KaizerSoze Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Με ανησυχεί πολύ το γεγονός ότι δεν με κέρδισε στους τρεις πρώτους κύκλους. Ίσως να φταίει το γεγονός πως προκαταβολικά ήξερα ότι θα υπάρχουν πολλοί κύκλοι, ίσως να φταίει το ότι δεν έπαιρνα απαντήσεις παρά μόνο νέες ερωτήσεις, γενικά μου έδινε την αίσθηση ότι δεν οδηγεί πουθενά η σειρά.Έβλεπα κάτι σχεδιαγράμματα θεαματικότητας, κάθε νέα σεζόν πιο χαμηλά από την προηγούμενη. Γιατί δεν κρατιέται η θεαματικότητα; Μου φαίνεται ότι από την 4η σαιζόν και μετά η μπάλα χάνεται οριστικά. Βγάζουν νόημα αυτά που βλέπετε ή απλά ελπίζετε; Η θεαματικοτητα καποια στιγμη σταθεροποηθηκε, εκει στην 4η σεζον γιατι εμειναν οσοι ειχαν μπει στο τριπακι. Αν αφησεις τα ριαλιτι που κυριαρχουν παγκοσμιως-αν και στην Ελλαδα ψιλοπεθαναν-εχεις κατσει να δεις ποιες σειρες εχουν τεραστιες θεαματικοτητες? Οτι εχει αρχικα, CSI, NCIS , CSI Miami και δεν συμμαζευεται. Εχεις δει ποτε αυτες τις σειρες ή Desperate Housewives ή Greys Anatomy? Βρισκεις λογο υπαρξης τους? Όλες ίδιες. Γιατροι, δικηγοροι, ερευνητες της σημανσης. Ελεος, βαρεθηκαμε. Ξερεις τι κοινο εχουν?Οτι ειναι ευκολες και τελειωνουν σε ένα επισόδειο! Ο πολυς κόσμος δεν μπορει να περιμενει 6 χρονια για απαντησεις. Θελει ενα επισοδειο, να πιανουν τον κακο σε 40' και τελος. ΥΓ. Παντως, για να εχεις υποψη σου, μην κοιτας τις γενικες θεαματικοτητες. Αυτο που μετραει για τους διαφημιστες ειναι το δειγμα των ηλικιων 18-49 γιατι αυτοι κανουν την μεγαλυτερη καταναλωση. Οποιαδηποτε σειρα εχει 3.0 και πανω σε αυτο για τους διαφημιστες ειναι λουκουμι
Antonisjk Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Για να επαναφέρω την απορία που είχατε πιο πάνω, δλδ σε ποιά ημερομηνία έπεσε το αεροπλάνο, να θυμίσω τον Λοκ ο οποίος πηγαίνει με Μπεν και Ρίτσαρντ μία-δύο μέρες μετά την πτώση του αεροπλάνου στο σημείο όπου ο Λοκ είχε πυροβοληθεί στο πόδι... Άρα υποθέτω πως η πτώση γίνεται την μέρα που ο Μπεν κάνει την "μετακίνηση" του νησιού!
KaizerSoze Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δεν αποτελει στοιχειο ρε μαν, ο Λοκ εκεινος ταξιδευε στο χρονο, δεν ξερουμε ποτε ηταν
Antonisjk Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Σωστός, μου διέφυγε ότι ήταν σε "ταξίδι" στο χρόνο σε εκείνο το σημείο...
sheik Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Tο 2007 επεσαν αφου καοια στιγμη μας εδειχνε Λοκ,Μπεν κλπ, μετα εγραφε 30 χρονια νωριτερα, βλεπαμε Σωγιερ και λοιπους στο 1977 και μετα ξανα 30 χρονια αργοτερα! Βεβαια δεν εξηγει το πως ακουστηκαν οι αριθμοι στον ασυρματο του αεροπλανου, εγω πιστευω ειναι λαθος. Ο καταυλισμος ειναι τοσο χαλια για 2 λογους: Οι κομμαντο του Γουιντμορ το εκαναν γυαλια καρφια πισω στο 2005 και μη ξεχναμε πως με τα χρονοταξιδια και τις τηλεμεταφορες απο το 2005 εμεινε εγκαταλελειμενο το μερος, μεχρι να ξαναγυρισουν , εν ετει 2007. http://lostpedia.wikia.com/wiki/Namaste http://lostpedia.wikia.com/wiki/Processing_Center Επισης ειναι αδυνατον ο Μπεν τοσα χρονια με τους υπολοιπους στο Νταρμοχωριο να μην ειχαν δει οτι στο πρωην processing center υπηρχε φωτο με Τζακ, Κεητ, Χερλυ κλπ. Εδω πιστευω πως η παρουσια του Κριστιαν τα αλλαζει ολα, δηλαδη κανονικα ατες οι φωτο δεν υπαρχουν πια στο processing center αλλα τις βλεπουν λογω της παρουσιας του Κριστιαν.
