katergaris79 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Ε μα ρε κατεργάρη, το ίδιο λέμε. Εμένα αυτού του είδους η απάτη δεν μου άρεσε, ότι ρίχναν ανούσια εν τέλει και άσχετα cliffhangers για να κρατήσουν το κοινό της σειράς από σεζόν σε σεζόν, χωρίς όλα όσα λένε και το hype να δικαιολογηθεί ποτέ, για να σκάσει σαν μια φούσκα στο τέλος των 6 χρόνων. Λες μέσες άκρες αυτό που είπα και εγώ νωρίτερα, έπαιξαν το παιχνίδι με τα μεγάλα φινάλε που γινόταν πάντα κάτι κοσμοϊστορικό, εν τέλει για να ανανεώσουν την τηλεθέαση και όχι επειδή εντασσόταν σε κάποιο σεναριακό πλάνο. Και όχι μόνο τα φινάλε βέβαια, κάθε μικρή λεπτομέρεια από όλες τις σεζόν που υποτίθεται ότι ήταν πολύ σύμπτωση για να είναι σύμπτωση, μετά άλλες συσχετίσεις, μετά αριθμοί, μπλα μπλα μπλα, και εν τέλει μόνο το 10% όλων αυτών ήταν χρήσιμη πληροφορία που θα χρησιμοποιούσα αν ήθελα να εξηγήσω σε κάποιον τι έγινε στο Lost, από την αρχή μέχρι το τέλος. Μα γιατί το βλέπεις ως απάτη; Το μεγαλύτερο cliffhanger ήταν (κατά τη γνώμη μου) το φινάλε της 3ης σεζόν. Ο Τζακ και η Κέιτ στο LA. Και τελικά το όλο θέμα ήταν ότι κατάφεραν με ΚΑΠΟΙΟ τροπο ΚΑΠΟΙΑ στιγμή και έφυγαν. ΟΚ σίγα το θέμα; Κατάλαβες πού το πάω; Αν το δούμε έτσι μπορούμε να ακυρώσουμε τα πάντα. Εκτός όμως από τη στιγμή που με έπιασαν μαλάκα να κοιτάω με ανοιχτό το στόμα την όθονη στο τέλος του επεισοδίου. Κι ΕΚΕΙ είναι το κλειδί. Όταν είπε η Κέιτ το μωρό "της" Άαρον, όταν είδαμε τον Λοκ στο φέρετρο, όταν η Ναόμι τους είπε οτι είναι "νεκροί" μας άφηναν με τεράστια αγωνία. Κι όμως τελικά η Κέιτ απλώς πήρε το μωρό, ο Λοκ γύρισε και πέθανε και το αεροπλάνο ήταν fake. Πήραμε απαντήσεις που δε μας πέταξαν απ'την καρέκλα μας κι όμως πήγαν την ιστορία παρακάτω και έδεσαν ακόμη περισσότερο το μύθο. ---------- Προσθήκη στις 13:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:45 ---------- Θα πάω να τα πω και στους σεναριογράφους μετά. Φιλικά όλα τούτα ε... :lol::lol:
guido Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Εδώ θα ήθελα κάποια παραδείγματα αν γίνεται. Δεν ξέρω ποιές απαντήσεις έχεις διαβάσει αλλά πάρα πολλοί έχουν δώσει τόσο καλές απαντήσεις που συμπληρώνουν το μύθο 100%. Ολη το ζουμί ειναι στο Bold Συγνώμη αλλά βλέπαμε μια σειρά . Τις απαντήσεις περιμένω να τις δω , Είτε με άμεσο τρόπο, είτε με έμμεσο , είτε συνδυάζοντας στοιχεία είτε είτε. Από την στιγμή που δεν τις "βλέπουμε" , δεν με ενδιαφέρει το πόσο καλή "απάντηση" δίνει ο καθένας . Γιατί δεν είναι απάντηση , είναι θεωρία . Και θεωρίες για πράγματα που όπως φαίνεται δεν υπάρχει απάντηση ουτε στο μυαλό των δημιουργών του Lost , έχουν ελάχιστη σημασία , όσο γαμάτες και αν ειναι.
