Προς το περιεχόμενο

Lost: Η Μεγάλη Ανασκόπηση (spoilers ARE included)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1. Αυτο για τον Κωστα και τον Τζεικομπ το λεω καιρο. Δεν το κοβω οτι ειναι Κακος ο Κωστας. Ισως ειναι αλλα αν βγει κακος ο Τζεικομπ δεν θα ξαφνιαστω

2. Τι σκατα ρολο θα παιξει το μουλικο ο Ααρον?Σαν να τον εχουμε ξεγραψει ενω 4 σεζον ηταν το secret key του μυστηριου

3. Η μεγαλη μου απορια ειναι γιατι η Κινεζα milf εχει παει με Μπεν-ΨευτοΛοκ. Τι την ξεχωριζει απο τους αλλους 4(Τζακ-Κειτ-χοντρελας-τρομοκρατης) και δεν πηγε στο 1977?

1. Κοίτα να δεις που την κουβέντα αυτή είχαμε με ένα φίλο, και θυμηθήκαμε το εξής: το τι κάνει ο Κρίστιαν στο νησί ήταν πάντα απορία, είναι νεκρός; είναι ζωντανός; είναι στο μυαλό του Τζακ; κτλ. Κατά την 4η σεζόν είχα πάντα την εντύπωση ότι ο Κρίστιαν ήταν το μέσο αλληλεπίδρασης του Τζέηκομπ με τους Losties - Cabin Fever κτλ. Όμως, αν δούμε από την αρχή το ρόλο του Κρίστιαν, αυτός ήταν προς την κατεύθυνση του να βοηθήσει του Losties, π.χ. ουσιαστικά αυτός τους έδειξε τις σπηλιές - όταν στην 1η σεζόν νόμιζες ότι είναι στη φαντασία του Τζακ. Όμως ήταν όντως βοήθεια; Όταν βρήκαν τις σπηλιές ουσιαστικά διασπάστηκαν και σε δύο φατρίες, άλλοι έμειναν στην παραλία και άλλοι πήγαν στις σπηλιές. Το αυτό ισχύει και σε άλλες εμφανίσεις του, επειδή δεν τα έχω φρέσκα μπορεί να τα ψάξω σε κάποια φάση γιατί θεωρώ τον ρόλο του σημαντικό - μάλλον θεωρώ σημαντικό το να μελετήσουμε τη δράση του ώστε να μάθουμε περισσότερα για τον... Κώστα (lol).

2. Για τον Άαρον μας τα πρήξανε χωρίς εν τέλει να μάθουμε και τίποτα. Από τη μία θεωρώ ότι ήταν καλό και χιλιοδοκιμασμένο plot device - ένα βρέφος που παίζει τεράστιο ρόλο, που πρέπει να προστατευτεί, που πρέπει να μην μεγαλώσει by an-other, κτλ κτλ. Το μόνο που έχω υπόψιν είναι ότι κάτι παίζει στο στόρι γι' αυτόν και για το μούλικο της Σαν για το 2030, ίσως ο ρόλος τους να είναι κάτι πολύ απλό, αλλά συνάμα και καθοριστικό για όλη την μυθολογία της σειράς, ίσως δε να είναι και αυτό για το οποίο μας ζαλίσουν τα αυτιά από την 1η σεζόν, ότι δηλαδή από την αρχή ξέραμε που το πάμε, κτλ., ανεξάρτητα αν είναι κάτι που θα μπορούσαν να σκεφτούν και a posteriori, οταν έχουν δώσει τόσες... θεϊκές ιδιότητες σε ένα ιερό βρέφος.

3. Καλά εκεί γενικά υπάρχει τεράστιο κενό. Θα μπορούσε αντί για επεισόδιο 316 να γυριστεί ολόκληρη season σαν spin-off, lol.

• Απαντ. 556
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

3. Η μεγαλη μου απορια ειναι γιατι η Κινεζα milf εχει παει με Μπεν-ΨευτοΛοκ. Τι την ξεχωριζει απο τους αλλους 4(Τζακ-Κειτ-χοντρελας-τρομοκρατης) και δεν πηγε στο 1977?

Το πιο ευκολο.

Εγινε για να φαμε στη μαπα ολη την "αγωνια" για το αν θα ξαναβρεθουν οπως και 1 ολοκληρο επεισοδιο που θα ξανασυναντηθουν , κλαμα, συγκινηση κλπ :P:-(

Δημοσ.

Frenzy!!! Και γαμώ τους χάρτες,μπράβοοο!!!

Εγώ πάντως στη συζήτηση που είχαμε για τον 5ο κύκλο, επέμενα ότι ο Τζέικομπ είναι ο κακός της υπόθεσης. Ο Τζέικομπ επεμβαίνει και μάλιστα κατάφορα (ωχ! μου βγήκε το φιλολογικό μου! :Ρ) στις ζωές όλων για να πλέξει τα νήματα όπως αυτός θέλει..

