Προς το περιεχόμενο

Lost: Η Μεγάλη Ανασκόπηση (spoilers ARE included)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eγω εννοειτε ειμαι μεσα, απλα υπαρχει ενα θεματακι.

Ειμαι στο χωριο τωρα και εχω ξεμεινει με το laptop ενω τα επεισοδια τα εχω στο desktop.

Μη μου αγχωνεστε ομως, τα θυμαμαι απ'εξω ολα, θα συμμετεχω κανονικα :-)

Δεν εχω καταλαβει βεβαια αυτο με το spreadsheet.Πως θα εχουμε προσβαση σε δαυτο?

Πρεπει να φτιαξουμε gmail?

• Απαντ. 556
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν εχω καταλαβει βεβαια αυτο με το spreadsheet.Πως θα εχουμε προσβαση σε δαυτο? Πρεπει να φτιαξουμε gmail?

Για αυτό πιστεύω χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση απ οτον kaizer...

So far: Sellers, Kaizer, Anhlikos, Sweet Dreams, Harkon, Imr, Manuel, Klainmaingr, Cue, Vaso7, Empire 21, Foxplayer, Sheik, και Tzinaki το οποίο μάλλον θα συμμετέχει απο κοινού με τον δικό μου λογαριασμό μιας και στον δικό της μπαίνει σπάνια...

Δημοσ.

Πάντως μπράβο σας που σας αρέσει τόσο πολύ και καταπιάνεστε και με την περαιτέρω ανάλυση του θέματος βοηθώντας και άλλους που την παρακολουθούν. Εγώ έκατσα με το ζόρι και είδα 2,5 σεζόν για να δω τι είναι. Αφού λένε "όλοι" ότι είναι καλό θα προσπαθήσω να το δω. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι από τις ποιο χαζές σειρές που έχω παρακολουθήσει. Μέχρι 2 άντε βαριά 3 σεζόν έπρεπε να είναι.

Δημοσ.
Εγώ έκατσα με το ζόρι και είδα 2,5 σεζόν για να δω τι είναι. Αφού λένε "όλοι" ότι είναι καλό θα προσπαθήσω να το δω.

Σιγά μωρέ, μην κάτσεις να την δείς και με το ζόρι.

Αφού είδες 2,5 σεζόν και δεν σου άρεσε, το παρατάς και τελειώνει το θέμα. Είδες ένα πολύ μεγάλο μέρος του οπότε αν δεν σου άρεσε μέχρι εκεί δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. Όσο για το ''αφού λένε όλοι ότι είναι καλό'' δεν νομίζω ότι σημαίνει τίποτα αυτό. Γούστα, απλά! Μπορεί τα δικά σου να διαφέρουν απο τη πλειοψηφίας στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν είναι δα και κανένα κλασικό έργο... :-)

Δημοσ.

Δεν εχω καταλαβει βεβαια αυτο με το spreadsheet.Πως θα εχουμε προσβαση σε δαυτο?

Πρεπει να φτιαξουμε gmail?

Εγω προτινα gmail γιατι το document ειναι της google Και τα Invitations δουλευουν σιγουρα με gmail.99.9% δουλευουν και με αλλα mails, δεν χανουμε τιποτα να σε κανω πειραματαζωο, στειλε μου οτι mail εχεις να δουμε αν θα παρεις access

Τι παιζει με το spreadsheet

Το εχω εξηγησει αναλυτικα στην 1η σελιδα.

Παμε μια συνοψη. Ειναι κατι σαν excel της google σκεψου με το πλεονεκτημα οτι ειναι web-based. Δηλαδη δεν ειναι σε μενα, ειναι πανω στο δικτυο, αρα σου αρκει το λινκ(θα το βρεις στο 1ο ποστ μου στο τοπικ) για να το βλεπεις απο οποιοδηποτε Pc εχει προσβαση στο δικτυο. Ή μαλλον, το url του ειναι το λινκ. Για να το βλεπεις πρεπει να μου στειλεις με πμ το mail σου ωστε να σε βαλω εγω στην λιστα οσων εχουν δικαιωματα. Θα εχεις ΠΛΗΡΗ δικαιωματα, θα γραφεις, θα σβηνεις, θα αλλαζεις, θα κανεις οτι θες. Απλο?

ΥΓ. Μαγκες, το document ειναι διαθεσιμο και μπορειτε να κανετε edit!Δηλαδη, μεχρι στιγμης εγω εχω φτιαξει μια beta μορφη. Οποιος εχει ορεξη και χρονο και θελει να το κανει πιο ομορφο, να αλλαξει καποιες λεξεις, να βαλει καποιο επιπλεον sheet οτιδηποτε, μπορει ηδη να το κανει, εχετε ηδη δικαιωματα οσοι μου στειλατε το μεηλ σας. Μην περιμενετε δλδ απο εμενα να σας πω οτι ειναι ετοιμο και να το ανανεωνω.

Α, και εννοειται, οποιος κανει μια ερωτηση και παιρνει μια απαντηση μεσω αυτου του τοπικ ειναι δικια του ευθυνη να την προσθετει και στο spreadsheet

Δημοσ.
Εγώ έκατσα με το ζόρι και είδα 2,5 σεζόν για να δω τι είναι. Αφού λένε "όλοι" ότι είναι καλό θα προσπαθήσω να το δω. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι από τις ποιο χαζές σειρές που έχω παρακολουθήσει. Μέχρι 2 άντε βαριά 3 σεζόν έπρεπε να είναι.

Requesting ένα ban για τον κύριο. Οι λόγοι; Ανορθόγραφος, κακόγουστος και έλλειψη λογικής στο post του.

Εγώ πάλι κάθε χρόνο το καλοκαίρι ξαναβλέπω τη σειρά, συνήθως με παρέα, αλλά φέτος δε ξέρω αν θα τα καταφέρω. Good Luck σε όσους καταπιαστούν με το εγχείρημα. Αν ήμουν φοιτητής φάση ακόμα θα σας ακολουθούσα! :-)

Δημοσ.

Eκανα ενα μικρoedit στο spreadsheet(τα αλλαξα απο αγγλικα σε ελληνικα) απλα για να δω αν δουλευει κλπ, οποιος θελει το ξανα αλλαζει..

Δημοσ.

We're sorry, *****@gmail.com does not have permission to access this spreadsheet.

Τα αστεράκια μπαίνουν καθαρά για spam-mail searching bots, έχω στείλει κανονικά το mail στον kaizer :D

Δημοσ.

Δεν μου ήρθε ποτέ invite :D

Πμ σέντ.. (είδα και στα σπάμ)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:02 ----------

edit: Οκ και σε μένα..

Δεν μου φαίνεται πρακτικό γιατί τα κελιά είναι υπερβολικά μικρά και δεν θα είναι εύκολο να διαβαστούν ερωτήσεις και απαντήσεις.. Θέλει μάλλον μεγαλύτερα κελιά σε μήκος και λίγο σε πλάτος.

Ξεθάβω τα dvd με τις πρώτες σεζόν.. Let the καταστροφή begin :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...