gamanos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Ναι , προσπαθώ να σε τραβήξω έξω από το κουκούλι του καθρέφτη σου
katergaris79 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Ολη το ζουμί ειναι στο Bold Συγνώμη αλλά βλέπαμε μια σειρά . Τις απαντήσεις περιμένω να τις δω , Είτε με άμεσο τρόπο, είτε με έμμεσο , είτε συνδυάζοντας στοιχεία είτε είτε. Από την στιγμή που δεν τις "βλέπουμε" , δεν με ενδιαφέρει το πόσο καλή "απάντηση" δίνει ο καθένας . Γιατί δεν είναι απάντηση , είναι θεωρία . Και θεωρίες για πράγματα που όπως φαίνεται δεν υπάρχει απάντηση ουτε στο μυαλό των δημιουργών του Lost , έχουν ελάχιστη σημασία , όσο γαμάτες και αν ειναι. Δηλαδή όλες οι ταινίες, οι σειρές, τα βιβλία που κατά καιρούς έχουν αφήσει τον κόσμο να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα αυτομάτως ακυρώνονται κατά τη γνώμη σου; Και ΟΚ ας δεχτώ οτι ακυρώνεις το τέλος τους, ακυρώνεις και το ταξίδι που έκανες για να φτάσεις στο τέλος;;; Διαφωνούμε 100%.
guido Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 ειναι τελείως διαφορετικές περιπτώσεις αυτό που λες. άλλο να σε αφήσει με ερωτηματικά και να μην σου προσφέρει στο πιάτο το νόημα της μια ταινία , και άλλο να μην υπάρχει νόημα στο 90% όσων έβλεπες στους μισούς κύκλους. To ιδιο το τέλος του lost ακυρώνει το ταξίδι , όχι εγώ.
katergaris79 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 ειναι τελείως διαφορετικές περιπτώσεις αυτό που λες. άλλο να σε αφήσει με ερωτηματικά και να μην σου προσφέρει στο πιάτο το νόημα της μια ταινία , και άλλο να μην υπάρχει νόημα στο 90% όσων έβλεπες στους μισούς κύκλους. To ιδιο το τέλος του lost ακυρώνει το ταξίδι , όχι εγώ. Ειλικρινά ακόμη δεν μπορώ να μπω στη λογική όσων πιστεύουν οτι το 90% δεν είχε νόημα κι από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί ένας άνθρωπος να μου πει ποιό είναι αυτό το 90% δεν μπορώ να συνεχίσω τη κουβέντα μιλώντας αόριστα. Το μόνο κομμάτι που θα μπορούσε κάποιος να πει οτι αν το αφαιρέσεις δε θα πειραχτεί το στόρυ, είναι το "alternative timeline". Που μπορεί όντως να μην ήταν κομμάτι της ιστορίας, ήταν όμως 100% δεμένο με τη φολοσοφία της σειράς.
