imr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Kυριοι, μπορω να ανακοινωσω πως μετα την επαναληψη, εχω πλεον καταγεγραμμενες οτι αποριες ειχα-μαζι και καποιων αλλων Κερναω 2 μπυρες οποιον βρει απαντησεις στις αναπαντητες ερωτησεις που υπαρχουν στο spreadsheet http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AusqFl07yei2dHM4VXVyamZJY1ZIS3lTS2pRUEMycEE&hl=en Βρηκα μια απαντηση , περιμενω τις μπυρες Αυτο σχετικα με τον μικρο Λοκ που διαλεξε την πυξιδα, νομιζω ειχε αναφερθει παλιοτερα αλλα δεν μπηκε τελικα στο spreadsheet (Οτι δειχνει την κλιση του Λοκ σαν ΄΄κυνηγος'' και οχι σαν αρχηγος και ηγετης των Αλλων οπως ειχε πει) Το βαζω, με επιφυλαξη μηπως ηταν λαθος τελικα, οποτε ας σβηστει
empire21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Είδα ότι κυκλοφόρησε ήδη το recap επεισόδιο που θα προβληθεί αύριο πριν τη δίωρη πρεμιέρα.Για να δούμε αν έχει τίποτα το ενδιαφέρον... edit.Μετά από ακριβώς ένα μήνα μόλις τώρα ανακάλυψα ότι υπάρχει καινούργιο θέμα για την final season.. Μα και εσείς δε λέτε τίποτα.
συννεφάκι Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Kυριοι, μπορω να ανακοινωσω πως μετα την επαναληψη, εχω πλεον καταγεγραμμενες οτι αποριες ειχα-μαζι και καποιων αλλων Κερναω 2 μπυρες οποιον βρει απαντησεις στις αναπαντητες ερωτησεις που υπαρχουν στο spreadsheet http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AusqFl07yei2dHM4VXVyamZJY1ZIS3lTS2pRUEMycEE&hl=en Να σου πω.. εγώ που έγραψα όλο τον 5ο κύκλο μόνη μου, δεν κερδίζω τίποτα??? (πίτσα και μπύρες,πράσινες κατα προτίμηση, για την προβολή! και γρήγορα παρακαλώ!!)
akisk Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Τον Λοκ γιατί τον λέτε Κώστα; Είναι επίσημο ή θα μπορούσατε να τον λέτε και Μήτσο;
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Τον Λοκ γιατί τον λέτε Κώστα; Είναι επίσημο ή θα μπορούσατε να τον λέτε και Μήτσο; Τι σκέφτηκε πάλι το πανούργο μυαλό μου. Ας πούμε ότι έχουμε τους δύο αντιπάλους. Τζέικομπ και ο άλλος ο τύπος που για να μην γράφω συνέχεια ο άλλος ο τύπος θα τον ονομάσω Κώστα. Σόου φάρ, σόου γκούντ. Και λέω τώρα ας υποθέσουμε το εξής. Ας υποθέσουμε ότι (...) http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2718399&postcount=11
konnak Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Και όταν το γράφεις θα γράφεις "Κώστας ©", ο Sellers έχει τα πνευματικά δικαιώματα.
συννεφάκι Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Και όταν το γράφεις θα γράφεις "Κώστας ©", ο Sellers έχει τα πνευματικά δικαιώματα. :lol:
Antonisjk Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Σχετικά με την απορία που λέει ότι "για ποιο λόγο ακούγονται τα νούμερα πριν από την πτώση του αεροπλάνου", μια πιθανή απάντηση είναι ότι αφού πέσανε οι μισοί στο 1977 και οι άλλοι μισοί στο 2007, ίσως εκείνη τη στιγμή (της πτώσης του αεροπλάνου) βρίσκονται κάπου στη ... μέση;
Members gsarig Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Members Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Και όταν το γράφεις θα γράφεις "Κώστας ©", ο Sellers έχει τα πνευματικά δικαιώματα. και να συμπληρώσω επίσης ότι δεν θα μπορούσε να τον λένε Μήτσο και πως ο Sellers δεν έδωσε τυχαία αυτό το όνομα... (άλλωστε, "everything happens for a reason" που λένε και στο χωριό μου)
Sellers Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Καλά ρε αλήτες μαζευτήκατε εδώ και με κοροιδεύετε για το ''Κώστας ©''? Επειδή έκανα τον χαρακτήρα πιο οικίο? Προτιμούσατε το κοινότυπο MIB? Αχάριστοι.
Anubis13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δεν καταλαβαινουν την συμβολη στην παραγωγη σεναριων...Ντροπη τους
Members gsarig Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Members Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Καλά ρε αλήτες μαζευτήκατε εδώ και με κοροιδεύετε για το ''Κώστας ©''? Επειδή έκανα τον χαρακτήρα πιο οικίο? Προτιμούσατε το κοινότυπο MIB? Αχάριστοι. το αντίθετο... εγώ θα απογοητευτώ αν στην 6η σαιζόν αποκαλυφθεί το όνομά του. Θα προτιμούσα να μείνει για πάντα στις συνειδήσεις μας ως ο Κώστας ©
Toufas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 αν κατάλαβα καλά με το excel και τις ερωτήσεις, εμείς γίνετε να το δούμε μιας και άρχισα σήμερα το lost από την αρχή για να μπω με τα μπουνια στην έκτη ?
KaizerSoze Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Στειλε πμ με το email σου να σου δωσω access
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.