Προς το περιεχόμενο

Lost: Η Μεγάλη Ανασκόπηση (spoilers ARE included)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Kυριοι, μπορω να ανακοινωσω πως μετα την επαναληψη, εχω πλεον καταγεγραμμενες οτι αποριες ειχα-μαζι και καποιων αλλων

Κερναω 2 μπυρες οποιον βρει απαντησεις στις αναπαντητες ερωτησεις που υπαρχουν στο spreadsheet

http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AusqFl07yei2dHM4VXVyamZJY1ZIS3lTS2pRUEMycEE&hl=en

Βρηκα μια απαντηση , περιμενω τις μπυρες :P

Αυτο σχετικα με τον μικρο Λοκ που διαλεξε την πυξιδα, νομιζω ειχε αναφερθει παλιοτερα αλλα δεν μπηκε τελικα στο spreadsheet

(Οτι δειχνει την κλιση του Λοκ σαν ΄΄κυνηγος'' και οχι σαν αρχηγος και ηγετης των Αλλων οπως ειχε πει)

Το βαζω, με επιφυλαξη μηπως ηταν λαθος τελικα, οποτε ας σβηστει :)

• Απαντ. 556
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είδα ότι κυκλοφόρησε ήδη το recap επεισόδιο που θα προβληθεί αύριο πριν τη δίωρη πρεμιέρα.Για να δούμε αν έχει τίποτα το ενδιαφέρον...;)

edit.Μετά από ακριβώς ένα μήνα μόλις τώρα ανακάλυψα ότι υπάρχει καινούργιο θέμα για την final season.:eek:. Μα και εσείς δε λέτε τίποτα.:P

Δημοσ.
Kυριοι, μπορω να ανακοινωσω πως μετα την επαναληψη, εχω πλεον καταγεγραμμενες οτι αποριες ειχα-μαζι και καποιων αλλων

Κερναω 2 μπυρες οποιον βρει απαντησεις στις αναπαντητες ερωτησεις που υπαρχουν στο spreadsheet

http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AusqFl07yei2dHM4VXVyamZJY1ZIS3lTS2pRUEMycEE&hl=en

Να σου πω.. εγώ που έγραψα όλο τον 5ο κύκλο μόνη μου, δεν κερδίζω τίποτα???

(πίτσα και μπύρες,πράσινες κατα προτίμηση, για την προβολή! και γρήγορα παρακαλώ!!) :P

• Moderators
Δημοσ.
Τον Λοκ γιατί τον λέτε Κώστα; Είναι επίσημο ή θα μπορούσατε να τον λέτε και Μήτσο;

Τι σκέφτηκε πάλι το πανούργο μυαλό μου.

Ας πούμε ότι έχουμε τους δύο αντιπάλους. Τζέικομπ και ο άλλος ο τύπος που για να μην γράφω συνέχεια ο άλλος ο τύπος θα τον ονομάσω Κώστα. Σόου φάρ, σόου γκούντ. Και λέω τώρα ας υποθέσουμε το εξής. Ας υποθέσουμε ότι (...)

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2718399&postcount=11

Δημοσ.

Σχετικά με την απορία που λέει ότι "για ποιο λόγο ακούγονται τα νούμερα πριν από την πτώση του αεροπλάνου", μια πιθανή απάντηση είναι ότι αφού πέσανε οι μισοί στο 1977 και οι άλλοι μισοί στο 2007, ίσως εκείνη τη στιγμή (της πτώσης του αεροπλάνου) βρίσκονται κάπου στη ... μέση;

• Members
Δημοσ.
Και όταν το γράφεις θα γράφεις "Κώστας ©", ο Sellers έχει τα πνευματικά δικαιώματα.

και να συμπληρώσω επίσης ότι δεν θα μπορούσε να τον λένε Μήτσο και πως ο Sellers δεν έδωσε τυχαία αυτό το όνομα...

(άλλωστε, "everything happens for a reason" που λένε και στο χωριό μου)

Δημοσ.

Καλά ρε αλήτες μαζευτήκατε εδώ και με κοροιδεύετε για το ''Κώστας ©''? Επειδή έκανα τον χαρακτήρα πιο οικίο? Προτιμούσατε το κοινότυπο MIB? Αχάριστοι.

• Members
Δημοσ.
Καλά ρε αλήτες μαζευτήκατε εδώ και με κοροιδεύετε για το ''Κώστας ©''? Επειδή έκανα τον χαρακτήρα πιο οικίο? Προτιμούσατε το κοινότυπο MIB? Αχάριστοι.

το αντίθετο... εγώ θα απογοητευτώ αν στην 6η σαιζόν αποκαλυφθεί το όνομά του. Θα προτιμούσα να μείνει για πάντα στις συνειδήσεις μας ως ο Κώστας ©

Δημοσ.

αν κατάλαβα καλά με το excel και τις ερωτήσεις, εμείς γίνετε να το δούμε μιας και άρχισα σήμερα το lost από την αρχή για να μπω με τα μπουνια στην έκτη ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...