Sellers Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Πρέπει να έχει δίκιο ο Σέικ. Για κάποιο λόγο υποθέτουμε ότι δεν πέσαν στο νησί απο εκεί που το άφησαν αλλά σε άλλη χρονική περίοδο. Γιατί? Μπορεί να εξελίχθηκε κανονικά ο χρόνος στο νησί και να πέσαν στο χρονικό σημείο ακριβώς που έπρεπε κανονικά να είναι. Τώρα, το γιατί τα σπίτια και ο καταυλισμός των Other είναι έτσι, δεν ξέρω, αλλά δεν σημαίνει ότι θα εξηγηθεί ντε και καλά με time travels. Άσχετο, αλλά ποιοι συνάντησαν την Ρόουζ με τον άντρα της στο δάσος? Κόλλησα.
sheik Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Πρέπει να έχει δίκιο ο Σέικ. Για κάποιο λόγο υποθέτουμε ότι δεν πέσαν στο νησί απο εκεί που το άφησαν αλλά σε άλλη χρονική περίοδο. Γιατί? Μπορεί να εξελίχθηκε κανονικά ο χρόνος στο νησί και να πέσαν στο χρονικό σημείο ακριβώς που έπρεπε κανονικά να είναι. Τώρα, το γιατί τα σπίτια και ο καταυλισμός των Other είναι έτσι, δεν ξέρω, αλλά δεν σημαίνει ότι θα εξηγηθεί ντε και καλά με time travels. Άσχετο, αλλά ποιοι συνάντησαν την Ρόουζ με τον άντρα της στο δάσος? Κόλλησα. Αυτο λεω, τελευταια φορα που ζουσαν κανονικα καποιοι στο Νταρμοχωριο ηταν το 2005 οταν και μπηκαν τα κομμαντα με τις ρουκετες και τους πυραυλους. Απο κει και μετα ξεκιναει το time travel, αλλοι πανε πισω, αλλοι μπροστα, αλλοι στον εξω κοσμο οπου ζουνε μεχρι το 2007 και οταν επιστρεφουν το λογικο ειναι στο νησι να ειναι 2007. Δηλαδη το νησι περασε "στιγμιαια"(για μερικους) 2 χρονια μοναχο του, κατεστραμμενο και εγκαταλελειμενο
frenzy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Έχουν πέσει σε διαφορετικό timeline sheik. Η ταμπέλα, η κορνίζα, ο Ρίτσαρντ που τους είδε όλους να πεθαίνουν, η εκπομπή των αριθμών (δεν πιστεύω πως ήταν λάθος), όλα δείχνουν πως το παρελθόν του νησιού που έπεσαν, είναι διαφορετικό από το παρελθόν που είχε τελευταία φορά που ήταν εκεί. Έχω να δω Λοστ και 2-3 μήνες και με μπερδεύει λίγο η ύπαρξη του αεροδιαδρόμου-αν είναι έτσι όπως τα λέω δεν θα έπρεπε να ήταν εκεί.
sheik Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Mα νομιζω ειχαμε συμφωνησει/ξεκαθαρισει οτι ενα και μοναδικο timeline υπαρχει, που απλα μερικοι το βιωνουν τωρα, σαν το παρον του στο παρελθον των αλλων κλπ κλπ
frenzy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Ένα timeline έχει ο κάθε χαρακτήρας, όχι το νησί. Και προφανώς παραμένουν σταθερά τα intersections. Δεν ξέρω, όπως είπα είμαι και απροπόνητος, μην το τραβάω πριν αρχίσει.
