
Sellers Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Ρε συ, εμπάθεια δεν είναι το ανάποδο της αντιπάθειας. Μάλλον συνώνυμα είναι περισσότερο. Όπως και να 'χει, η έκφραση "ο Manuel έχει εμπάθεια με το Lost" είναι εντελώς λάθος. Εκτός αν δεν καταλαβαίνω κάτι σωστά στη σύνταξή σου. Όσον αφορά την "συμπάθειά" μου για το Lost (και όχι εμπάθεια) και το παρακάτω... Εγκω, λίγο χρόνια εντώ μπέρα, ντόρα ματαίνει ότι μπορεί από τιν γκλώσα σας. Εμπάθεια έγραψα ο μαλάκας. Συμπάθεια ήθελα να πω.
sheik Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Παντως το βιντεακι ηταν εντελως για τους answer freaks και φαινεται ειδικα απο το γεγονος οτι ασχοληθηκαν με τις αρκουδες, στις οποιες ηδη ειχαμε ξεκαθαρη απαντηση ενω καποιοι ακομα ρωτουσαν "τι διαολο κανει μια πολικη αρκουδα στο νησι". Ακομα περισσοτερο, ασχοληθηκαν με το hurley bird, το οποιο εκτος του οτι ειχα ξεχασει τελειως, δεν το θεωρουσα ποτε αξιο αναφορας. Γενικως για πρωτη φορα εδωσαν ξεκαθαρες απαντησεις σε οτι τουλαχιστον αναφερθηκαν(αρκουδες,ριψη τροφιμων,εγκυμοσυνες κλπ), κοντρα τελειως στον τροπο που δινει απαντησεις το Lost. Μια χαρα μου φανηκε σαν extra δοση, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι οντως δεν ηταν αρπαχτη για να κονομησουν ακομα περισσοτερα απο τις αγορες των πακετων dvd διοτι μη μου πει κανεις οτι το συγκεκριμενο υλικο "δεν κολλουσε" μεσα στη σειρα. Ανετα στην 5η σαιζον που ηταν αποκλειστικα Νταρμο-σαιζον, θα μπορουσαν αυτα να τα ειχαν δειξει. Ευχομαι και προσευχομαι ( ) να δουμε καποια στιγμη και μια ταινια με θεμα την Lostαρα. Ειτε στο στυλ Lost: Τα Πρωτα Χρονια ξερω γω, οπου θα απαλλαγουμε απο δικαιολογιες του στυλ "μας νοιαζουν οι χαρακτηρες" και θα ασχοληθουν πραγματικα με την πλουσιοτατη μυθολογια του νησιου, ειτε μια ξεκαθαρη συνεχεια με γεγονοτα μετα το φιναλε, στο στυλ τι εγινε επι αρχηγιας Χιουγκο, πως συνεχισαν τις ζωες τους αυτοι που εφυγαν(και πως πεθαναν κλπ). Ισως αυτο να το προτιμω κιολας, διοτι οσο το σκεφτομαι, Lost χωρις Τζακ, Κεητ, Λοκ, Μπεν, Χιουγκο κλπ δεν θα ειναι το Lost pου αγαπησα. Τι να το κανω να μου δειξουν πως χτιστηκε το αγαλμα απο ΚΑΠΟΙΟ λαο αιγυπτιακης καταγωγης που βρεθηκε στο νησι χωρις τους losties. Εκτος κι αν τον ρολο των losties τον παιξουν εξισου ενδιαφεροντες χαρακτηρες, απλα σε πολυ παρελθοντικο χρονο(ουτως η αλλως ανα τους αιωνες υπαρχουν παμπολλες ομαδες losties που βρεθηκαν στο νησι).
DeadOrganPlayer Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Εγώ πάλι όσο κι αν ήδη μου λείπει το Lost (μαζί με όλο τις συζητήσεις και θεωρίες για τη συνέχεια που έιχαμε τέτοιο καιρό) δε θα ήθελα να δώ κάποια ταινία ή κάποιο άλλο υλικό. Δε ξέρω...νομίζω ότι ο κύκλος έκλεισε και δε πρέπει να ξεχαρβαλωθεί άλλο. Περιμένω να βγεί το complete series bluray set & η Lost Encyclopedia και τέλος. Εννοείται ότι δε θα έλειπε με τίποτα από τη συλλογή μου κάτι τέτοιο
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Και μένα μου αρέσουν οι αναμνήσεις και η αίσθηση που έχω για τη σειρά τώρα. Δε θέλω να πάει παραπέρα.
Jastonas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Και μένα μου αρέσουν οι αναμνήσεις και η αίσθηση που έχω για τη σειρά τώρα. Δε θέλω να πάει παραπέρα. Εντάξει λοιπόν. Όταν βγει lost S07E01 εσείς να μην το δείτε :ΡΡΡ
PCM Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 ‘Lost’ DVD Extra: Squirrel Baby [ame]http://www.youtube.com/watch?v=BYoGskl_tBY&feature=player_embedded[/ame]
DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μια πολύ ενδιαφέρουσα (κατά τη γνώμη μου) ανάλυση της σειράς. http://pigkouinos.blogspot.com/2010/05/lost.html
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Lost Mysteries & Answers. Από κάποιον Mark που κάθησε και σημείωσε τα μύστηρια σε κάθε επεισόδιο και το πότε απαντήθηκαν (αν απαντήθηκαν). Συνολικά έχουμε τα εξής στατιστικά. Season 1 has 80 total mysteries, 6 unanswered mysteries Season 2 has 106 total mysteries, 17 unanswered mysteries Season 3 has 101 total mysteries, 16 unanswered mysteries Season 4 has 135 total mysteries, 28 unanswered mysteries Season 5 has 148 total mysteries, 38 unanswered mysteries Season 6 has 93 total mysteries, 22 unanswered mysteries LOST, in total, had 663 total mysteries, 536 answered mysteries, and 127 unanswered mysteries. πηγή: darkufo Lost+-+Mysteries+and+Answers.zip
hanzo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Καλά ρε τι έκανε το άτομο . Πωωωω μιλάμε για αρρώστια !!!
Cue Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Βγάλτε το ποσοστό γιατί δε νοιώθω. Ε αυτό το ποσοστό των απαντήσεων που δε δώθηκαν παίζει να αποτελεί το 80% του συνολικού Lost.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.