konnak Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Ναι , προσπαθώ να σε τραβήξω έξω από το κουκούλι του καθρέφτη σου Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που είσαι τόσο επιθετικός ή είναι από φυσικού σου;
gamanos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μόνο σε αυτούς που λένε για μένα αστήρικτα πράγματα από την απολύτως αποκλειστική και υποκειμενική θεώρηση ΤΟΥΣ. (έλεος, ο τύπος που το έγραψε δεν πρέπει να έχει κάνει καν βασική φυσική... Ούτε καν magnetic bubble ρε αδερφέ!). Ακόμα περιμένω μνα μου πεις πού είδες εσύ κάτι για magnetic bubble, έτσι, για να με βγάλεις από την πλάνη μου. και το επιχειρηματολογεί λέγοντας: Τρέμουν τα κόκαλα του ΑϊνστάινΕγώ τουλάχιστον δε τη θεωρώ απάντηση τη θεωρώ ηλιθιότητα Μία λέξη κλειδί: "υπεράνω" τα δικά μου στάνταρ Αν βγάλεις το πρώτο πρόσωπο, μπορεί να καταλάβεις ότι η σειρά δεν απευθυνόταν σε εσένα μόνο και άρα δεν όφειλε να απαντήσει με βάση τα δικά σου στάνταρ.Αυτό εννοώ με το "καθρέφτη σου" αν και η αλήθεια είναι ότι διαβάζεται πιο επιθετικό από ότι είναι. Η πλάκα είναι ότι στο βάθος δεν διαφωνούμε, ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ , να υπήρχε πιο πολύ βάθος και συνοχή, αλλά take it or leave it στο κάτω κάτω είναι ένα ΤV SHOW. Απλώς αυτό που εσύ λες σαν χαμηλά στάνταρ ικανοποίησης, εγώ το βλέπω σαν "Κανένας κερατάς δε θα με κοροιδεύει μες τα μούτρα μου" ,γι' αυτό θα πάρω ότι έχει να μου δώσει και θα συνεχίσω. Μόνο με το X-Files και το Lost έψαξα παραπάνω για κάτι που υποννοούνταν απλώς σ' αυτήν την ρημάδα την οθόνη και τα κέρδη από τη Λοσταρα σε θέματα φυσικής και μαθηματικών και mind games είναι ανυπολόγιστα. Τώρα αν εγώ μείνω εκεί, κακό δικό μου.
konnak Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μόνο σε αυτούς που λένε για μένα αστήρικτα πράγματα από την απολύτως αποκλειστική και υποκειμενική θεώρηση ΤΟΥΣ. Μετά το φινάλε αν προσέξεις δεν έχω κάτσει να αναλύσω την κοσμοθεωρία του LOST (εννοώντας την θεωρία/ιστορία του κόσμου του LOST) γιατί θεωρώ ότι δεν υπήρξε ποτέ ενιαίο και συγκεκριμένο (και στιβαρό) πλάνο από τους δημιουργούς. Άποψή μου, ναι. Τι εννοείς λένε αστήρικτα πράγματα; Δεν είμαι εγώ αυτός που ανέβασε ποστ στο blog του με τίτλο "οι απαντήσεις του LOST", επειδή παρατέθηκε εδώ σχολίασα ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία από τη σειρά που να συνηγορούν στις περισσότερες από αυτές. Ως εκ τούτου, είναι υποθέσεις και μάλιστα πολύ τραβηγμένες οι περισσότερες. Μετά, έκανα ένα βήμα παραπέρα και έκρινα τις περισσότερες απαντήσεις ως ηλίθιες, πάλι δικαίωμά μου νομίζω, όπως πχ. το θέμα με την πορεία και τον θάνατο του Jacob, το οποίο, όπως λες, ούτε εσένα καλύπτει. Να σημειώσω εδώ, και σε απάντηση κάποιου προηγουμένως που λέει ότι μπορεί να κάτσει κάποιος φαν και να βρει ικανοποιητικές απαντήσεις σε πολλά αναπάντητα από τη σειρά ερωτήματα, ότι το να δίνεις σε κάθε ερώτημα μια απάντηση, ηλίθια ή έξυπνη, κάτω από δική σου αναζήτηση - έστω, είναι δυνατό. Όμως αυτό δεν αναιρεί ότι οι σεναριογράφοι πιθανότατα