Antonisjk Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δηλαδή πιστεύεις ότι το παρελθόν... αλλάζει; Είναι ενδιαφέρον ως άποψη, αλλά εγώ είμαι της άποψης "Ότι έγινε, έγινε"... Εντιτ: Την Ρόουζ και τον άντρα της τους βρίσκει ο Σώγιερ και οι υπόλοιποι. Τους λένε να πάνε στο Νταρμοχωριό, αλλά αρνούνται.
frenzy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Το παρελθόν αλλάζει μόνο για τον Ντεζ (και ίσως τον Ρίτσαρντ που είναι περιπτωσάρα). Το whatever happened happened ισχύει κατά περίπτωση. Στο νησί (αν το δούμε σαν οντότητα κατά κάποιο τρόπο) προφανώς και δεν ισχύει.
Antonisjk Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Πως αλλάζει το παρελθόν του Ντεζ; Και ο Ρίτσαρντ κάπου είπε ότι έγινε μια ευχή του και έμεινε για πάντα νέος. Πάντως συνεχίζω να πιστεύω ότι ότι έγινε, έγινε. Το φαντάζομαι ως μια αλυσίδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος, η οποία γυρίζει και ξαναγυρίζει κυκλικά. Αν γίνει κάτι που να αλλάξει τα δεδομένα, τότε η αλυσίδα κόβεται και σπάει. Αυτό πιστεύω ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν αυτοί που γύρισαν στο νησί (ή τουλάχιστον, αυτό πίστευα). Όπως επίσης πιστεύω ότι ήταν κατά κάποιο τρόπο "γραφτό" να ρίξει την βόμβα μέσα στο μαγνητικό πεδίο ο Τζακ. Δεν νομίζω να άλλαξε κάτι από αυτό δλδ.
sheik Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μα οσα εκαναν οι losties στην Νταρμα εποχη, ηταν πραγματα οχι μονο που "επρεπε" να γινουν, αλλα που ειχαν ΗΔΗ γινει στο παρελθον του νησιου και των Νταρμιτων-Αλλων αλλα εγιναν ΤΩΡΑ για τους losties. Το incident δηλαδη ετσι ακριβως συνεβη. To παρελθον του Ντες οντως "αλλαζει" επειδη ντεμεκ ειναι σπεσιαλ και δεν ισχυουν πανω του οι κανονες. Μη τα ξαναλεμε και μπερδευομαστε, μεχρι στιγμης ολα εκει οδηγουν, ατο μς εχουν δειξει να πιστευουμε, αν αλλαξει κατι με το επερχομενο reset εδω ειμαστε να αναθεωρησουμε
KaizerSoze Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Sheik ξερεις τι προβλημα εχει το λινκ που εδωσες?(περαν του οτι πρεπει να ειναι σαν την wikipedia, δλδ οχι 100% official) Δεν λεει τιποτα για το processing center απο το 1977 εως το 2007! Δηλαδη θελει να μας πει οτι τοσο καιρο οι Αλλοι του Μπεν ζουσαν εκει και τα ειχαν κανει ολα σπιτια εκτος απο ενα κτιριο, το processing center που το αφησαν οπως ηταν? Εμενα δεν μου φαινεται λογικο. Ισα ισα που μου βγαζει περισσοτερο νοημα να εχουν πεσει μεταξυ της εποχης που σφαξαν την Νταρμα και της εποχης που αρχισαν να ζουν εκει γιατι τοτε βγαζει νοημα η φωτο. Και εξηγουμαι. Αν προσεξα καλα, ο Κριστιαν τους περιμενει (Λυπιδη και Σαν) στο processing center οπου δειχνει την φωτο με τους Λοστιζ. Αργοτερα, ο Μπεν και ο Λοκ δεν τους πετυχαινουν στο processing center αλλα το σπιτι του. Εκει λοιπον τους ρωταει -Που βρηκατε την φωτο? -Μας την εδωσε ο Κριστιαν Ισως ο Μπεν δεν μπηκε ποτε στο processing center οταν αρχισαν να ζουν, καποιος αλλος Αλλος το καθαρισε και πεταξε την φωτογραφια και γιαυτο ο Μπεν δεν τους θυμαται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.