Βαριέμαι να γράψω πολλά τώρα, γιατί νυστάζω και γιατί τα χω ξαναγράψει και έχω πλακωθεί κιόλας γι' αυτό..!

Το μονο που ξέρομε είναι ότι ο Κώστας θέλει να σκοτώσει τον Τζέικομπ,αλλά αυτό δεν τον κάνει απαραίτητα κακό..

Η Σαν μου την έχει σπάσει σε όλο τον 5ο κύκλο!! Συμβαίνουν ένα σωρό κουλά και πάντα υπάρχει μία Σαν που πετάγεται και λέει "Συγγνώμη, μήπως είδατε τον Τζιν?". Βρε ουστ!

Και φυσικά, ο μόνος λόγος που πήγε στο 2007 (μάλλον, ίσως κατα τη γνώμη μου να είναι λίγο νωρίτερα ή κάτι να έχει αλλάξει στο παρόν, επειδή υπάρχει μια φωτογραφία, η οποία -χωρίς να είμαστε και πάλι σίγουροι- ή δεν υπήρχε νωρίτερα, ή πέρασε απαρατήρητη (what?:confused:).. τι έλεγα? Α! Πήγε στο 2007 για να υπάρχει και ένας σύνδεσμος (σεναριακά εννοώ) με τους άλλους που είναι στη Νταρμοεποχή. Κάπως έπρεπε να δούμε την φωτογραφία, κάποιος έπρεπε να είναι με τον Μπεν, να τον χτυπήσει, και κάποιος έπρεπε να ρωτάει συνεχώς "τί είναι αυτό?τί είναι το άλλο? μήπως είδατε τον άντρα μου?" μπλα μπλα.....

Στην καλύβα πάντως επιμένω ότι ήταν ο Τζέικομπ και το έχω αναλύσει σε άλλο ποστ που βαριέμαι να ψάξω...

Τεσπα, καληνύχτα..! Με χει χτυπήσει κατακούτελα η αγωνία και η αναμονή, δεν αντέχω άλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! ΘΕΛΩ ΛΟΣΤ!!! ΤΩΡΑ!!!!!

Α! Σας είχα πει για μια θεωρία που λέει ότι ο Άαρων είναι ο Τζέικομπ, ε?

(νταξει, και μενα τραβηγμένο μοου φαίνεται, αλλά .....). Το κακό είναι ότι ο Άαρων τελικά δεν μεγαλώνει με την Κλερ και αυτό was not supposed to happen..!!! Ουουουου!! Θυμάστε και το επεισόδιο που επισκέφτηκε ο Τζακ τον Χιούγκο στο τρελάδικο και του λέει ο Χιούγκο ότι έχει ένα μήνυμα απο τον Τσάρλι και το έχει γράψει για να μην το ξεχάσει???? Και έλεγε "You are not supposed to raise him Jack"..! Και βέβαια, τωρα στην απανάληψη, σκεφτόμουν ότι αυτό το YOU μπορεί να ήταν πληθυντικός αριθμός και να αναφερόταν και στους δύο (Τζακ - Κέιτ)..

Σαν πολλά δεν έγραψα???

Αχ... μόνο εσείς με καταλαβαίνετε......................

Καληνύχτα αγοράκια! :P

Δημοσ.

ΤΕΛΟΣ!!!

ΕΙΔΑ 5 ΚΥΚΛΟΥΣ ΛΟΣΤ

Τελευταια απορια και μετα τα μαζευω ολα στο spreadsheet

5χ15

Aν ο Μπεν λεει αληθεια οτι το αγαλαμα επεσε πριν απο αυτον και δεν το προκαλεσε η βομβα, ποτε και γιατι επεσε?

• Moderators
Δημοσ.

Fan made είναι (και πολύ καλό + έξυπνο).

Τις σκηνές όλες τις έχουμε ξαναδεί. Μία σκηνή με τη Julliete και τον φάκελο ήταν σε webisode (Missing pieces) πριν την 4η season. Ομοίως και με τον πατέρα του Jack και το σκύλο.

Ο τύπος που το έφτιαξε αναφέρει τις πηγές του στο τέλος.

• Moderators
Δημοσ.
Δεν το είδα όλο, αλλά αυτό με την Τζούλιετ και τα κεκάκια στην αρχή πότε μας το έδειξε?

Αν δεν κάνω λάθος ήταν η σκηνή που βλέπουμε για πρώτη φορά τη Τζούλιετ (και άρα είναι κάπου στην αρχή -αν όχι η αρχή- της 3ης season).

Δημοσ.

Kυριοι, μπορω να ανακοινωσω πως μετα την επαναληψη, εχω πλεον καταγεγραμμενες οτι αποριες ειχα-μαζι και καποιων αλλων

Κερναω 2 μπυρες οποιον βρει απαντησεις στις αναπαντητες ερωτησεις που υπαρχουν στο spreadsheet

http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AusqFl07yei2dHM4VXVyamZJY1ZIS3lTS2pRUEMycEE&hl=en

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...