δεν είχαν ιδέα (γιατί αν είχαν θα υπήρχαν στοιχεία στη σειρά που να στηρίζουν μια τέτοια τραβηγμένη υπόθεση). Ειδικά δε αν σκεφτείς ότι όλες αυτές οι "απαντήσεις" δεν συνδυάζονται μεταξύ τους, είναι ανεξάρτητη η μία από την άλλη, δεν υπάρχει δηλαδή ΕΝΙΑΙΟ πλάνο θεώρησης της σειράς και εξήγησής της, καταλαβαίνεις ότι το πιο πιθανό είναι να μην υπήρξαν ποτέ στο μυαλό αυτών που το έγραψαν. Αυτό λοιπόν είναι και το point μου, ότι οι σεναριογράφοι μας πήγαιναν επεισόδιο με επεισόδιο, φινάλε με φινάλε, μυστήριο με μυστήριο, χωρίς να έχουν στο μυαλό τους να εντάξουν το κάθε στοιχείο που έδειχναν σε ένα συγκεκριμένο πλάνο, αλλά για να ανεβάσουν και να διατηρήσουν την τηλεθέαση. Με αποτέλεσμα, όταν αναπόφευκτα έπρεπε να το τελειώσουν, να καταλήξουμε σε μία άνευρη και τελείως χαζή τελευταία σεζόν με πηγές του φωτός, μαγικά κρασιά, θεούς και δαίμονες. Ακόμα περιμένω μνα μου πεις πού είδες εσύ κάτι για magnetic bubble, έτσι, για να με βγάλεις από την πλάνη μου. Σε επεισόδιο; Πουθενά. Μόνο ο Φάραντεϊ είχε πει ότι το φως φαίνεται να μη διαχέεται σωστά και στην πρεμιέρα του 5ου κύκλου ότι "we must have been inside the radius". Η magnetic bubble ήταν υπόθεση πολλών από μας και πολλών θεωριών, από την 2η κιόλας σεζόν, με βάση τον ηλεκτρομαγνητισμό του νησιού και το Casimir effect, που προσπαθούσαμε να εξηγήσουμε γιατί το νησί είναι αόρατο στον έξω κόσμο. και το επιχειρηματολογεί λέγοντας: Αυτά που αναφέρεις δεν είναι επιχειρήματα, είναι σχόλια. Αυτό είπα και στον Manuel παραπάνω. Αν βγάλεις το πρώτο πρόσωπο, μπορεί να καταλάβεις ότι η σειρά δεν απευθυνόταν σε εσένα μόνο και άρα δεν όφειλε να απαντήσει με βάση τα δικά σου στάνταρ.Αυτό εννοώ με το "καθρέφτη σου" αν και η αλήθεια είναι ότι διαβάζεται πιο επιθετικό από ότι είναι. Η πλάκα είναι ότι στο βάθος δεν διαφωνούμε, ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ , να υπήρχε πιο πολύ βάθος και συνοχή, αλλά take it or leave it στο κάτω κάτω είναι ένα ΤV SHOW. Απλώς αυτό που εσύ λες σαν χαμηλά στάνταρ ικανοποίησης, εγώ το βλέπω σαν "Κανένας κερατάς δε θα με κοροιδεύει μες τα μούτρα μου" ,γι' αυτό θα πάρω ότι έχει να μου δώσει και θα συνεχίσω. Μόνο με το X-Files και το Lost έψαξα παραπάνω για κάτι που υποννοούνταν απλώς σ' αυτήν την ρημάδα την οθόνη και τα κέρδη από τη Λοσταρα σε θέματα φυσικής και μαθηματικών και mind games είναι ανυπολόγιστα. Τώρα αν εγώ μείνω εκεί, κακό δικό μου. Το ξέρω ότι δεν απευθυνόταν σε εμένα, αλλά εδώ δεν έχουμε θέμα ότι δεν απάντησαν όπως θα ήθελα εγώ αλλά όπως θα ήθελαν κάποιοι άλλοι, εδώ έχουμε θέμα ότι δεν απάντησαν καν. Και εγώ το αποδίδω στο ότι δεν είχαν ιδέα εν τέλει (όπως λέω παραπάνω), ο katergaris διαφωνεί. Αλλά μπορούμε να συμφωνούμε ότι σε κάποια θέματα θα διαφωνούμε με ηρεμία. Επενέβην στο σημείο που όταν παρατέθηκε το εν λόγω link, κάποιοι έσπευσαν να πουν "ναι ρε γαμώτο, δίκιο έχει, δεν τα είχα σκεφτεί αυτά, δεν το είχα δει, κτλ". Ε, μπήκα από περιέργεια να το διαβάσω και λέω "πλάκα κάνουν;" και κάπου εδώ νομίζω κλείνει ο κύκλος. Φίλοι;
