Προς το περιεχόμενο

Lost: Η Μεγάλη Ανασκόπηση (spoilers ARE included)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 556
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

5x14

Γιατί η Ελοιζ και ο Γουιντμορ θελανε να γινει ο Ντανιελ Φυσικος και να παει στο νησι και μπλα μπλα μπλα?

Αν πιστευουν στην μοιρα και οτι τιποτα δεν μπορει να αλλαξει, ειτε τον πιεζανε είτε όχι αυτος θα πηγαινε για καποιο λογο, σωστα?

Δημοσ.
5x14

Γιατί η Ελοιζ και ο Γουιντμορ θελανε να γινει ο Ντανιελ Φυσικος και να παει στο νησι και μπλα μπλα μπλα?

Αν πιστευουν στην μοιρα και οτι τιποτα δεν μπορει να αλλαξει, ειτε τον πιεζανε είτε όχι αυτος θα πηγαινε για καποιο λογο, σωστα?

+ το σκηνικό με την Ελοΐζ και τον Ντέσμοντ, το δαχτυλίδι και την κουβέντα τους στο 3χ08, Flashes Before Your Eyes. Αφού ο Ντέσμοντ θα έκανε ό,τι ήταν να κάνει, προς τι όλη η ιστορία; Για να απαντήσω στον εαυτό μου, ίσως επειδή ο Ντέσμοντ είναι και καλά special να έκανε κάτι διαφορετικό που θα συντάρασσε όλο το χωροχρονικό συνεχές λέω 'γω τώρα, δηλαδή να είναι όλοι πιόνια στημένα στις θέσεις τους και επειδή ο Ντέσμοντ αποφάσισε σε δεύτερο χρόνο να παντρευτεί το γκομενάκι και όχι να το παρατήσει να έμεναν όλοι χωρίς λόγο και χωρίς αιτία ύπαρξης (κάτι που με πάει σε Donnie Darko και εναλλακτικά σύμπαντα).

Αλλά, και πάλι τέτοιου είδους αναζητήσεις έκανα παλιότερα, όταν πίστευα ότι η σειρά θα απαντήσει με ρεαλιστικές και χειροπιαστες (έστω και ψευδοεπιστημονικές) απαντήσεις, ενώ τώρα απλά πιστεύω ότι η τελική απάντηση θα είναι "ναι, γιατί ο Ντέσμοντ είναι special, απλά" κάτι σαν τον Neo του Matrix.

Δημοσ.
ενώ τώρα απλά πιστεύω ότι η τελική απάντηση θα είναι "ναι, γιατί ο Ντέσμοντ είναι special, απλά" κάτι σαν τον Neo του Matrix.

...και οθόνες θα φεύγουν απο τα παράθυρα...

Δημοσ.

Mια ανασκόπηση των 5 πρώτων σεζον που βγάζει και λίγο γέλιο με μερικά σχολια.

Χοχο, πολύ καλό το βιντεάκι!! Πώς τα μάζεψαν όλα οι άτιμοι σε 8 λεπτά??? :confused:

Όσον αφορά στο ότι κάποιοι (Ελοίζ, Γουίντμορ κ.α.) κάνουν τα πάντα για να συμβούν τα πράγματα όπως τα ξέρουν και πιέζοντας καταστάσεις, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Γιατί όλα αυτά που είδαμε στον 5ο κύκλο δεν συνηγορούν ΚΑΘΟΛΟΥ με το "what happened, happened", το αντίθετο μάλιστα. Ο ίδιος ο Τζέικομπ φαίνεται να κουβαλάει τους λόστις στο νησί, ο Γουίντμορ επίσης στέλνει κάποια άτομα, η Ελοίζ στέλνει τον Φαραντέι για να τον καθαρίσει (τί σκρόφα!!), μεσολαβεί να μη γίνει ο γάμος Ντέσμοντ - Πέννυς και διάφορα άλλα..

Νομίζω πως όλο αυτό που βλέπουμε δεν έχει καμία σχέση με ελεύθερη βούληση.....

Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω το άλλο: όλη την ώρα η μάγισσα (Ελοίζ) λέει πως αν δεν γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει then "God help us all". Δηλ ρε παιδιά, αν οι λόστις δεν πήγαιναν στη Νταρμοεποχή, τί θα άλλαζε? Δεν θα γινόταν το ίνσιντεντ.Ε και?? Τόσο κακό είναι που δεν θα γινόταν το ίνσιντεντ?????? Δεν μπορώ να καταλάβω τί είναι το τόσο τραγικό..... Άντε και ο Μπεν δεν θα κινδύνευε και δεν θα τον πήγαιναν στους hostiles.. Μα το κωλόμωρο θα έβρισκε άλλο τρόπο να πάει στους hostiles, αφού το χε κανονισμένο χρόνια πριν... Ουφ, δεν ξέρω...

Επίσης, έχω την εντύπωση ότι ο κακός είναι ο Τζέικομπ και όχι ο Κώστας... Ουφ...

Πρέπει να δω και τα τελευταία.. άντε bye σας! :*

Δημοσ.