DeadOrganPlayer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 @gamanos Οι απογοητευμένοι πρώην φανς έχουν ένα κοινό σημείο. Όντας οργισμένοι για την "εξαπάτηση" την οποία θεωρούν ότι υπέστησαν προσπαθούν να μειώσουν όλους εκείνους τους οποίους η σειρά συνεχίζει και αρέσει. Δηλώσεις του στύλ "απορώ με τα standards αυτών που τους άρεσε" ή "πρέπει κανείς να είναι χαζός για να δέχεται τέτοιες εξηγήσεις" μόνο αυτό δείχνουν. Κάποτε έπεφτα κι εγώ στη παγίδα και γινόμουν επιθετικός απέναντί τους, πλέον αδιαφορώ και συζητώ με αυτούς που θέλουν να συζητήσουν για τη σειρά. Σου προτείνω να κάνεις το ίδιο. Εδώ βρήκαν ευκαιρία να κράξουν επειδή κάποιος blogger έδωσε κάποιες πιθανές και κατά τη δική του εκτίμηση απαντήσεις. Δε μιλάμε για κάποιες επίσημες απαντήσεις από κάποιο podcast ή κάποια επίσημα χείλη αλλά για κάποιες απόψεις ενός βlogger (επαναλαμβάνω). Ναί κάποιοι βρήκαν ενδιαφέρουσες τις απαντήσεις. Μερικές ίσως και να τους κάλυψαν...Τόσο πολύ πειράζει? Ή δεν πειράζει γιατί απλά αυτοί έχουν χαμηλά στάνταρντ? Έλεοστ!!!! (που λένε και κάποιοι ) Έφτασαν στο σημείο να ειρωνεύονται για το πόσοι Αιγυπτιοι χρειάζονται για να φτιάξουν το άγαλμα! Τόσο αστείο! Και τους Αιγύπτιους να τους έδειχνες μετά θα τους ενοχλούσε που βρήκαν τα υλικά! Μετά θα έπρεπε να μας δείξουν και που μένανε αλλά και τι τρώγανε. Αν τους δείχνανε και αυτά θα έπρεπε να τους δείξουν και που χέζουνε! Τόσο αστείο πραγματικά! Φιλικά πάντα.
konnak Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Βασικά δεν είναι κακό να έχει κάποιος πιο χαμηλά στάνταρ από κάποιον άλλο σε τηλεοπτικές σειρές. Σοβαρά το λέω. Δέχομαι απόλυτα επιχειρήματα του στυλ "όταν είσαι χώμα από τη δουλειά μπορεί να θες να δεις κάτι να περάσει η ώρα χωρίς πολλά πολλά" - δεν λέω ότι ισχύει για το (καλό ή κακό, έξυπνο ή χαζό) Lost, απλά εξηγώ ότι δεν θεωρώ αυτό που έχω πει περί χαμηλών στάνταρ είναι υποτιμητικό προς άλλους. Και ο tzinos πχ. έχει πολύ ψηλά στάνταρ για σειρές - δεν έχει αφήσει σειρά για σειρά άθαυτη, lol - δε νομίζω ότι το κάνει για να την "πει" σε άλλους, απλά αυτά βλέπει αυτά λέει. Και πραγματικά είναι πολύ πιο χρήσιμος για μένα από όλα τα εκάστοτε τραλαλο τραλαλα fanboys (για να σε προλάβω, δεν λέω για άτομα από εδώ, αλλά πραγματικά αν έχεις διαβάσει ένα ξένο φόρουμ ή το φόρουμ του GreekTVsubs - που έμπαινα παλαιότερα για υπότιτλους - θα τα έχεις διακρίνει και εσύ) γιατί μπορώ να καταλάβω αν μια σειρά που δεν έχω δει θα με ενδιαφέρει ή όχι. Και λέω για τις απαντήσεις ότι είναι ηλίθιες γιατί έτσι πιστεύω. Όταν στο ΑΜΑΝ έλεγαν "γιατί έχει αθηναϊκές πινακίδες" γελάγαμε όλοι. Μα και οι εν λόγω απαντήσεις τέτοιες είναι. Γιατί δεν χρειάζεται πορεία; Γιατί πέθανε ο Jacob. Γιατί ο Walt έχει δυνάμεις; Γιατί είναι special. Γιατί είναι special; Γιατί έχει δυνάμεις. Επαναλαμβάνω ότι δεν το λέω για να χαρακτηρίσω χρήστες - για την ακρίβεια οι μόνοι χαρακτηρισμοί που έχω δει να πέφτουν προς χρήστες είναι από άτομα που σχολίαζαν άτομα που έκαναν κριτική. Τέλος πάντων, νομίζω το κλείσαμε και αυτό.
guido Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 @gamanosΟι απογοητευμένοι πρώην φανς έχουν ένα κοινό σημείο. Όντας οργισμένοι για την "εξαπάτηση" την οποία θεωρούν ότι υπέστησαν προσπαθούν να μειώσουν όλους εκείνους τους οποίους η σειρά συνεχίζει και αρέσει. Δηλώσεις του στύλ "απορώ με τα standards αυτών που τους άρεσε" ή "πρέπει κανείς να είναι χαζός για να δέχεται τέτοιες εξηγήσεις" μόνο αυτό δείχνουν. Κάποτε έπεφτα κι εγώ στη παγίδα και γινόμουν επιθετικός απέναντί τους, πλέον αδιαφορώ και συζητώ με αυτούς που θέλουν να συζητήσουν για τη σειρά. Σου προτείνω να κάνεις το ίδιο. Εδώ βρήκαν ευκαιρία να κράξουν επειδή κάποιος blogger έδωσε κάποιες πιθανές και κατά τη δική του εκτίμηση απαντήσεις. Δε μιλάμε για κάποιες επίσημες απαντήσεις από κάποιο podcast ή κάποια επίσημα χείλη αλλά για κάποιες απόψεις ενός βlogger (επαναλαμβάνω). Ναί κάποιοι βρήκαν ενδιαφέρουσες τις απαντήσεις. Μερικές ίσως και να τους κάλυψαν...Τόσο πολύ πειράζει? Ή δεν πειράζει γιατί απλά αυτοί έχουν χαμηλά στάνταρντ? Έλεοστ!!!! (που λένε και κάποιοι ) Έφτασαν στο σημείο να ειρωνεύονται για το πόσοι Αιγυπτιοι χρειάζονται για να φτιάξουν το άγαλμα! Τόσο αστείο! Και τους Αιγύπτιους να τους έδειχνες μετά θα τους ενοχλούσε που βρήκαν τα υλικά! Μετά θα έπρεπε να μας δείξουν και που μένανε αλλά και τι τρώγανε. Αν τους δείχνανε και αυτά θα έπρεπε να τους δείξουν και που χέζουνε! Τόσο αστείο πραγματικά! Φιλικά πάντα. το ποστ σου ξεκινάει με το ότι σε όσους δεν άρεσε το φινάλε προσπαθούν να μειώσουν τους άλλους .... και καταλήγεις να με ειρωνεύεσαι και να χαρακτηρίζεις αστεία αυτά που λέω για τους αιγυπτιους . φιλικά πάντα είσαι γτπ το καταλαβαίνεις ε; δεν νομίζω πέρα απο την διαφωνία μου με τον Manuel επί της ουσίας να τον πρόσβαλα πουθενα για αυτά που πιστεύει, όπως κάνεις εσύ αν υπάρχει κατι αστείο είναι το όλο Post σου.