Πιστεύω ότι ΔΕΝ έπρεπε να πάνε μισοί στο 1977 και οι άλλοι μισοί στο 2007 για τον λόγο ότι πήγε ο Μπεν μαζί τους. Έπρεπε να επιστρέψουν οι Losties, αλλά όχι ο Μπεν (νομίζω σε κάποιο επεισόδιο το αναφέρει αυτό). Έτσι κατά μία έννοια ισχύει το "God help us all" που είπε η Ελόιζ... Δηλαδή έγινε μπέρδεμα, ενώ κανονικά θα έπρεπε να βρεθούν όλοι στην ίδια εποχή (είτε αυτή ήταν το '77 είτε το '07).

Δημοσ.

Ερώτηση που είχα ρωτήσει και πέρυσι, όταν βλέπαμε για πρώτη φορά τον 5ο κύκλο, και δεν είχε ασχοληθεί κανείς..:

Ο Ντάνιελ, από πού κι'ως που ξέρει τι θα συμβεί??? Και μάλιστα και πότε???

Δηλ. βλέπει στην εφημερίδα τους νεοσύλλεκτους Νταρμολόστις και παίρνει το πρώτο ... υποβρύχιο και τσακίζεται στο νησί, γιατί ξέρει ότι τώρα είναι η στιγμή που θα γίνουν όλα μπάχαλο και θα τρυπήσουν το έδαφος και θα ελευθερωθεί η ενεέργεια και μπλα μπλα μπλα... και γι'αυτό πάει για να σταματήσει το κακό!!!!!!!!!!!!!!

Ε λοιπόν φυσιολογικά μου έρχεται η απορία: πώς σκατά τα ξέρει ο Ντάνιελ όλα αυτά???

Δημοσ.

ρε παιδια.. ποτε ξεκιναει ο 6ος κ τελευτιος κυκλος τ lost ν γυριζετε.. ??εχω ακουσει πλ. μια οτ ξεκιναει τν φευρουαριο. μια τν αυγουστο.. πτ στ αληυεια ξεκιναει?

Δημοσ.

καλα.. χαλαρωσε.. δν νομιζω ν τ δουμε εμεις απ 2 φευρουαριου.. τοτε ξεκινανε να γυριζονται τα επεισοδεια. οχι ν προβαλονται.. ετσ δν ειναι..?

Δημοσ.

Ρε συ MwhMwh 100 φορές το είπαμε. Τα γυρίσματα παίζει και να έχουν τελειώσει. 2 Φεβρουαρίου στις 9 κάνει πρεμιέρα στην Αμερική μέ ένα διπλό πρώτο επεισόδιο (μιάμιση ώρα διάρκεια συνολικά) + ένα επαναληπτικό είτε της 5ης σεζόν είτε όλων των υπολοίπων 5. 3 Φεβρουαρίου τα χαράματα θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί και αν όλα πάνε καλά και βάλει και ο Αλλάχ το χέρι του κατά το βραδάκι θα έχουμε και υπότιτλους. Οπότε μην κανονίσεις τίποτα για Τετάρτη βράδυ, βάλε μπύρα να κρυώνει, χτύπα και μια πίτσα με έξτρα μπεικονάκι και χώσου στην πολυθρόνα για ένα γαμηστερό 2ωρο. :-)

Δημοσ.

1. Αυτο για τον Κωστα και τον Τζεικομπ το λεω καιρο. Δεν το κοβω οτι ειναι Κακος ο Κωστας. Ισως ειναι αλλα αν βγει κακος ο Τζεικομπ δεν θα ξαφνιαστω

2. Τι σκατα ρολο θα παιξει το μουλικο ο Ααρον?Σαν να τον εχουμε ξεγραψει ενω 4 σεζον ηταν το secret key του μυστηριου

3. Η μεγαλη μου απορια ειναι γιατι η Κινεζα milf εχει παει με Μπεν-ΨευτοΛοκ. Τι την ξεχωριζει απο τους αλλους 4(Τζακ-Κειτ-χοντρελας-τρομοκρατης) και δεν πηγε στο 1977?

• Moderators
Δημοσ.
Τα γυρίσματα παίζει και να έχουν τελειώσει.

Όσο αφορά αυτό, τα αρχικά επεισόδια έχουν γυριστεί (δεν γνωρίζω πόσα), αλλά τα γυρίσματα για τα υπόλοιπα δεν έχουν ολοκληρωθεί/ή αρχίσει ακόμα. Επίσης σε πρόσφατο Panel με ηθοποιούς και Lindelof/Carlton (12/01), ειπώθηκε ότι δεν έχει γραφτεί το φινάλε ακόμα. Είχαν γράψει κάποια βασικά πράγματα που θα συμβούν, αλλά δεν ήταν έτοιμο το σενάριο.

Το υπόλοιπο ισχύει. :-)

2 Φεβρουαρίου στις 9 κάνει πρεμιέρα στην Αμερική με ένα διπλό πρώτο επεισόδιο (μιάμιση ώρα διάρκεια συνολικά) + ένα επαναληπτικό είτε της 5ης σεζόν είτε όλων των υπολοίπων 5. 3 Φεβρουαρίου τα χαράματα θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...