yannis27gr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Βασικά δεν είναι κακό να έχει κάποιος πιο χαμηλά στάνταρ από κάποιον άλλο σε τηλεοπτικές σειρές. Σοβαρά το λέω. Δέχομαι απόλυτα επιχειρήματα του στυλ "όταν είσαι χώμα από τη δουλειά μπορεί να θες να δεις κάτι να περάσει η ώρα χωρίς πολλά πολλά" - δεν λέω ότι ισχύει για το (καλό ή κακό, έξυπνο ή χαζό) Lost, απλά εξηγώ ότι δεν θεωρώ αυτό που έχω πει περί χαμηλών στάνταρ είναι υποτιμητικό προς άλλους. Και ο tzinos πχ. έχει πολύ ψηλά στάνταρ για σειρές - δεν έχει αφήσει σειρά για σειρά άθαυτη, lol - δε νομίζω ότι το κάνει για να την "πει" σε άλλους, απλά αυτά βλέπει αυτά λέει. Και πραγματικά είναι πολύ πιο χρήσιμος για μένα από όλα τα εκάστοτε τραλαλο τραλαλα fanboys (για να σε προλάβω, δεν λέω για άτομα από εδώ, αλλά πραγματικά αν έχεις διαβάσει ένα ξένο φόρουμ ή το φόρουμ του GreekTVsubs - που έμπαινα παλαιότερα για υπότιτλους - θα τα έχεις διακρίνει και εσύ) γιατί μπορώ να καταλάβω αν μια σειρά που δεν έχω δει θα με ενδιαφέρει ή όχι. Και λέω για τις απαντήσεις ότι είναι ηλίθιες γιατί έτσι πιστεύω. Όταν στο ΑΜΑΝ έλεγαν "γιατί έχει αθηναϊκές πινακίδες" γελάγαμε όλοι. Μα και οι εν λόγω απαντήσεις τέτοιες είναι. Γιατί δεν χρειάζεται πορεία; Γιατί πέθανε ο Jacob. Γιατί ο Walt έχει δυνάμεις; Γιατί είναι special. Γιατί είναι special; Γιατί έχει δυνάμεις. Επαναλαμβάνω ότι δεν το λέω για να χαρακτηρίσω χρήστες - για την ακρίβεια οι μόνοι χαρακτηρισμοί που έχω δει να πέφτουν προς χρήστες είναι από άτομα που σχολίαζαν άτομα που έκαναν κριτική. Τέλος πάντων, νομίζω το κλείσαμε και αυτό. +1 Συνολικά +1000 το σχόλιο για τον τζίνο
DeadOrganPlayer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 @konnak Δεν είναι έτσι και το ξέρεις. Με ποιο δικαίωμα ορίζεις εσύ (ο οποιοσδήποτε εσύ) ότι ο άλλος έχει χαμηλά στάνταρντ επείδη του αρέσει το Lost. Σύμφωνοι, μερικά πράγματα είναι περισσότερο αντικειμενικά από υποκειμενικά, για παράδειγμα αν κάποιος σου πει ότι το ρετιρέ είναι μια απίστευτα ποιοτική σειρά και η Κατερινα Γιουλάκη θα έπρεπε να γύριζει ταινίες στο Hollywood μπορείς να πεις με ασφάλεια ότι έχει πολύ χαμηλά στάνταρντ. Στη περίπτωση του Lost όμως και από τη στιγμή που βλέπεις ότι η κοινή γνώμη είναι διχασμένη, δεν μπορείς να βάζεις ταμπέλες σε αυτούς που τους άρεσει. Αν οι μηδενιστηκές κριτικές του tzinou εσένα σε βοηθάνε δικαίωμά σου, το να θάβεις τα πάντα όμως είναι εξίσου τραγικό με το να αποθεώνεις τα πάντα. Μου θυμίζει το Γεωργίου που αν δε κράξει η εκπομπή του δε θα πάει καλά. Και καλά έχει άποψη αλλά αυτό που έχει καταφέρει είναι να γίνει γραφικός (ο Γεωργίου). Άρα λοιπόν το πρόβλημα δεν είναι αν είναι κακό κάποιος να έχει χαμηλά στάνταρντ (που φυσικά δεν είναι) αλλά με ποιο δικαίωμα χαρακτηρίζεις έτσι κάποιον που του αρέσει η σειρά. @guido Δε κατάλαβες τίποτα ε? Δε πειράζει, μέχρι εκεί που πάει ο καθένας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.